Πριν ένα μήνα το μέιλ μου (hotmail.com) άρχισε (ενώ εγώ δεν το χρησιμοποιούσα) να στέλνει μηνυματα τύπου σπαμ, με συννημένα links σε όλους τους φίλους μου. Νομίζω 4 στον καθένα, σε διαφορετικές μέρες του Οκτώβρη.
Προχθές που το κατάλαβα, προσπάθησα να εισέλθω στο λογαριασμό μου, αλλά είχε αποκλειστεί, για λόγους σπαμ. Απ ότι έλεγε, για να τον επαναφέρω έπρεπε να σταλεί σε μια επαφή μου ένας κωδικός. Ο φίλος μου έστειλε τον κωδικό, εγώ τον πληκτρολόγησα, με έβγαλε σε σελίδα απ όπου άλλαξα τον κωδικό μου. Τον άλλαξα με έναν σαφώς ισχυρότερο, και προχώρησα στην επόμενη (ρωτούσε αν ήθελα να καταχωρήσω εκείνη την επαφή ως μόνιμη για τέτοιες καταστάσεις, δέχτηκα). Στην επόμενη ήθελε να περάσω το κινητό μου. Δεν το πέρασα, και πάτησα επόμενη. Η επόμενη σελίδα ήταν αυτή το συννημένο αρχείο που βλέπετε.
Όταν προσπαθήσω να ξανακάνω είσοδο, ενώ έχει περαστεί ο κωδικός και μπαίνω πλέον με τον νέο, ο λογαριασμός μου παραμένει αποκλεισμένος. Ξανακάνω τη διαδικασία και πάλι το ίδιο. Ατέρμων βροχος.
Τι να κάνω;
Στο λογαριασμό αυτόν έχω περάσει όλες τις επαφές, έχω κάνει όλες μου τις εγγραφές σχεδόν σε διάφορες ιστοσελίδες σαν αυτή, και τον χρειάζομαι.