Εγώ πάλι, σαν καλό πνεύμα αντιλογίας, θα σου πω να επιλέξεις ΗΡ ή Compaq. Τα δεύτερα είναι σα να αγοράζεις ΗΡ, μόνο η μάρκα αλλάζει και είναι φτηνότερα. Τα Fujitsu-Siemens θα σου έλεγα να τα αποφύγεις, γνωστή από την εταιρεία μου είπε ότι η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη, το service και η επισκευή ελλειπή, γενικά άμα σου πάθει κάτι ο υπολογιστής θα έχεις πρόβλημα.
Εγώ είχα ένα από τα πρώτα λαπ-τοπ ΗΡ και το κράτησα 7 χρόνια, στο τέλος έσπασε ο βραχίονας της οθόνης, αλλά το υπολογιστάκι δούλευε ακόμα. Αυτή τη στιγμή παραμένω πιστή στα ΗΡ κι έχω το φορητό μου ήδη 5 χρόνια, και μια χαρά κρατά

Βέβαια, οφείλω να σου επισημάνω κάποια πράγματα:
οι υπολογιστές πλέον είναι φτηνότεροι, και μέσα στη λογική της υπερκατανάλωσης, φτιαγμένοι για να αντέχουν λιγότερο καιρό. Επίσης, είναι και λίγο λαχείο, μπορεί να σου βγουν ελαττωματικοί και να τους τρέχεις για επισκευή απ'την πρώτη μέρα, ή σκυλιά και να αντέξουν περισσότερο.
Στη θέση σου, δε θα διέθετα περισσότερα από 500-600 ευρώ για ένα μέσων δυνατοτήτων Compaq, με την προοπτική να το κρατήσω για 2-3 χρόνια. Μη δώσεις περισσότερα χρήματα, γιατί σε μερικούς μήνες ο υπολογιστής σου θα είναι παρωχημένος, σε ένα χρόνο θα υπάρχουν νέα μοντέλα ακόμα φτηνότερα (εγώ πριν 5 χρόνια αγόρασα τον υπολογιστή μου 1400 Ευρώ, σκέτη περιουσία, και εφέτος πήρα ένα Μίνι με 350!)
Ρίξε μια ματιά στην αγορά, γιατί τώρα αρχίζουν οι φοιτητικές προσφορές