Pavlitos
Δραστήριο μέλος

α) Vista η xp.
b) Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers της καρτας ήχου
1.xp
2.Άμα τους είχα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πας Πινακας Ελεγχου-->Συστημα--->Καρτελα Υλικό--->Διαχείριση Συσκευών--->Ελεγκτες Ηχου Βιντεο και Παιχνιδιών
Εκει θα δεις την κάρτα ήχου σου. Γραψτηνα εδώ και θα σου βρουμε τους drivers
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Είναι πολύ απλό φίλε μου.
Θα πας Πινακας Ελεγχου-->Συστημα--->Καρτελα Υλικό--->Διαχείριση Συσκευών--->Ελεγκτες Ηχου Βιντεο και Παιχνιδιών
Εκει θα δεις την κάρτα ήχου σου. Γραψτηνα εδώ και θα σου βρουμε τους drivers
Οκ άμα είναι έτσι τους κατεβάζω και εγώ.Ευχαριστώ!
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν μου ανοιγει ο μεικτης... εχω vista τι μπορει να φταιει?
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ή έχουν κολλήσει τα (S)Vista ή κάτι έχει γίνει με την κάρτα ήχου.Πήγαινε: Control Panel -> System and Security -> Device Manager -> Sound, video and game controllers -> κάρτα ήχου -> Driver (2η καρτέλα) -> Update Driver. Μπορεί να θέλει ενημέρωση η κάρτα ήχου. Αν δεν διορθωθεί ούτε με το update πήγαινε: Control Panel -> Hardware and Sound και το "Sound" βρες το "Adjust System Volume"...μην το κλειδωσετε.. εχω κ εγω μια απορια στο ιδιο θεμα...
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

μην το κλειδωσετε.. εχω κ εγω μια απορια στο ιδιο θεμα...
Ή έχουν κολλήσει τα (S)Vista ή κάτι έχει γίνει με την κάρτα ήχου.Πήγαινε: Control Panel -> System and Security -> Device Manager -> Sound, video and game controllers -> κάρτα ήχου -> Driver (2η καρτέλα) -> Update Driver. Μπορεί να θέλει ενημέρωση η κάρτα ήχου. Αν δεν διορθωθεί ούτε με το update πήγαινε: Control Panel -> Hardware and Sound και το "Sound" βρες το "Adjust System Volume"...
Και δοκίμασε να βάλεις compatibility xp
..... (compability σε prog των vista? ) ...
Ανοίγει απ το Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος - Ρύθμιση ένταση συστήματος?
Εσύ προσπαθείς μόνο από το εικονιδιάκι κάτω-δεξιά?
Ήχο έχεις κανονικά?
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΑ για τον μείκτη λέμε. Ναι όντως ελεγξε αν εχεις ήχο και μια επανεγκατασταση των drivers θα βοηθούσε.
(Κάποιος σαν να μην είχε πιει καφέ

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

και ελγξε μήπως κρασαρεί/
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

..... (compability σε prog των vista? ) ...
Ανοίγει απ το Πίνακας ΕλέγχουΥλικό και Ήχος - Ρύθμιση ένταση συστήματος?
Εσύ προσπαθείς μόνο από το εικονιδιάκι κάτω-δεξιά?
Ήχο έχεις κανονικά?
ηχο εχω κανονικα... εκτος απο κατω δεξια... πηγα κ απο πινακα ελεγχου...
εεε ή εγω ειμαι τυφλη ή ο πινακας ελεγχου δεν εχει το "υλικο κ ηχος" μονο σκετο "ηχος".. αλλα κ παλι "ρυθμιση εντασης συστηματος" δεν εχει... μηπως μεταφραζεται καπως αλλιως στα ελληνικα?
Vista-A huge problem![]()
i know

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για προχωρημένους μπας και εχει?
τσου
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

ηχο εχω κανονικα... εκτος απο κατω δεξια... πηγα κ απο πινακα ελεγχου...
εεε ή εγω ειμαι τυφλη ή ο πινακας ελεγχου δεν εχει το "υλικο κ ηχος" μονο σκετο "ηχος".. αλλα κ παλι "ρυθμιση εντασης συστηματος" δεν εχει... μηπως μεταφραζεται καπως αλλιως στα ελληνικα?
i know![]()
Είσαι στην κλασσική προβολή, βάλε πίσω στην αρχική του πίνακα ελέγχου.

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

αν και νομίζω ότι δε φταεί εει αυτό
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Πατάς το windows key + R και μετά γράφεις sndvol.exe και πατάς enter. Και μου λες αν σου εμφάνισε τίποτα.
Αν δεν σου κάνει τίποτα θα πας λίγο C:\WINDOWS\System32 και θα μου πεις αν υπάρχει SndVol.exe

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.