Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Still επειδή δεν μ' αρέσουν τα λόγια του αέρα να πάρω και καμιά άποψη από 'δω. Υπάρχει κανένας που το 'χει βάλει και δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν το βάλεις αμέσως μετά από format είσαι μια χαρά κατά 99,999999999999%.Έχω διαβάσει / ακούσει τα χειρότερα για το SP3 των XP. Μέχρι και για crashάρισμα Η/Υ. 8)
Still επειδή δεν μ' αρέσουν τα λόγια του αέρα να πάρω και καμιά άποψη από 'δω. Υπάρχει κανένας που το 'χει βάλει και δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα;
Ψιτ: Ακόμη XP; Βάλε 7

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Ναι.Έχει σημασία που είχα να ανοίξω τον υπολογιστή καιρό;
Αν το pc σου είναι 3ετών και άνω η μπαταρία έχει εξασθενίσει αρκετά ώστε να μην κρατάει τις όποιες ρυθμίσεις έχεις κάνει γιά αρκετό καιρό.Οπότε το BIOS επανέρχεται στίς εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με μεγάλη χαρά σας γράφω από το ολοκαίνουργιο Mini μου

Επιτέλους πήρα την απόφαση

Compaq Mini 110, 160 GB σκληρός, 1GB RAM, WiFi, WebCam, τρεις θύρες USB, της Παναγιάς τα μάτια δηλαδή

Με γειά μου

moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Έχεις Xp η Vista;παιδια πως μπορεις να ρυθμισεις τα hertz της οθονης του υπολογιστη?![]()
moonlight
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

moonlight
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
moonlight
Διάσημο μέλος

να σαι καλα παναγιωτη

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στο desktop σου Right Click >> Properties >> Settings (Tab) >> Advanced >> Monitor (tab) κι εκεί θα βρεις τις ρυθμίσεις.παιδια πως μπορεις να ρυθμισεις τα hertz της οθονης του υπολογιστη?![]()
Πριν κάτι μέρες την ρύθμισα (TFT είναι) από τα 60 στα 75 Hz και προσωπικά με ξεκουράζει.

Μου είχε διαθέσιμες δύο επιλογές στις οποίες δουλεύει η οθόνη (60, 75) και αυτές τις συχνότητες τις έχω δει και σε πολλές άλλες TFT οθόνες.
moonlight
Διάσημο μέλος

Στο desktop σου Right Click >> Properties >> Settings (Tab) >> Advanced >> Monitor (tab) κι εκεί θα βρεις τις ρυθμίσεις.
Πριν κάτι μέρες την ρύθμισα (TFT είναι) από τα 60 στα 75 Hz και προσωπικά με ξεκουράζει.
Μου είχε διαθέσιμες δύο επιλογές στις οποίες δουλεύει η οθόνη (60, 75) και αυτές τις συχνότητες τις έχω δει και σε πολλές άλλες TFT οθόνες.
μα αυτο ακουσα και γω βρε γιωργο γιαυτο ρωτησα.. πηγα εκει που μου ειπες , τα βρηκα αλλα εμενα δεν μου δινει αλλη επιλογη, μονο 60 εχει σαν επιλογη.

maria1025
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιοι drivers χρειάζονται.....;;;;;
1)κάρταγραφικών(intel)
2)ηχεία,μικρόφωνο,κάμερα(realtec)
3)Το "ποντίκι" του λάπτοπ(synaptics)
4)Τι άλλο;
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά έχω λάπτοπ και θέλω να κάνω φορμάτ αλλά έχω χάσει τους drivers!!!!
Ποιοι drivers χρειάζονται.....;;;;;
1)κάρταγραφικών(intel)
2)ηχεία,μικρόφωνο,κάμερα(realtec)
3)Το "ποντίκι" του λάπτοπ(synaptics)
4)Τι άλλο;
Μας λες το μοντέλο του laptop και κάνουμε μετά κουμάντο αρχηγέ.
2) τα ηχεία δεν θέλουν divers

3) κάποια όπως το ποντίκι τα βλέπουν τα windows κατ ευθείαν, αλλά π.χ. δίνει και η synaptics ένα ακόμη πρόγραμμα για κάποιες ακόμα λειτουργίες
4) Οτιδήποτε από τα παρακάτω έχει το λαπ σου: κάρτα wifi, bluetooth, 56k modem, card reader και πολλλοίιιιιι controlers για διάφορα πραγματάκια.
Μοντέλο λάπτοπ για να τα φτιάξουμε τα πάντα όλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.