maria1990
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

ελαχιστοσ χωροσ ελευθερωθηκετι να κανω?
αρχισε να σβηνεις οτι δεν χρειαζεσαι,απο αρχεια μικρα μεχρι προγραμματα. σιγουρα εχεις στον σκληρο αχρηστα πραγματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria1990
Νεοφερμένο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Ξερει κανεις πως μπορω να καθαρισω τον σκληρο επειδη ειμαι ασχετη? Απο 53 GB εχω μονο 5 ελευθερα και συνεχως δεσμευονται κι αλλα, ενω δεν εχω αποθηκευσει τιποτα![]()
Θα τρέξεις πρώτα ένα CCleaner. Αν δεν αδειάσει αρκετά, θα αρχίσεις να απεγκαθιστάς προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς και πιάνουν χώρο. Από τον πίνακα ελέγχου > προσθήκη/αφαίρεση προγραμμάτων. Αν πάλι δεν σου φτάνει, θα αγοράσεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο να μεταφέρεις εκεί τα αρχεία (ταινίες, τραγούδια, έγγραφα) που σου πιάνουν χώρο.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

την τελευταια φορα που ξεκινησα να διαγραφω αρχεια, εσβησα ενα αρχειο που ηταν απαραιτητο για την εκκινησημετα δεν ανοιγε το laptop
γι'αυτο χρειαζομαι βοηθεια απο ατομα που ξερουν
![]()
ε κι συ βρε κοριτσι μου!

maria1990
Νεοφερμένο μέλος

φετοσ γινεται 5 και περυσι του ειχα κανει format
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

ειπα εγω οτι εχω τραγουδια, εικονεσ κτλ? τιποτα δεν εχω αποθηκευμενο στο σκληρο εκτοσ απο ελαχιστα προγραμματα και τα windows που πιανουν 33 gb και καθε μερα αυξανονται![]()
ποσο χρονων ειναι το pc? και τι windows εχει?
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

ειπα εγω οτι εχω τραγουδια, εικονεσ κτλ? τιποτα δεν εχω αποθηκευμενο στο σκληρο εκτοσ απο ελαχιστα προγραμματα και τα windows που πιανουν 33 gb και καθε μερα αυξανονται
φετοσ γινεται 5 και περυσι του ειχα κανει format
παρε εναν εξωτερικο σκληρο, αλλα το καλυτερο ειναι μια αγορα ενος καινουργιου. αυτα συνεχεια εξελισονται,φαντασου δηλαδη οτι τωρα αν παρεις θα παρεις ενα με 320-500 gb και δεν θα ξες τι να βαλεις.
maria1990
Νεοφερμένο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

maria1990
Νεοφερμένο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

αφου παταω ιδιοτητεσ και μου βγαζει μεγεθοσ 33 gb
![]()
![]()
δεν μου εμφανιζετε η φωτο
Zed
Διάσημο μέλος

maria1990
Νεοφερμένο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Βασικα με τοσο μικρο σκληρο δυσκολο να ανταπεξελθεις σε σημερινα δεδομενα. Εγω θα σου προτινα να παρεις εναν καινουργιο, με 50 ευρο μπορεις να παρεις εναν 500αρι να μπορεις να βαλεις και κανα τραγουδι και καμια ταινια. Αν τωρα ακομα και τα 50 ευρο σου φαινονται απαγορευτκα και θες να κανεις την δουλεια σου με τα συγκεκριμενα δεδομενα, θα πρεπει να εχεις συνεχος τον νου σε σε temporary files και στο τι προγραμματα εχεις και ποια απο αυτα χρησιμοποιεις.
Πες μας αν θες ποια προγραμματα χρησιμοποιεις, κανε uninstal οσα δεν χρησιμοποιεις.
Τα XP αν θυμαμε καλα θελουν γυρο στα 10gb, ισως να κανω και λαθος βεβαια. Αυτο συμενει οτι εχεις φορτωσει αλλα 23gb με προσωρινα αρχεια, αρχεια που συνδεονται με προγραμματα και σαβουρα! Οποτε ριξε μια ματια προς αυτην την κατευθηνση!
Επισης δεν μας ειπες, περα απο τον φακελο τον windows, τα υπολοιπα 20gb τι περιεχουν;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορει καπς να μου πει (εαν και) πως μπορω να μεταφερω ολα μαζεμενα τα "αγαπημενα"/σελιδοδεικτες απο internet explorer σε firefox?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι ένα βήμα πριν πάθω κρίση!

Θέλω να πάρω τη μικρή μου αδερφή και να την φυτέψω στο χώμα αφού τη κουρέψω γουλί και την ξεκοιλιάσω. Ακόμα τρέμω από τα νεύρα!!!!!!
Με έσμπρωξε το σκασμένο και πήρα παραμάζωμα το λαπτοπ και προσγειώθηκα πάνω σε αυτό αφού πρώτα σφήνωσε το ποντίκι ανάμεσα στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.
Το αποτέλεσμα έσπασε η οθόνη. Λοιπόν έχω το toshiba satellite c660D-10D μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Που μπορώ να βρω οθόνες και πόσο θα μου βγει το μαλλί;;;;;;
edit: Συγνώμη, δεν διάβασα σωστά το τίτλο στο θέμα από την ταραχή, νόμιζα λέει "χάλασε ο φορητός μου" και όχι ο φορτιστής αν μπορεί κάποιος ας το μεταφέρει σε ανάλογο θέμα πλιζ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.