Subject to change
e-steki.gr Founder

Για να μπω στο ψητό, περίπου την τελευταία εβδομάδα κολλάει απίστευτα το msn (κάθε 1 λεπτό κολλάει για μερικά δεύτερόλεπτα), ο firefox και το thunderbird και γενικά τα πάντα κάθε λίγο κολλάνε για μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχονται μετά.
Δοκίμασα:
- restart
- Spyware scan (βρήκε μερικά, δεν διορθώθηκε το πρόβλημα)
- Full virus scan σε safe mode (κάτι βρήκε, περιέργως διότι προσέχω πολύ, αλλά πάλι δεν διορθώθηκε τίποτα)
- Defrag σε όλους τους δίσκους

Καμία λύση; Όχι, το format δεν είναι αποδεκτή λύση, κάτι άλλο πλζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Άν δεν δεις και με αυτό αποτέλεσμα τότε μάλλον πρέπει να πας για format

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα το δοκιμάσω και αυτό, αλλά είπα να πάρω και μερικές γνώμες ακόμα, μήπως υπάρχει κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε. Φοβάμαι να mess with the registryΔοκίμασε και το registry mechanic (για καθαρισμό της registry)
Άν δεν δεις και με αυτό αποτέλεσμα τότε μάλλον πρέπει να πας για format
![]()

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω τρέξει το registry mechanic και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
[...]

Scandal
Διαχειριστής

2. Δεξί click στο δίσκο >> Propeties > Tools Error Checking
(tickαρε το πρώτο check box και πάτα οκ.... μετά tickaρε και το δεύτερο και περίμενε να ολοκληρωθεί το check - είναι χρονοβόρα διαδικασία

3. Κατέβασε το memtest86, κάντο install σε μια δισκέτα και κάνε boot από αυτή...
Το πρόγραμμα θα τσεκάρει τη RAM για τυχών σφάλματα [επίσης χρονοβόρα διαδικασία].

-petros
Virtuosofriend
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή το live κολλάει και σε μένα αρκετές φορές, λόγω του απίστευτου αριθμού emoticons
που μου στέλνουν, όπως και των scripts που έχω φορτώσει μέσω msn plus, έβγαλα μερικά
script και πλέον δν κολλάει.
Το defrag δν κάνει κάτι καλύτερο απτο να ξεκινάει πιο γρήγορα το PC (boot time) και τα
προγράμματα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μόνο το plus έχω, όπως το γέννησε η μάνα του

Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε (ευχαριστώ), όταν έρθει ο Πάνος γιατί εγώ είμαι άσχετη απο τέτοια

nikiforos20
Νεοφερμένο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

nikiforos20
Νεοφερμένο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Φίλε μου, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να βρεις player για αυτήν την ταινία γιατί δεν υπάρχει. Αν νομίζεις ότι βρήκες, πιθανότερο όπως είπε και η Angie_Ann να κολλήσεις ιό.γεια σας !!! Εχω και εγω ενα προβληματακι αυτες τις μερες με τον πισι μου αλλα ευτυχως δεν ειναι τιποτα σοβαρο. μολις κατεβασω μια ταινια τη βαζω να παιξει με το bs player ωστε να συγχρονησω και του υποτιτλους, αλλα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι οι ταινια μπορει να παιξει μονο με 3w players. παταω να βρω καποιον απ αυτους, κατεβαζω εναν DIVX αλλα και παλι το ιδιο μηνυμα.. μηπως μπορει καποιος να με βγαλει απ το σκοταδι!!!ευχαριστωωωω!!!
Η εξήγηση είναι απλή, υπάρχουν κακόβουλοι χρήστες που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πολλοί θέλουν απεγνωσμένα να δουν κάποια ταινία, οπότε βάζουν μια ψεύτικη η οποία με κάποιο μνμ όταν την τρέχεις σε παρακινεί να κατεβάσεις συγκεκριμένο λογισμικό το οποίο όμως μολύνει τον υπολογιστή σου.
nikiforos20
Νεοφερμένο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Niyia
Διάσημο μέλος

αγόρασα εδώ κ μια βδομάδα ένα laptop Toshiba με ενσωματωμένη κάμερα η οποία όμως δε λειτουργεί

Ευχαριστώωωωωωωω

υ.σ. Κ βέβαια να σημειώσω ότι αρχικά αγόρασα το laptop αρχές σεπτέμβρη το οποίο μου αντικατέστησαν τελικά την περασμένη βδομάδα (ευτυχώς γτ αλλιώς θα βαρούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για τα χρήματα που έδωσα) επειδή είχε πρόβλημα η κάρτα οθόνης κυρίως (+ η κάμερα, λέω εγώ

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Eυχαριστω ολα οκ...Μέσα στον φάκελο θα βρεις ένα αρχείο (κρυφό) με κατάληξη db ... Σβήσε το, κλείσω το παράθυρο και ξανά άνοιξε το![]()

Giovanna
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

γειά σας παιδιά!!
αγόρασα εδώ κ μια βδομάδα ένα laptop Toshiba με ενσωματωμένη κάμερα η οποία όμως δε λειτουργεί, στο service που τηλεφώνησα μου συνέστησαν να "τρέξω" το cd-άκι της Toshiba για να κάνει recovery το μηχανημα, αλλά κ με αυτό που έκανα το πρόβλημα επιμένει.
Το μήνυμα που μου βγάζει είναι ότι η λειτουργία είναι "locked by other application", κάτι το οποίο δεν ισχύει βέβαια. Τεσπά...αυτό είναι το πρόβλημά μου με το pc, αν κανείς σας έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή αν ακούσετε τπτ, πείτε μου plsss...
Ευχαριστώωωωωωωω![]()
Τί λειτουργικό χρησιμοποιεις;
Δοκιμη 1 : επανεγκατάσταση των drivers.
Αν χρησιμοποιεις windows vista δοκιμασε να βαλεις την camera σε συμβατότητα με παλαιότερη εκδοση windows.
Niyia
Διάσημο μέλος

Τί λειτουργικό χρησιμοποιεις;
Δοκιμη 1 : επανεγκατάσταση των drivers.
Αν χρησιμοποιεις windows vista δοκιμασε να βαλεις την camera σε συμβατότητα με παλαιότερη εκδοση windows.
Windows Vista έχω.
Το δοκίμασα αυτό που λες αλλα με παλαιότερη έκδοση δε λειτουργεί καθόλου

πάει, το πήρα απόφαση...πήρα laptop με κάμερα...αλλά θα έχω laptop χωρίς κάμερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.