stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Ο stavros_ έγραψε: #841 06-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Παιδιά έχω θεματάκι... Κάτι έχει συμβεί και ο (μισός?) σκληρός μου δίσκος είναι φουλ. Το περίεργο είναι ότι εγώ δεν κάνω τίποτα- ό,τι καινούριο έρχεται το βάζω στο D αλλά ο άλλος συνεχώς είναι γεμάτος. Είδα σε κάποια φάση ότι είχε γίνει βλακεία και κάτι αρχεία είχαν αποθηκευθεί δύο φορές (μία στο C μία στο D) και τα έσβησα, αλλά περαν αυτού δεν έχω κάνει κάτι άλλο- το ορκίζομαι!! Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει (είμαι και άσχετη... αλλά αυτό το καταλάβατε ) Click για ανάπτυξη... Τι χωρητικοτητες εχουν οι σκληροι σου? Δοκιμασε την εκκαθαριση δισκου, για να σβηστουν τυχον temporary files... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Daskalenko7: #842 12-12-08 20:18 Η οθονη μου εχειπροσαρμοστει στα δυο τριτα της οθονης το αλλο τριτο δε3ια ειναι μαυρο αλλα οχι καμενο.κατω απο τη μπαρα εναρ3ης υπαρχει ενα μειγμα χρωματων τι να κανω πλζζζ το μειγμα παιρνει το χρωμα αποοτι εχει αποπανω. ΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΖ[ΖΖΖΖ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο misu7 έγραψε: #843 12-12-08 20:31 Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο Daskalenko7: #844 12-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από misu7: Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Click για ανάπτυξη... στα xp?thx παντως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Ο Panteras έγραψε: #845 12-12-08 20:39 Eπισης παταμε και κανα space bar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο Daskalenko7: #846 12-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Παιδιά έχω θεματάκι... Κάτι έχει συμβεί και ο (μισός?) σκληρός μου δίσκος είναι φουλ. Το περίεργο είναι ότι εγώ δεν κάνω τίποτα- ό,τι καινούριο έρχεται το βάζω στο D αλλά ο άλλος συνεχώς είναι γεμάτος. Είδα σε κάποια φάση ότι είχε γίνει βλακεία και κάτι αρχεία είχαν αποθηκευθεί δύο φορές (μία στο C μία στο D) και τα έσβησα, αλλά περαν αυτού δεν έχω κάνει κάτι άλλο- το ορκίζομαι!! Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει (είμαι και άσχετη... αλλά αυτό το καταλάβατε ) Click για ανάπτυξη... Τι χωρητικοτητες εχουν οι σκληροι σου? Δοκιμασε την εκκαθαριση δισκου, για να σβηστουν τυχον temporary files... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Daskalenko7: #842 12-12-08 20:18 Η οθονη μου εχειπροσαρμοστει στα δυο τριτα της οθονης το αλλο τριτο δε3ια ειναι μαυρο αλλα οχι καμενο.κατω απο τη μπαρα εναρ3ης υπαρχει ενα μειγμα χρωματων τι να κανω πλζζζ το μειγμα παιρνει το χρωμα αποοτι εχει αποπανω. ΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΖ[ΖΖΖΖ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο misu7 έγραψε: #843 12-12-08 20:31 Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο Daskalenko7: #844 12-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από misu7: Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Click για ανάπτυξη... στα xp?thx παντως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Ο Panteras έγραψε: #845 12-12-08 20:39 Eπισης παταμε και κανα space bar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο Daskalenko7: #846 12-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η οθονη μου εχειπροσαρμοστει στα δυο τριτα της οθονης το αλλο τριτο δε3ια ειναι μαυρο αλλα οχι καμενο.κατω απο τη μπαρα εναρ3ης υπαρχει ενα μειγμα χρωματων τι να κανω πλζζζ το μειγμα παιρνει το χρωμα αποοτι εχει αποπανω. ΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΠΛΖΖ[ΖΖΖΖ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο misu7 έγραψε: #843 12-12-08 20:31 Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο Daskalenko7: #844 12-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από misu7: Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Click για ανάπτυξη... στα xp?thx παντως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Ο Panteras έγραψε: #845 12-12-08 20:39 Eπισης παταμε και κανα space bar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο Daskalenko7: #846 12-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Ο Daskalenko7: #844 12-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από misu7: Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Click για ανάπτυξη... στα xp?thx παντως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Ο Panteras έγραψε: #845 12-12-08 20:39 Eπισης παταμε και κανα space bar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο Daskalenko7: #846 12-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misu7: Hmmm... Δοκίμασες να πας... Δεξί κλικ->Εξατομίκευση->Ρυθμίσεις οθόνης ? Εκεί κάνε Default όλες τις επιλογές... ----------------------------------------- Να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις εννοώ. πηγαίνωντας στο "Για προχωρημένους" ΠΧ Click για ανάπτυξη... στα xp?thx παντως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Ο Panteras έγραψε: #845 12-12-08 20:39 Eπισης παταμε και κανα space bar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο Daskalenko7: #846 12-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eπισης παταμε και κανα space bar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Ο Daskalenko7: #846 12-12-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panteras: Eπισης παταμε και κανα space bar. Click για ανάπτυξη... τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Ο Dark_kronos: #847 15-12-08 16:53 Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το παλιο μου pc τα εχει φτησει εντελος και διστιχος δεν προλαβα να περασω ολα τα αρχεια που ηθελα σε dvd η στο laptop πρωτου παραδωσει πνευμα... Ετσι θελω να παρω εξωτερικη θηκη για να συνδεσω τους δυο σκληρους, και να μην χασω και το πλεωνεκτιμα του χωρου που μου χαριζουν ( ο ενας ειναι 80 gb και ο αλλος 200) Ομως μπηκα σε ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστιμα για να τσεκαρω τι παιζει, και πραγματικα χαθηκα.. Τι να ψαξω; Τι να προσεξω; Εχετε κατι να μου προτινετε; Κατι οσο πιο φτηνο γινετε...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:48 Ο Daskalenko7: #848 19-12-08 18:48 εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω ενα λαπτοπ. θελω να γορασω ντεσκτοπ για να παιζω φουλ παιχνιδια σε καλα γραφικα και πολυ μνημη επισης θελω μαλλον κουαντ επε3εργαστη 3ερετε καποια προταση που να περιλαμβανει οθονη με τιμη 500-850ευρω?ευχαριστω παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Ο PIL έγραψε: #849 19-12-08 18:50 Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:54 Ο Zed έγραψε: #850 19-12-08 18:54 Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο Daskalenko7: #851 19-12-08 18:55 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Με οθόνη και τα χαρακτηριστικά που θέλεις,θα ξεφύγεις πολύ από τα 850 ευρώ Click για ανάπτυξη... εχω βρει με κουαντ ακομα και στο πλαισο με 760 ευρω αλλα και κορε2 ντουο δν με χαλαει πολυ... αρκει να παιζει μανατζερ 09 σαν τρενο οπως και φιφα, να παιζει κραισις οχι απαραιτητα με χαι γκραφικς αλλα και να παιζει καινουρια παιχνιδια για 2-3 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:00 Ο PIL έγραψε: #852 19-12-08 19:00 Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνήθως,τέτοια συστήματα υστερούν στη μητρική κάρτα,κάρτα γραφικών,ταχύτητα δίσκων,ταχύτητα και συχνότητα μνήμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:02 Ο Daskalenko7: #853 19-12-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Και απ΄ό,τι είδα στο άλλο topic, θες να παίξεις και crysis... Eδώ φίλε εγώ που για το μηχάνημα έχω δώσει πάνω από 1500 και δεν μπορώ να το παίξω. Αν θες gaming pc, ανεβάζεις το budget. Click για ανάπτυξη... ενας φιλος παιζει κραισις μς 590 ευρω απο το χασλερ ανντ μιλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο Zed έγραψε: #854 19-12-08 19:14 Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο Daskalenko7: #855 19-12-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ναι, όταν λέω δεν μπορώ, εννοώ ικανοποιητικά. Αλλιώς με delay το παίζω κι εγώ. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα σου προτείνω απλά να μην πάρεις έτοιμο μηχάνημα αλλά να το στήσεις εσύ.[/qu αυτο κοστιζει.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Ο PIL έγραψε: #856 19-12-08 19:28 Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,αλλά αξίζει:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Ο Daskalenko7: #857 19-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Ναι,αλλά αξίζει:no1: Click για ανάπτυξη... και μετα οικονομικη κριση σου λεει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:07 Ο qwertyuiop: #858 19-12-08 20:07 Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 655 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Daskalenko7: #859 19-12-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: Δε γίνεται αυτό που λες, με desktop των 800 κάτι γίνεται, λάπτοπ με τίποτα. Click για ανάπτυξη... δεν λεω λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο qwertyuiop: #860 19-12-08 21:13 Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οκ, δικό μου λάθος, διάβασα βιαστικά το πρώτο ποστ Πάντως για ντεσκτοπ, μπορεις να βρεις ικανοποιητικό, όχι για τρελά πράματα, με 800 γιούροζ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.