Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ ελαφριά, kapspersky, 2010. Και να μην μπορεί σβηνει μερικούς ιοιυς. καλα.
Βγηκαμε οφφ
Τo Kaspersky είναι το καλύτερο antivirus. Συνεχείς ενημερώσεις και είναι από τα πιο λεπτομερή. Βρίσκει τρωτά σημεία σε εφαρμογές όπως το realplayer. Όποιος όμως δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει σωστά, τότε γίνεται το χειρότερο antivirus.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά..ότι πεις....εγώ σου έδειξα τα αποτελέσματα του virus.gr για πέρσυ και σε καμιά βδομάδα βγαίνουν τα καινούρια και το Avira είναι και πάλι στην κορυφή!!Εσύ τι έχεις να μου δείξεις;μμμμμμμ, το αβιρα δεν παίζει
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μόνο κακό είναι ότι έχει πολύπλοκο μενού και για έναν μέσω χρήστη είναι δύσκολο!!Αλλά είναι κορυφή!Τo Kaspersky είναι το καλύτερο antivirus. Συνεχείς ενημερώσεις και είναι από τα πιο λεπτομερή. Βρίσκει τρωτά σημεία σε εφαρμογές όπως το realplayer. Όποιος όμως δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει σωστά, τότε γίνεται το χειρότερο antivirus.
-----------------------------------------
Ναι ξέρω!!Οι περισσότεροι έχουν norton γιατί έχει καλή διαφήμιση(αν και έχει αναίβει φέτος)..και τέσπα ο κόσμος δηλαδή τι ξέρει;Έχουν κάτσει όλοι να ασχολήθούν με αν;....Εχω να σου δείξω την εμπειρία και το τι λέει ο κοσμος.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
https://www.consumersearch.com/antivirus-software
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενημερωτικά:Από pc μπορεί να μην ξέρω αλλά από ξέρω και ασχολούμαι!!Καλό θα ήταν να μιλήσει και ένας πιο ειδικός εκτός από εμάς, γιατί δε μας βλέπω να βρίσκουμε άκρη.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

maraki
Δραστήριο μέλος

Στο γραφείο μου έχω ένα φως.Τα καλώδια του υπολογιστή,αλλά και το καλώδιο του πολύφωτου είναι συνδεδεμένα όλα σε ένα πολύμπριζο.Όταν ανοιγοκλέινει ο υπολογιστής,τρεμοπαίζει το φως.

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα να το κάνει ιος αυτό δεν νομίζω. Σύν του ότι τρεμοπαίζει το φώς που λες ...Συγγνώμη,αν υπάρχει παρόμοιο θέμα,αλλά έκανα αναζήτηση και δε βρήκα κάτι.
Λοιπόν,πριν ένα μήνα περίπου ενώ ήμουν στον υπολογιστή,έκλεισε ξαφνικά και άνοιξε από μόνος του.Αυτό έγινε δύο-τρεις φορές σε διαφορετικές μέρες.Δεν έδωσα και πολλή βάση.Σήμερα όμως έχει ανοιγοκλείσει τουλάχιστον 5-6 φορές συνεχόμενα κι έχω ταραχτεί λιγάκι έως πολύ θα έλεγα.
Μήπως ξέρετε τί συμβαίνει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
-------------------
Να φανταστώ πως δεν έχεις ups, ετσι ;
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι που παρατήρησα τώρα...
Στο γραφείο μου έχω ένα φως.Τα καλώδια του υπολογιστή,αλλά και το καλώδιο του πολύφωτου είναι συνδεδεμένα όλα σε ένα πολύμπριζο.Όταν ανοιγοκλέινει ο υπολογιστής,τρεμοπαίζει το φως.![]()
Ποτέ δε συνδέουμε πολλές συσκευές σε μια πρίζα.
Ιδίως όταν δε σηκώνει πολλά Watt.

εφταιγε η ταση του ρευματος γτ φυσικα δεν ειχαμε γιοου πι ες:p
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.