Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Ο Eukleidis: #1.401 20-08-09 13:25 μπορεί να φταιει η τροφοδοσια ή cpu ή πολύ απλά μεταβολή στα αρχεια των windows . Σου βγάζει καμια μπλέ οθονη πριν κλείσει?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η Cogito ergo sum: #1.402 20-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η maraki έγραψε: #1.403 20-08-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ναι. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έκλεινε και άνοιγε αμέσως, σωστά; :p Επανεκκινήσεις… Έχεις antivirus στον υπολογιστή σου; Κατέβασες πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα ή αρχείο από το internet; Click για ανάπτυξη... Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:27 Ο Eukleidis: #1.404 20-08-09 13:27 Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Cogito ergo sum: #1.405 20-08-09 13:28 Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει έλεγχο με το avast; A, δες και το μήνυμα του Ευκλείδη. Εμφανίζεται κάποια μπλε οθόνη πριν κλείσει ο υπολογιστής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Silent_Killer: #1.406 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορεί να φταιει η τροφοδοσια ή cpu ή πολύ απλά μεταβολή στα αρχεια των windows . Σου βγάζει καμια μπλέ οθονη πριν κλείσει?> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:25 Η Cogito ergo sum: #1.402 20-08-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η maraki έγραψε: #1.403 20-08-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ναι. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έκλεινε και άνοιγε αμέσως, σωστά; :p Επανεκκινήσεις… Έχεις antivirus στον υπολογιστή σου; Κατέβασες πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα ή αρχείο από το internet; Click για ανάπτυξη... Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:27 Ο Eukleidis: #1.404 20-08-09 13:27 Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Cogito ergo sum: #1.405 20-08-09 13:28 Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει έλεγχο με το avast; A, δες και το μήνυμα του Ευκλείδη. Εμφανίζεται κάποια μπλε οθόνη πριν κλείσει ο υπολογιστής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Silent_Killer: #1.406 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:26 Η maraki έγραψε: #1.403 20-08-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ναι. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έκλεινε και άνοιγε αμέσως, σωστά; :p Επανεκκινήσεις… Έχεις antivirus στον υπολογιστή σου; Κατέβασες πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα ή αρχείο από το internet; Click για ανάπτυξη... Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:27 Ο Eukleidis: #1.404 20-08-09 13:27 Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Cogito ergo sum: #1.405 20-08-09 13:28 Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει έλεγχο με το avast; A, δες και το μήνυμα του Ευκλείδη. Εμφανίζεται κάποια μπλε οθόνη πριν κλείσει ο υπολογιστής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Silent_Killer: #1.406 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Το φορμάτ ξέρεις τι είναι; Click για ανάπτυξη... Ναι. Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Έκλεινε και άνοιγε αμέσως, σωστά; :p Επανεκκινήσεις… Έχεις antivirus στον υπολογιστή σου; Κατέβασες πρόσφατα κάποιο πρόγραμμα ή αρχείο από το internet; Click για ανάπτυξη... Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:27 Ο Eukleidis: #1.404 20-08-09 13:27 Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Cogito ergo sum: #1.405 20-08-09 13:28 Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει έλεγχο με το avast; A, δες και το μήνυμα του Ευκλείδη. Εμφανίζεται κάποια μπλε οθόνη πριν κλείσει ο υπολογιστής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Silent_Killer: #1.406 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:28 Η Cogito ergo sum: #1.405 20-08-09 13:28 Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει έλεγχο με το avast; A, δες και το μήνυμα του Ευκλείδη. Εμφανίζεται κάποια μπλε οθόνη πριν κλείσει ο υπολογιστής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Silent_Killer: #1.406 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει έλεγχο με το avast; A, δες και το μήνυμα του Ευκλείδη. Εμφανίζεται κάποια μπλε οθόνη πριν κλείσει ο υπολογιστής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Silent_Killer: #1.406 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Φορμάτ; :!: Για επανεκκινήσεις; Click για ανάπτυξη... Λογικά έχει ιούς!!Καλά θα κάνει να κάνει ένα φορμάτ να καθαρίσει το pc και μετά αν θέλει την βοηθάμε να βρει 1 νόμιμο!δωρεάν κατεβασμένο από το ίντερνετ καλό αν(έχω και τώρα άμα θέλει κανεις) και θα είναι οκ!! Δεν νομίζω να φταίει η τροφοδοσία Ευκλείδη!!Αν ήταν δεν θα ξαναάνοιγε μόνο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Η maraki έγραψε: #1.407 20-08-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Βασιλική μπορεί οντως να χρειαζεται φορματ. Αλλα βγλάζει μπλε οθονες πριν κανει επανεκκινηση??? Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:29 Ο Eukleidis: #1.408 20-08-09 13:29 οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Silent_Killer: #1.409 20-08-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki: Ναι. Ναι,επανεκκινήσεις. Ναι,έχω το avast,το οποίο μάλιστα κατέβασα και πρόσφατα. Click για ανάπτυξη... Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο Eukleidis: #1.410 20-08-09 13:30 καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Silent_Killer: #1.411 20-08-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Αυτό το ξέρει μόνο η Μαρία! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: καi εγω avast εχω κξαι ειναι αψογο Click για ανάπτυξη... Ναι όμως υπάρχουν και καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:31 Ο Eukleidis: #1.412 20-08-09 13:31 εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η maraki έγραψε: #1.413 20-08-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: οχι δεν καταλαβες τροφοδοσια, διαρροη ρευματος, χαμηλη΄ταση.Μη σταθερή ταση Click για ανάπτυξη... Μπα,όχι.Δε νομίζω ότι φταίει αυτό. Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια αβάστ;το δωρεάν....υπάρχουν και καλύτερες επιλογές! Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:33 Η Cogito ergo sum: #1.414 20-08-09 13:33 Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είπε πως δε βγάζει μπλε οθόνες. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Eukleidis: #1.415 20-08-09 13:34 vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
vista i xp? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:34 Ο Silent_Killer: #1.416 20-08-09 13:34 Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:36 Η maraki έγραψε: #1.417 20-08-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: εμ δε μας λέει βγάζει μπλε οθόνες και επίσης τι λειτουργικό εχεις μαρία Click για ανάπτυξη... Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ πιστεύω πως έχει ιό!!Μπλε οθόνες είπες δεν βγάζει!!Σωστά; Click για ανάπτυξη... Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:39 Ο Silent_Killer: #1.418 20-08-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki: Το λειτουργικό τί είναι;Είμαι και λίγο άσχετη με αυτά.(Όχι ντομάτες παρακαλώ.) Μήπως εννοείς αν έχω π.χ. windows xp,vista κλπ; Αν,εννοείς αυτό,έχω windows xp. ----------------------------------------- Όχι,δε βγάζει μπλε οθόνες. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Ο Eukleidis: #1.419 20-08-09 13:45 Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 13:45 Η maraki έγραψε: #1.420 20-08-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Σίγουρα; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Ναι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Λοιπόν βάζεις το avast να κάνει σαρωση εις βάθος του σκληρού σου και σβήνεις οτι ιο βρει αμα βρεί Click για ανάπτυξη... Οκ.Αυτό θα κάνω κι ας ελπίσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.