jj!
Τιμώμενο Μέλος

Κάνε διπλό κλικ στο ρολόι του υπολογιστή και πάτησε στην καρτέλα "Χρόνος Internet" και έπειτα στο "ενημέρωση τώρα"

Δυστυχώς, δεν χρησιμοποιώ vista αυτή τη στιγμή, οπότε μπορεί να είναι διαφορετικά τα βήματα που πρέπει να πάρεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε έχω διορθώσει την ώρα τουλάχιστον άλλες 3 φορές (με μικρότερες αποκλίσεις).
Το έψαξα λιγάκι και κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι θέμα motherboard (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

υπαρχει τροπος να βρω τι καρτα εχω? το προβλημα ειναι στο ντεκστοπ μου, οχι στο λαπτοπ, το οποιο ντεκστοπ το εχω απο το 2005 και δε γνωριζω και πολλα.![]()
Belarc.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ, κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά λύθηκε μετά από λίγες μέρεςΕίναι συνδεδεμένος καθημερινά, σχεδόν όλες τις ώρες, αλλά ακόμη κι αν έτυχε για λίγο να μην είναι, δεν ξέρω αν δικαιολογείται να χάσει μια ολόκληρη ώρα έτσι στα ξαφνικά.
Από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε έχω διορθώσει την ώρα τουλάχιστον άλλες 3 φορές (με μικρότερες αποκλίσεις).
Το έψαξα λιγάκι και κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι θέμα motherboard () ή να λυθεί με αλλαγή της μπαταρίας CR 2032 την οποία σκοπεύω ν' αλλάξω γι' αρχή... Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την αλλαγή;
![]()

μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος
johnjohn
Νεοφερμένο μέλος

γεια σας! εχω καποια βιντεο και θελω να κοψω καποια λεπτα αλλα το βιντεο να συνεχισει, απλως χωρις αυτες τις σκηνες (να κανω μονταζ κατα καποιο τροπο) ξερει κανεις καποιο καλο προγραμμα να κατεβασω?
Δοκίμασε το VirtualDub! Είναι δωρεάν και ακαταμάχητο!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

η οθονη ειναι καλα,,αλλα κοβει επαφη και ασπριζει μονιμα η οθονη πια,,χθες εγινε αυτο..
τι να κανω τωρα?λετε να το ανοιξω να δω που δεν κανει επαφη?
διαβασα διαφορα ,ειδα βιντεο..
ανοιξα την οθονη του,,και το καλωδιο ηταν σωστα βαλμενο,,το εβγαλα ,το ξαναβαλα..τα ιδια..
πρεπει να παει για κοψιμο το καλωδιο εκει που στριβει ο οθονη..που να βρω τωρα το καλωδιο-ποσο να κανει?και θα ειναι της οθονης μονο το καλωδιο ή και του inverter που ειναι μαζι τυλιγμενα?
πρεπει να διαλυσω ολη τη μητρικη απο κατω για να αλλαξω το καλωδιο?
love_angel
Επιφανές μέλος

ο υπολογιστης μου/δεξι κλικ/διαχειριση/διαχειριση συσκευων ..βρες συσκευη ηχου..
ελεγκτες ηχου ή συσκευες συστηματος..
ή βαλε το δωρεαν windows care που εχει και λειτουργια που λεει τα παντα για το συστημα σου απλα και κατανοητα ,και το καθαριζει αμα λαχει.. ειναι το καλυτερο και ελαφροτατο.. ..
κατεβασα το προγραμματακι που μου ειπες αγγελε, το εκανα και εγκατασταση!
δε ξερω αν κατευθυνομαι σωστα, αλλα εχω παει στο system informations-> processor and mainboard ειμαι σωστα? και αν οχι που στο καλο μου λεει τι καρτα ηχου εχω??

Άγγελος
Επιφανές μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

θενξ!στο other device πηγαινε
μου το βγαζει κενο! τους ντραιβερς απεγκατεστησα, δεν εβγαλα την καρτα ηχου.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

στον device manager στον υπολογιστη μου/ βρηκες τιποτα?
ξαναβαλε drivers τι ναπω..
γινεται να μην το βλεπει?
οταν ξεκιναει το pc πατα del ή οτι αλλο και μπες στο bios να δεις αν βλεπει τη καρτα ηχου..
αν δεν τη βλεπει..τοτε ειναι προβλημα υλικου..

Έχω το ειδικό σφουγγαράκι αλλά είναι για κανονικά πληκτρολόγια.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

μετα το καθαριζεις με ενα πινελο,,αντε και λιγο οινοπνευμα -εγω ετσι καθαριζω το δικο μου μεγαλο πληκτρολογιο ..
το σπρευ αερα βασικα δεν λειτουργει τοσο..

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν βάλεις οινόπνευμα, θέλει προσοχή, να μην τρίψεις δυνατά τα πλήκτρα, αλλά απαλά, γιατί σβήνουν τα γράμματα από τα πλήκτρα.το γυριζεις αναποδα και το χτυπας στην πλατη να ρευτει πρωτα(να φυγουν τιποτα χοντρα εννοω)..
μετα το καθαριζεις με ενα πινελο,,αντε και λιγο οινοπνευμα -εγω ετσι καθαριζω το δικο μου μεγαλο πληκτρολογιο ..
το σπρευ αερα βασικα δεν λειτουργει τοσο..
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Με το πιστολάκι για τα μαλλιά δεν κάνει ε;
αν εχει πολυ μαλλι μπορει να κανει..

γιατι οχι?αλλα ειναι πολυ φαρδυς αερας,,και δεν θα κανει δουλεια..χωρις πινελο δεν γινεται δουλεια..
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Αλλά θέλει προσοχή να μην κάνεις ζημιά στα πλήκτρα και να θυμάσαι καλά τις θέσεις τους...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.