gademis
Τιμώμενο Μέλος

Εναλλακτικά βάλε ο,τι να ναι κι αστο να ψάχνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lovely_Bitch
Νεοφερμένο μέλος

η ερωτηση προς το παρον ειναι η εξης¨πριν το μπακ-απ πρέπει να ελεγξω για ιούς? έχω αντιβιωτικό αλλά δε ξέρω κατα πόσο τα βλέπει όλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
herculesthemad
Νεοφερμένο μέλος

απλα bootares απο το cd τον windows xp αλλα αντί για install επιλέγεις recover και δίνεις chkdsk /f νομιζω και αν όχι /f θα σου έδινε τις επιλογες και θα επελεγες enable force with persistent changes ή κατι τετοιο
και αν δεν έπεζε αυτό θα ξαναεγκαθηστούσες τα Windows πάνω απο τα παλιά και έτσι δεν θα έχανες ουτε data ουτε τα προγραμματα σου.
Guest 990498
Επισκέπτης

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Προς το παρόν ψάξτε στη σελιδά του κατασκευαστή της κάρτας για τυχόν προβλήματα/ασυμβατότητες που μπορεί να έχει η συσκευή αυτή με τα xp.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το λοιπόν, έχω ένα θεματάκι, πήγα να κάνω format σε μια φίλη μου να βάλουμε τα xp, όλα πήγαν καλά μέχρι που έφτασε η στιγμή να συνδεθούμε με το νέο σύστημα στο νετ, το εικονίδιο: "τοπική σύνδεση" λείπει από το ανάλογο μενού (συνδέσεις δικτύου) και από ότι φαίνεται το σύστημα δεν έχει δει τη κάρτα δικτύου που αν κατάλαβα καλά από ότι είδα είναι ενσωματωμένη στη μητρική της Gigabyte που έχει ο υπολογιστής. Καμία ιδέα; Ένα φορμάτ ακόμη θα βοηθήσει τη κατάσταση;![]()
Τους drivers για την κάρτα δικτύου πέρνα, από το cd της μητρικής. Θα υπάρχει κίτρινο θαυμαστικό δίπλα στον αντάπτορα δικτύου στη Διαχείριση Συσκευών αν είμαι σωστός και θέλει μόνο drivers.
Guest 990498
Επισκέπτης

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ερωτηματικό θυμάμαι να βλέπω στη Διαχείριση Συσκευών. Γιατί όμως να συμβεί σε αυτό το φορμάτ και όχι στα 200 άλλα που έχει κάνει;![]()
Δεν είμαι με ΧΡ για να το ψάξω ακριβώς (και να ήμουν αμφιβάλλω αν θα είχα τέτοιο πρόβλημα πόσο καιρό μετά από εγκατάσταση) οπότε και ερωτηματικό παίζει να είναι αυτό που λέω! Πρέπει να βρεί το cd και να βάλει τους drivers. Απλό!

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αν είχες άλλη έκδοση CD των XP που είχαν ενσωματωμένους τους drivers της κάρτας της συγκεκριμένης μητρικής στα άλλα 200 που έχει κάνει το βρίσκω λογικόΕρωτηματικό θυμάμαι να βλέπω στη Διαχείριση Συσκευών. Γιατί όμως να συμβεί σε αυτό το φορμάτ και όχι στα 200 άλλα που έχει κάνει;![]()

Ψάξε για τους drivers της κάρτας όπως λέει ο Valder και αν ΔΕΝ παίξει με αυτό βλέπουμε

Guest 990498
Επισκέπτης

Αν είχες άλλη έκδοση CD των XP που είχαν ενσωματωμένους τους drivers της κάρτας της συγκεκριμένης μητρικής στα άλλα 200 που έχει κάνει το βρίσκω λογικό
Πιθανόν διότι με αυτά τα windows της κάνω πρώτη φορά format.

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Lol, και δεν το λες τόσην ώρα;Πιθανόν διότι με αυτά τα windows της κάνω πρώτη φορά format.![]()
Guest 990498
Επισκέπτης

KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

από wikipedia.n computer science, a cache (pronounced /kæʃ/, like "cash" [1]) is a collection of data duplicating original values stored elsewhere or computed earlier, where the original data is expensive to fetch (owing to longer access time) or to compute, compared to the cost of reading the cache. In other words, a cache is a temporary storage area where frequently accessed data can be stored for rapid access. Once the data is stored in the cache, future use can be made by accessing the cached copy rather than re-fetching or recomputing the original data, so that the average access time is shorter. Cache, therefore, helps expedite data access that the CPU would otherwise need to fetch from main memory. Cache has proven to be extremely effective in many areas of computing because access patterns in typical computer applications have locality of reference. There are several kinds of locality, but this article primarily deals with data that are accessed close together in time (temporal locality). The data might or might not be located physically close to each other (spatial locality).
google is your friend.

Σε λίγο θα κλειδωθεί και θα μεταφερθεί.

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

ή τον έχεις υπερφορτώσει και αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Άρα να διαγράψεις κάποια πράγματα!
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ctrl +Alt + delete
Mετά πήγαινε Εναρξη διαχειρησης εργασιών (vista εχεις αν θυμάμαι ε?) και μετά στην λαρτέλα επιδόσεις
Από εκεί θέλω να μου γράψεις τι λέει στην Φυσική Μνήμη και κυρίως την τιμή που έχει στο Ελεύθερη.. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα κάνουμε, μην σε μπλέξω με msconfig ακόμα.

Πολλά μπορεί να φταίνε.... Για αρχή κάποια φορά που μόλις έχεις ανοιξει το πι-σι χωρις να τρεξεις οποιαδηποτε εφαρμογή, πατα
Ctrl +Alt + delete
Mετά πήγαινε Εναρξη διαχειρησης εργασιών (vista εχεις αν θυμάμαι ε?) και μετά στην λαρτέλα επιδόσεις
Από εκεί θέλω να μου γράψεις τι λέει στην Φυσική Μνήμη και κυρίως την τιμή που έχει στο Ελεύθερη.. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα κάνουμε, μην σε μπλέξω με msconfig ακόμα.
οκ κλεινω και βλεπω

Πολλά μπορεί να φταίνε.... Για αρχή κάποια φορά που μόλις έχεις ανοιξει το πι-σι χωρις να τρεξεις οποιαδηποτε εφαρμογή, πατα
Ctrl +Alt + delete
λοιπον λεει συνολο1013
αλλα τα αλλα δυο η ελευθερη μνημη και cache αλλαζουν συνεχεια..συγκεκριμενα η ευθερη μνημη απο 4 πηγε 0 μετα 23 ,19....(οτινα ναι με λιγα λογια)
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας αρχήσουμε από τα απλά... Δίπλα στο ρολογάκι (κάτω δεξιά) τι εικονίδια έχει? Ξέρεις όλα τι είναι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.