koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 18:03 Ο koum έγραψε: #2.721 26-11-10 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: To laptop (DELL) όπως το κούναγα, έκανε ένα κρίκι κρίκι, όπως όταν έχει σπάσει ένα πλαστικό αυτάκι σε μια συσκευή και κολυμπάει μέσα της. Ζημιά εμφανή ή λειτουργική δεν βλέπω. Δεδομένου ότι η εγγύηση λήγει τον Απρίλιο, να δοκιμάσω να κάνω κανα χειρουργείο ή μπα; Click για ανάπτυξη... Χειρουργείο σε laptop, μπα. Εκτός κι αν το έχεις ξαναεπιχειρήσει. Αλλά εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση, why not; Ήμουν σαφής νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:02 Ο Speedy έγραψε: #2.722 26-11-10 23:02 Αρχική Δημοσίευση από koum: Αλλά εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση, why not; Click για ανάπτυξη... Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Ο Boom έγραψε: #2.723 26-11-10 23:05 Αφού έχεις εγγύηση γιατί δεν το πας να το δούνε αυτοί; Πιο λογικό ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:27 Ο koum έγραψε: #2.724 26-11-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Speedy: Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Click για ανάπτυξη... Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #2.725 27-11-10 15:15 Αρχική Δημοσίευση από koum: Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:18 Ο koum έγραψε: #2.726 27-11-10 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: To laptop (DELL) όπως το κούναγα, έκανε ένα κρίκι κρίκι, όπως όταν έχει σπάσει ένα πλαστικό αυτάκι σε μια συσκευή και κολυμπάει μέσα της. Ζημιά εμφανή ή λειτουργική δεν βλέπω. Δεδομένου ότι η εγγύηση λήγει τον Απρίλιο, να δοκιμάσω να κάνω κανα χειρουργείο ή μπα; Click για ανάπτυξη... Χειρουργείο σε laptop, μπα. Εκτός κι αν το έχεις ξαναεπιχειρήσει. Αλλά εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση, why not; Ήμουν σαφής νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:02 Ο Speedy έγραψε: #2.722 26-11-10 23:02 Αρχική Δημοσίευση από koum: Αλλά εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση, why not; Click για ανάπτυξη... Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Ο Boom έγραψε: #2.723 26-11-10 23:05 Αφού έχεις εγγύηση γιατί δεν το πας να το δούνε αυτοί; Πιο λογικό ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:27 Ο koum έγραψε: #2.724 26-11-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Speedy: Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Click για ανάπτυξη... Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #2.725 27-11-10 15:15 Αρχική Δημοσίευση από koum: Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:18 Ο koum έγραψε: #2.726 27-11-10 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koum: Αλλά εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση, why not; Click για ανάπτυξη... Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:05 Ο Boom έγραψε: #2.723 26-11-10 23:05 Αφού έχεις εγγύηση γιατί δεν το πας να το δούνε αυτοί; Πιο λογικό ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:27 Ο koum έγραψε: #2.724 26-11-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Speedy: Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Click για ανάπτυξη... Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #2.725 27-11-10 15:15 Αρχική Δημοσίευση από koum: Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:18 Ο koum έγραψε: #2.726 27-11-10 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού έχεις εγγύηση γιατί δεν το πας να το δούνε αυτοί; Πιο λογικό ακούγεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2010 στις 23:27 Ο koum έγραψε: #2.724 26-11-10 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Speedy: Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Click για ανάπτυξη... Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #2.725 27-11-10 15:15 Αρχική Δημοσίευση από koum: Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:18 Ο koum έγραψε: #2.726 27-11-10 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Speedy: Αν ανοίξει το laptop καμία εγγύηση δεν σε καλύπτει.. Click για ανάπτυξη... Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #2.725 27-11-10 15:15 Αρχική Δημοσίευση από koum: Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:18 Ο koum έγραψε: #2.726 27-11-10 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koum: Με την προϋπόθεση ότι θα το καταλάβουν, ε... Απ' όσο ξέρω ο Λυκούργος δεν είναι και χθεσινός σε αυτά. Να φέρω κατσαβίδια; Click για ανάπτυξη... Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:18 Ο koum έγραψε: #2.726 27-11-10 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάτι πρέπει να παίζει με τις usb θύρες διότι τρελαίνονται οι usb συσκευές που συνδέω επάνω (κυρίως ποντίκια), αλλά συμβαίνει μια στα 15 λεπτά. Δε θέλω να το στείλω στο service λόγω προσωπικών δεδομένων. Από την άλλη όμως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δε θα με ανακαλύψουν (βλ. αυτοκόλλητες σφραγίδες ύπουλες που μπορεί να είναι από την κάτω πλευρά -χωρίς να γνωρίζω που- και να σπάνε με το που βγάλω τα καπάκια) Click για ανάπτυξη... Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:35 Ο Valder έγραψε: #2.727 27-11-10 16:35 Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koum: Τσέκαρες μήπως είναι θέμα software; Εύχομαι να μην είναι hardware πάντως, αφού με ένα format θα ξεμπερδέψεις. Στην τελική, κάνε ένα backup το σκληρό και δώστο για service. ΥΓ. Πες μου ότι δε μιλάμε για το plaisio... Spoiler Click για ανάπτυξη... DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Ο koum έγραψε: #2.728 27-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: DELL είναι. Πρέπει να έρχονται στο σπίτι για service αν θυμάμαι καλά. Click για ανάπτυξη... Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Άγγελος έγραψε: #2.729 27-11-10 16:49 Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τότε το μόνο πρόβλημα που μένει είναι αν θα έρθει άντρας τεχνικός ή γυναίκα. Click για ανάπτυξη... δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο Valder έγραψε: #2.730 27-11-10 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: δεν ξερουμε τι προτιμαει το λαπτοπ? που να ανοιξει πιο ευκολα τα εσωψυχα του? αληθεια Valder,,το λαπτοπ σου ειναι αρσενικο ή θηλυκο? το εψαξες ? Click για ανάπτυξη... Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2010 στις 18:57 Ο Άγγελος έγραψε: #2.731 27-11-10 18:57 Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα πες μου, ειλικρινά, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Click για ανάπτυξη... αφου ρωτησα σοβαρα βεβαιως..8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο Boom έγραψε: #2.732 30-11-10 02:25 Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 11:11 Ο Γιώργος έγραψε: #2.733 30-11-10 11:11 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Σκέφτομαι να κάνω κοινόχρηστο τον εκτυπωτή μου ώστε να εκτυπώνει ασύρματα από το laptop μου. Για να εκτυπώνω όμως θα πρέπει ο υπολογιστής στον οποίο θα είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής να είναι ανοιχτός; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρέπει να είναι ανοιχτός, γιατί την εντολή εκτύπωσης την δίνεις στον server (στο σταθερό Η/Υ) όπου έχεις το printer. Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Τέλος, τσέκαρε αν το BIOS του σταθερού σου υποστηρίζει την δυνατότητα wake on lan για να τον ανοίγεις από το laptop σου, αν βαριέσαι τόσο. Έχω κάνει κάμποσες πλάκες με αυτό, ανάβοντας τους μέσα Υπολογιστές από το δωμάτιό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 13:04 Ο Άγγελος έγραψε: #2.734 30-11-10 13:04 Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βέβαια δεν έχω πειραματιστεί με το εξής: αν έχεις Wifi printer ή έστω printer με δυνατότητα σύνδεσης μέσω ethernet στο router σου, να του δώσεις κανονικότατα IP και να τον εγκαταστήσεις έτσι, ως δικτυακό, και στους δύο υπολογιστές σου. Δεν είχα ποτέ τέτοιον εκτυπωτή για να δοκιμάσω. Click για ανάπτυξη... τα περισσοτερα πολυμηχανηματα ετσι ειναι τωρα ethernet wifi κλπ.. ιδιως τα hp..που θα παρω σε λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2010 στις 15:33 Ο Boom έγραψε: #2.735 30-11-10 15:33 wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
wifi και λοιπά δεν πρέπει να έχει (είναι αυτός https://www.getitnow.gr/prod/plirofo...xmark-x-3330-polymihanima-eghromo/prod260689/). Με τα BIOS δεν έχω καλές σχέσεις οπότε αστο. Mόνο με print server λογικά γίνεται, αλλά δε δίνω 50 ?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:21 Ο Boom έγραψε: #2.736 01-12-10 16:21 Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να δοκιμάσω 2 διαφορετικές εκδόσεις ενός προγράμματος χωρίς να χρειαστεί να απεγκαταστήσω την υπάρχουσα. Μπορώ κάτι τέτοιο να το κάνω με 2 λογαριασμούς χρηστών; Με κάποιον άλλο τρόπο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:31 Ο Άγγελος έγραψε: #2.737 01-12-10 16:31 εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγκατεστησε το σε αλλο φακελο..και δες αν το δεχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:20 Ο gademis έγραψε: #2.738 02-12-10 10:20 Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται από το πρόγραμμα, ή δοκιμάζεις όπως είπε ο άγγελος ή το ψάχνεις στο google να δεις αν έχει δοκιμάσει άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:39 Ο Άγγελος έγραψε: #2.739 02-12-10 12:39 εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω το ειχα κανει με office 2010 και office2003 ,και λειτουργουσαν και τα δυο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:49 Ο Boom έγραψε: #2.740 03-12-10 22:49 Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δύο ερωτήσεις. 1. Όταν κάνουμε επαναφορά συστήματος αλλάζουν ή όχι τα εγκατεστημένα προγράμματα; Δηλαδή να έχεις διαγράψει ένα πρόγραμμα, να επαναφέρεις το σύστημα σε ημερομηνία που είχες το πρόγραμμα και τελικά να το έχεις πάλι; 2. Σε σταθερό υπολογιστή η οθόνη ανά διαστήματα τρεμοπαίζει ενώ βγάζει ένα πλαίσιο που λέει auto adjustment. Τι θκατά θέλει; Είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.