Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Όταν είσαι σπίτι η γραφείο (οπότε έχεις ρεύμα)μόλις φορτιστεί η μπαταρία την αφαιρείς.Ρε παιδι μου, επειδη καθε 1 1/2 ωρα αποφορτιζεται η μπαταρια, το καλωδιο για να φορτισει το εχω μονιμα συνδεδεμενο...(τι στο καλο, μηπως αλλιως λεγεται και λεω βλακειες?!)
Microsoft Windows εχω. Τι σχεση εχει αυτο?!
Αν και το καλύτερο θα ήτανε η φόρτιση να γίνεται με κλειστό το λαπτοπ.
Τα Vista τουλάχιστον (δεν ξέρω για τα Xp) έχουν το κέντρο φορητότητας με διάφορες ρυθμίσεις όπως αυτή της φωτεινότητας στην περίπτωση λειτουργίας με μπαταρία για εξικονόμηση ενέργειας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ρωτησω κατι η ασχετη?!
Μονιμως εχω το λαπ μου συνδεδεμενο με το καλωδιο της μπαταριας και τωρα τελευταια, εαν καποια στιγμη δεν κανει καλη επαφη ή το αφαιρεσω, η φωτεινοτητα της οθονης μειωνεται δραματικα..
.Γιατι αυτο?!Το εχω διαλυσει, ε?!
![]()
Μην ανησυχείς καθόλου!!! Μια χαρά είναι το laptop σου. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα laptops όταν δεν είναι συνδεδεμένα με το καλώδιο για να μην χαλάει γρήγορα η μπαταρία, για εξοικονόμηση ενέργειας δηλαδή. Αν σε ενοχλεί μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα όταν δεν είναι συνδεδεμένο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος

ειναι το χωρισμα του δισκου σε διανομες.δηλαδη εχεις ενα δισκο και τον χωριζεις σε 2 κομματια,αρα μετα θα ειναι σαν να εχεις 2 δισκους.τι είναι το------>partitions

Guest 292010
Επισκέπτης

Και μου έχει σπάσει τα νεύρα.Υποψιάζομαι φταίει ότι παλιά πριν 2-3 χρόνια είχα εγκαταστήσει κάτι σαν protection (?) αλλά νομίζω το έχω απεγκαταστήσεις.Βασικά δεν ξέρω.Ούτε και έιμαι σίγουρη ότι φταίει αυτό.Τι στα διαλα να κάνω?

Firefox χρησιμοποιώ.
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

*blacksheepΣε μερικές σελίδες ο browser μου κλείνει.Άρχισε κι εδώ να κλείνει σε θέματα που έχει απαντήσει πρόσφατα ο blachksheep (δεν υποννοώ κάτι για το παιδί,προς θεού).Δηλάδή αν στην 4 σελίδα έχει απαντήσει το παιδί δεν μπορώ να την δώ,αν στην 5 δεν έχει απαντήσει μπορω.Και μου έχει τύχει κι αλλού αυτό.Επίσης και στο google εικόνες.Άμα υπάρχει καμιά πρόστυχη φώτο κλείνει ο browser.Χτες πάτησα 100 για να το βάλω στο θέμα αριθμοί και έκλεισε.
Και μου έχει σπάσει τα νεύρα.Υποψιάζομαι φταίει ότι παλιά πριν 2-3 χρόνια είχα εγκαταστήσει κάτι σαν protection (?) αλλά νομίζω το έχω απεγκαταστήσεις.Βασικά δεν ξέρω.Ούτε και έιμαι σίγουρη ότι φταίει αυτό.Τι στα διαλα να κάνω?
Firefox χρησιμοποιώ.

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

*blacksheep![]()

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Τα λάθη καλό είναι να διορθώνονται.

Κι εσύ σπαμ έκανες τώρα.
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

djimmakos
Διάσημο μέλος

('Η απλώς το pc προσπαθεί να σου σπάσει τα νεύρα γιατί το υπερχρησιμοποιείς)
:p
miv
Επιφανές μέλος

Κι εγώ που ακόμα χρησιμοποιώ Internet Explorer (!) μερικές φορές όταν είμαι στο ischool μου κολλάει και με πετάει έξω. Πάντως, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να αλλάξουμε και οι 2 τους browser μας!
Μια σημείωση για την υπογραφή σου:
Ο πάστορας Niemoller έγραψε:
"In Germany, they came first for the Communists, And I didnʼt speak up because I wasnʼt a Communist; And then they came for the trade unionists, And I didnʼt speak up because I wasnʼt a trade unionist; And then they came for the Jews, And I didnʼt speak up because I wasnʼt a Jew; And then... they came for me... And by that time there was no one left to speak up."
Ποτέ δεν έγραψε ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί αντιστάθηκαν στο φασισμό και γι'αυτό τους πήραν, γιατί αυτό θα ήταν ψέμα.
mixalis007
Νεοφερμένο μέλος

Ποιο χρησιμοποιεις?
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.