Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Απριλίου 2011 στις 23:56 Ο Boom έγραψε: #2.981 20-04-11 23:56 Τίποτα βρε συ, μ' αρέσει να βοηθάω όταν μπορώ. Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:09 Η prinCess.: #2.982 23-04-11 13:09 Πωωωωω φίλε τα νεύρα μου -.- Πήρα μελάνι για το πολημηχάνημα και χαρτί να εκτυπώσω κάποια πράγματα. Ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση τη βλακεία στο πισί και λέει ότι το λειτουργικό που έχω (windows 7) δεν το υποστηρίζει και να το εγκαταστήσω σε xp και κάτω. Μαααααα τι θα κάνω τώρα; Δεν μπορώ να κάνω κάποια τσαχπινιά να το ιστολάρω; Το θέλω asap. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:13 Ο Άγγελος έγραψε: #2.983 23-04-11 13:13 τι μηχανημα? στο site του θα εχει οδηγους για win 7 σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:17 Η prinCess.: #2.984 23-04-11 13:17 Ναιιιιιιιιιιιιι. Η αλήθεια είναι ότι άλλο κατάλαβα απ' όσα διάβασα, γι' αυτό αγχώθηκα. Κατεβάζω τώρα. Πατήστε άκυρο σε ό,τι είπα. Αν έχω κι άλλο πρόβλημα θα σας πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:25 Ο Heptamer έγραψε: #2.985 29-04-11 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχω μπει και από άλλο. Click για ανάπτυξη... Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable) Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου. Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι ορκο... Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο. Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:38 Ο Boom έγραψε: #2.986 29-04-11 00:38 Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα βρε συ, μ' αρέσει να βοηθάω όταν μπορώ. Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:09 Η prinCess.: #2.982 23-04-11 13:09 Πωωωωω φίλε τα νεύρα μου -.- Πήρα μελάνι για το πολημηχάνημα και χαρτί να εκτυπώσω κάποια πράγματα. Ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση τη βλακεία στο πισί και λέει ότι το λειτουργικό που έχω (windows 7) δεν το υποστηρίζει και να το εγκαταστήσω σε xp και κάτω. Μαααααα τι θα κάνω τώρα; Δεν μπορώ να κάνω κάποια τσαχπινιά να το ιστολάρω; Το θέλω asap. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:13 Ο Άγγελος έγραψε: #2.983 23-04-11 13:13 τι μηχανημα? στο site του θα εχει οδηγους για win 7 σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:17 Η prinCess.: #2.984 23-04-11 13:17 Ναιιιιιιιιιιιιι. Η αλήθεια είναι ότι άλλο κατάλαβα απ' όσα διάβασα, γι' αυτό αγχώθηκα. Κατεβάζω τώρα. Πατήστε άκυρο σε ό,τι είπα. Αν έχω κι άλλο πρόβλημα θα σας πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:25 Ο Heptamer έγραψε: #2.985 29-04-11 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχω μπει και από άλλο. Click για ανάπτυξη... Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable) Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου. Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι ορκο... Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο. Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:38 Ο Boom έγραψε: #2.986 29-04-11 00:38 Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωωωωω φίλε τα νεύρα μου -.- Πήρα μελάνι για το πολημηχάνημα και χαρτί να εκτυπώσω κάποια πράγματα. Ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση τη βλακεία στο πισί και λέει ότι το λειτουργικό που έχω (windows 7) δεν το υποστηρίζει και να το εγκαταστήσω σε xp και κάτω. Μαααααα τι θα κάνω τώρα; Δεν μπορώ να κάνω κάποια τσαχπινιά να το ιστολάρω; Το θέλω asap. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:13 Ο Άγγελος έγραψε: #2.983 23-04-11 13:13 τι μηχανημα? στο site του θα εχει οδηγους για win 7 σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:17 Η prinCess.: #2.984 23-04-11 13:17 Ναιιιιιιιιιιιιι. Η αλήθεια είναι ότι άλλο κατάλαβα απ' όσα διάβασα, γι' αυτό αγχώθηκα. Κατεβάζω τώρα. Πατήστε άκυρο σε ό,τι είπα. Αν έχω κι άλλο πρόβλημα θα σας πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:25 Ο Heptamer έγραψε: #2.985 29-04-11 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχω μπει και από άλλο. Click για ανάπτυξη... Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable) Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου. Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι ορκο... Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο. Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:38 Ο Boom έγραψε: #2.986 29-04-11 00:38 Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι μηχανημα? στο site του θα εχει οδηγους για win 7 σιγουρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Απριλίου 2011 στις 13:17 Η prinCess.: #2.984 23-04-11 13:17 Ναιιιιιιιιιιιιι. Η αλήθεια είναι ότι άλλο κατάλαβα απ' όσα διάβασα, γι' αυτό αγχώθηκα. Κατεβάζω τώρα. Πατήστε άκυρο σε ό,τι είπα. Αν έχω κι άλλο πρόβλημα θα σας πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:25 Ο Heptamer έγραψε: #2.985 29-04-11 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχω μπει και από άλλο. Click για ανάπτυξη... Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable) Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου. Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι ορκο... Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο. Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:38 Ο Boom έγραψε: #2.986 29-04-11 00:38 Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναιιιιιιιιιιιιι. Η αλήθεια είναι ότι άλλο κατάλαβα απ' όσα διάβασα, γι' αυτό αγχώθηκα. Κατεβάζω τώρα. Πατήστε άκυρο σε ό,τι είπα. Αν έχω κι άλλο πρόβλημα θα σας πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:25 Ο Heptamer έγραψε: #2.985 29-04-11 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχω μπει και από άλλο. Click για ανάπτυξη... Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable) Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου. Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι ορκο... Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο. Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Απριλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:38 Ο Boom έγραψε: #2.986 29-04-11 00:38 Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Έχω μπει και από άλλο. Click για ανάπτυξη... Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable) Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου. Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι ορκο... Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο. Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 00:38 Ο Boom έγραψε: #2.986 29-04-11 00:38 Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για αυτό έβαλα το συνήθως. Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 13:56 Η Ciela έγραψε: #2.987 29-04-11 13:56 το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το εικονιδιο του ηχου κατω δεξια δεν υπαρχει κ ετσι δεν ακουγεται τιποτα! ξερετε τι να κανω για να το επαναφερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Απριλίου 2011 στις 14:19 Ο Guest 986132: #2.988 29-04-11 14:19 Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την ένταση ήχου εννοείς; Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου. ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 14:27 Ο Άγγελος έγραψε: #2.989 29-04-11 14:27 Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει. Τσεκαρισμενο! Click για ανάπτυξη... ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί.. δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω.. το restore δεν τα λυνει ολα.. το format ομως ναι..(εκτος αν ειναι hardware) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 29 Απριλίου 2011 στις 20:24 Η Ciela έγραψε: #2.990 29-04-11 20:24 βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα εχω βιστα. αυτη η επιλογη ηταν γκριζα κ δεν πατιοταν. αλλα οκ το προβλημα λυθηκε με εναν αλλο τρπο που δεν καταλαβα! κατι κατεβασα απ το ιντερνετ κ λυθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 10:35 Ο Άγγελος έγραψε: #2.991 30-04-11 10:35 ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειχα το modem router sagem 1500 στο ασυρματο auto καναλι..6 υποθετω.. και εμπλεκε με το modem router του διπλανου και εκανε διακοπες και ταχυτητα 1mbps εδειχνε.. με internet 2 mbps τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps! και παει σφαιρα..θα αξιοποιει μεχρι 2 υποθετω ειναι δυνατον? π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:32 Η Alessandra: #2.992 30-04-11 18:32 Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:53 Ο jj! έγραψε: #2.993 30-04-11 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Τι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος; Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable; Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντού Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 18:57 Η Alessandra: #2.994 30-04-11 18:57 Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #2.995 30-04-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Ευχαριστώ για την απάντηση^^. Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:21 Η Alessandra: #2.996 30-04-11 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Χμμ, ναι Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:34 Ο jj! έγραψε: #2.997 30-04-11 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αα, μάλιστα. Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο. Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό; Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι; Merci beaucoup. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντού Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:39 Η Alessandra: #2.998 30-04-11 19:39 Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: theodle gademis Dark_kronos Chris2756 Paragontas7000 fockos Scandal charmander Viedo Joji Εχέμυθη fmarulezkd chester20080 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics johnpapa33 Nickx ggl VasoGrimes orchidea American Economist eukleidhs1821 Libertus tsiobieman Memetchi iminspain ΘανάσοςG4 Mhtrogoal Maraki4you Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 30 Απριλίου 2011 στις 19:57 Ο jj! έγραψε: #2.999 30-04-11 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 148 149 150 151 152 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 Επόμενη First Προηγούμενη 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 150 από 252 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Αχ, ευχαριστώ πολύ. Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Click για ανάπτυξη... Και δε ρωτάς; Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές; Click για ανάπτυξη... Για να μας διευκολύνουν Και επειδή τις κανονικές εκδόσεις δεν μπορείς να τις μεταφέρεις με usb, γιατί τότε, κατά κάποιον τρόπο, γίνεσαι παράνομος, γιατί διανέμεις την εφαρμογή Έτσι, κάποιες εταιρίες αναπτύσσουν portable editions των εφαρμογών τους. Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Για να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος; Click για ανάπτυξη... Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγα Αρχική Δημοσίευση από Alessandra: Γιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ. Click για ανάπτυξη... Χμμ Ίσως είναι δαπανηρή η ανάπτυξη portable εφαρμογών και ίσως είναι ασύμφορο για τις εταιρίες, επειδή δε θα κατεβάζονται οι εφαρμογές σε όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούμε, συνεπώς θα χάνουν χρήματα από τα λιγότερα download κλικ Έτσι νομίζω, τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Απριλίου 2011 στις 20:10 Ο Guest 986132: #3.000 30-04-11 20:10 >Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
>Τα portable προγράμματα δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με usb/cd/dvd κλπ, αλλά μπορούμε να τα έχουμε στο pc μας και να τα χρησιμοποιούμε, όπως θα χρησιμοποιούσαμε την Χ εγκατεστημένη εφαρμογή. >Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.