Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Ο Orestes έγραψε: #861 19-12-08 21:27 Ναι με 800 ευρά φτιάχνεις καλό σύστημα ... Με 500 λίγο δύσκολο... Μη φανταστείς τίποτα τρομερό βέβαια αλλά θα την κάνει τη δουλειά του. Δώσε βάση σε ram/κάρτα γραφικών/επεξεργαστή και κάνε συμβιβασμούς σε εξαρτήματα όπως σκληρό δίσκο και περιφερειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Ο ultimater: #862 20-12-08 12:21 www.you.gr εκει εχει καλους και φθηνους υπολογιστες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:09 Η RebeccaforJimani: #863 20-12-08 22:09 γειά παιδιά!!!έχω κάνει format εδώ και μήνες και πρόσφατα έκανα μια εις βάθος σάρωση με το antivirus και τι να δω????? όλα τα παλιά μου αρχεία να σκανάρονται!!! τα χασα!!! νόμιζα ότι με το format διαγράφονται τα πάντα!! ξέρετε μήπως μπορώ να τα σβήσω και πως γιατί πιάνουν πολύ χώρο όσο να ναι.. ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:07 Ο Zed έγραψε: #864 21-12-08 03:07 Είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει format? Θέλω να πω, ξέρεις να κάνεις format? Και εσύ μπορείς να τα προσπελάσεις τα αρχεία αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο Anarki έγραψε: #865 21-12-08 12:04 Αν κάνεις quick format δεν σβήνονται τα αρχεία, σβήνονται απλά οι αναφορές στα αρχεία και έτσι το λειτουργικό σύστημα νομίζει οτι δεν υπάρχουν. Μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η RebeccaforJimani: #866 21-12-08 20:26 για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι με 800 ευρά φτιάχνεις καλό σύστημα ... Με 500 λίγο δύσκολο... Μη φανταστείς τίποτα τρομερό βέβαια αλλά θα την κάνει τη δουλειά του. Δώσε βάση σε ram/κάρτα γραφικών/επεξεργαστή και κάνε συμβιβασμούς σε εξαρτήματα όπως σκληρό δίσκο και περιφερειακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Ο ultimater: #862 20-12-08 12:21 www.you.gr εκει εχει καλους και φθηνους υπολογιστες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:09 Η RebeccaforJimani: #863 20-12-08 22:09 γειά παιδιά!!!έχω κάνει format εδώ και μήνες και πρόσφατα έκανα μια εις βάθος σάρωση με το antivirus και τι να δω????? όλα τα παλιά μου αρχεία να σκανάρονται!!! τα χασα!!! νόμιζα ότι με το format διαγράφονται τα πάντα!! ξέρετε μήπως μπορώ να τα σβήσω και πως γιατί πιάνουν πολύ χώρο όσο να ναι.. ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:07 Ο Zed έγραψε: #864 21-12-08 03:07 Είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει format? Θέλω να πω, ξέρεις να κάνεις format? Και εσύ μπορείς να τα προσπελάσεις τα αρχεία αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο Anarki έγραψε: #865 21-12-08 12:04 Αν κάνεις quick format δεν σβήνονται τα αρχεία, σβήνονται απλά οι αναφορές στα αρχεία και έτσι το λειτουργικό σύστημα νομίζει οτι δεν υπάρχουν. Μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η RebeccaforJimani: #866 21-12-08 20:26 για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
www.you.gr εκει εχει καλους και φθηνους υπολογιστες:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:09 Η RebeccaforJimani: #863 20-12-08 22:09 γειά παιδιά!!!έχω κάνει format εδώ και μήνες και πρόσφατα έκανα μια εις βάθος σάρωση με το antivirus και τι να δω????? όλα τα παλιά μου αρχεία να σκανάρονται!!! τα χασα!!! νόμιζα ότι με το format διαγράφονται τα πάντα!! ξέρετε μήπως μπορώ να τα σβήσω και πως γιατί πιάνουν πολύ χώρο όσο να ναι.. ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:07 Ο Zed έγραψε: #864 21-12-08 03:07 Είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει format? Θέλω να πω, ξέρεις να κάνεις format? Και εσύ μπορείς να τα προσπελάσεις τα αρχεία αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο Anarki έγραψε: #865 21-12-08 12:04 Αν κάνεις quick format δεν σβήνονται τα αρχεία, σβήνονται απλά οι αναφορές στα αρχεία και έτσι το λειτουργικό σύστημα νομίζει οτι δεν υπάρχουν. Μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η RebeccaforJimani: #866 21-12-08 20:26 για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γειά παιδιά!!!έχω κάνει format εδώ και μήνες και πρόσφατα έκανα μια εις βάθος σάρωση με το antivirus και τι να δω????? όλα τα παλιά μου αρχεία να σκανάρονται!!! τα χασα!!! νόμιζα ότι με το format διαγράφονται τα πάντα!! ξέρετε μήπως μπορώ να τα σβήσω και πως γιατί πιάνουν πολύ χώρο όσο να ναι.. ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 03:07 Ο Zed έγραψε: #864 21-12-08 03:07 Είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει format? Θέλω να πω, ξέρεις να κάνεις format? Και εσύ μπορείς να τα προσπελάσεις τα αρχεία αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο Anarki έγραψε: #865 21-12-08 12:04 Αν κάνεις quick format δεν σβήνονται τα αρχεία, σβήνονται απλά οι αναφορές στα αρχεία και έτσι το λειτουργικό σύστημα νομίζει οτι δεν υπάρχουν. Μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η RebeccaforJimani: #866 21-12-08 20:26 για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει format? Θέλω να πω, ξέρεις να κάνεις format? Και εσύ μπορείς να τα προσπελάσεις τα αρχεία αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο Anarki έγραψε: #865 21-12-08 12:04 Αν κάνεις quick format δεν σβήνονται τα αρχεία, σβήνονται απλά οι αναφορές στα αρχεία και έτσι το λειτουργικό σύστημα νομίζει οτι δεν υπάρχουν. Μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η RebeccaforJimani: #866 21-12-08 20:26 για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κάνεις quick format δεν σβήνονται τα αρχεία, σβήνονται απλά οι αναφορές στα αρχεία και έτσι το λειτουργικό σύστημα νομίζει οτι δεν υπάρχουν. Μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:26 Η RebeccaforJimani: #866 21-12-08 20:26 για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για να κάνω format έβαλα το cd εγκατάστασης των windows και τους έκανα επανεγκατάσταση σε άλλο τόμο του υπολογιστή (κάτι τέτοιο θυμάμαι) και μου είχε κάνει κιόλας και προειδοποίηση ότι μάλλον τα αρχεία του προηγούμενου τόμου θα καταστραφούν η θα χαθούν. μετά το format στον υπολογιστή μου υπήρχαν τα έγγραφα όλων των παλιών χρηστών(δεν υπήρχαν βέβαια οι λογαριασμοί τους) μπορούσα όμως να επεξεργαστώ και να διαγράψω μόνο αυτών που δεν είχαν ενεργοποιήσει το απόρρητο στα έγγραφά τους. τα αρχεία του δικού μου παλιού λογαριασμού που είχαν προστασία δεν μπορούσα ούτε να τα δω... μπορώ να τα διαγράψω κάπως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Ο chris_90 έγραψε: #867 21-12-08 20:28 Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψιλοασχετο, αλλα μπορει να μου πει καποιος πως κανουν format; Αναλυτικα αν γινεται, γιατι δεν εχω κανει ποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Ο Zed έγραψε: #868 21-12-08 21:13 Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:19 Η RebeccaforJimani: #869 21-12-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... διάβασα τον οδηγό που πόσταρες για τον κρις και βλέπω ότι μια χαρά format έκανα!!! ακριβώς όπως τα λέει εκεί και τα αρχεία δεν σβήστηκαν!!! δεν ξέρω τι έκανα λάθος!! μπορείς να μου πεις πως θα τα σβήσω?? pleeeeeeeease!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο chris_90 έγραψε: #870 21-12-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Ρεβέκκα μόνη σου το λες ότι εγκατέστησες τα windows σε άλλο τόμο του υπολογιστή (του δίσκου εννοείς). Άρα λογικό να μην σβηστούν. Chris, εδώ οδηγός από το Insomnia για να το δεις στα Ελληνικά, εδώ από το e-pcmag με παραπομπή σε ξένα links κι εδώ το πρώτο αποτέλεσμα του Google (use it, δεν βλάπτει.) (Ως αμοιβή δέχομαι post φώτο ) Click για ανάπτυξη... Το αποτελεσμα το 'χα βρει, αλλα ηθελα σε ελληνικα γιατι βαριεμαι να μεταφραζω ολα αυτα τα αγγλικα. Thanks παντως! (Ασχολιαστο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:28 Ο Zed έγραψε: #871 21-12-08 21:28 Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η RebeccaforJimani: #872 21-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Τι έχεις, Svista ή XP? Βασικά μπορείς να ελέγξεις αν όντως έχει γίνει αυτό? Aν έχεις δύο partitions στον σκληρό δίσκο? Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο Zed έγραψε: #873 21-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ εμένα αλλά έχω xp.΄δεν νομίζω να έχω δύο. δεν θυμάμαι κιόλας... Click για ανάπτυξη... Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Η RebeccaforJimani: #874 21-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: Σε σένα, ναι. Στον chris δεν ξαναμιλάω αφού δεν βάζει φώτο! Μπορείς να ελέγξεις αυτό που σου είπα? Click για ανάπτυξη... ευχαρίστως αν μου πεις πως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο Zed έγραψε: #875 21-12-08 21:51 Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατέβασε αυτό και τρέξτο. Με αυτό θα δεις πόσα partitions έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Ο PIL έγραψε: #876 21-12-08 21:54 Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Η RebeccaforJimani: #877 21-12-08 22:06 ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:07 Η RebeccaforJimani: #878 21-12-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Για φορμάτ είχα γράψει έναν οδηγό εδώ στο ischool κάποτε.Search it:no1: Click για ανάπτυξη... που να ψάχνω τώρα?? :thanks:πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Ο Zed έγραψε: #879 21-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: ορίστε αυτό μου βγάζει!!! Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις έναν σκληρό κι ένα partition, οπότε μάλλον έκανες quick format όπως είπε κι ο Αnarki. Αν έχεις το καθαριστικό πρόγραμμα CCleaner τότε επέλεξε καθαρισμό Registry και σβήσε ο,τιδήποτε βρεί. Κατόπιν και τον κανονικό Cleaner (από τις ρυθμίσεις επέλεξε ασφαλή διαγραφή αρχείων). Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Ο D_G έγραψε: #880 26-12-08 18:57 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως ξέρετε αν αυτό είναι κάποιος ιός; Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω το Mozilla Firefox, μαζί με τη σελίδα της Google ανοίγει και κάποια άλλη σελίδα που λέει πάμε στοίχημα ή κάτι τέτοιο. (Τη σβύνω αμέσως και δεν θυμάμαι τώρα τι λέει ακριβώς). Έκανα εξέταση σε όλο το σύστημα (έχω το NOD32), επίσης με το Spybot-SD και μου δείχνουν ότι είναι εντάξει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φορητό μου. Αν δεν είναι ιός, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Κάθε απάντηση πολύτιμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.