Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Πήρα μελάνι για το πολημηχάνημα και χαρτί να εκτυπώσω κάποια πράγματα.
Ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση τη βλακεία στο πισί και λέει ότι το λειτουργικό που έχω (windows 7) δεν το υποστηρίζει και να το εγκαταστήσω σε xp και κάτω.
Μαααααα τι θα κάνω τώρα; Δεν μπορώ να κάνω κάποια τσαχπινιά να το ιστολάρω; Το θέλω asap.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

στο site του θα εχει οδηγους για win 7 σιγουρα..

prinCess.
Επιφανές μέλος

Κατεβάζω τώρα. Πατήστε άκυρο σε ό,τι είπα.

Αν έχω κι άλλο πρόβλημα θα σας πω.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

Έχω μπει και από άλλο.
Κατεβασε το WinSCP ( https://winscp.net/eng/docs/lang:en) και τρεξε την - ειτε την εκδοση για εγκατασταση,ειτε αυτη που τρεχει διχως εγκατασταση (portable)
Προκειται για εναν αξιοπιστο και δωρεαν ftp client. Κανε εισαγωγη των στοιχειων του ftp server που εχεις (username,password,φακελο στον ftp server που πρεπει να ανεβασεις τα αρχεια) και δοκιμασε να συνδεθεις (επελεξε τυπο συνδεσης απλο FTP και οχι SFTP ή κατι τετοιο). Αν ολα πανε καλα,θα μπορεσεις να συνδεθεις στο ζητουμενο φακελο στον server και εν συνεχεια να ανεβασεις τα αρχεια σου.
Το restore πάντως να το θυμάσαι ως λύση, είναι το πιο εύκολο και συνήθως πιάνει.![]()
Μην παιρνεις κι ορκο...

Εξαρταται ΤΙ εχει παθει ζημια στο λειτουργικο.
Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει.
Τσεκαρισμενο!

Αν λυνόταν όλα με ένα restore οι τεχνικοί υπολογιστών θα πέθαιναν από την πείνα.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Θα κάνεις δεξί κλικ στη "μπάρα" χαμηλά στη σελίδα --> Ιδιότητες
Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πας στο "Περιοχή Ειδοποιήσεων" (στην καρτέλα "Γραμμή Εργασιών") και θα κλικάρεις στο "Προσαρμογή" κι εκεί θα βρεις το εικονίδιο της έντασης ήχου.
ΠιΕς. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7.
Αν έχεις άλλο λειτουργικό οι ονομασίες-βήματα ενδέχεται να διαφέρουν.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ω,ναι,,αμα εχει αρπαξει σασί..Αμα εχει "αρπαξει" γερα,ουτε το restore το διορθωνει.
Τσεκαρισμενο!

δεν γλυτωνει,,μαλλον μπαχαλο τα κανει οπως εχω δει εγω..
το restore δεν τα λυνει ολα..
το format ομως ναι..

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τωρα το εβαλα στο 11 καναλι και δειχνει 5.5 mbps!

ειναι δυνατον?
π ανταγωνισμος με το modem router του διπλανου μειωνε την ταχυτητα?

Alessandra
Διάσημο μέλος

Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable;
Ευχαριστώ.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Οι portable εκδόσεις μπορούν να εγκαθιστούν και να τρέξουν σε/από(αντίστοιχα) USB flash. Δηλαδή, μπορείς να έχεις τις εν λόγω εφαρμογές μαζί σου, παντούΤι σημαίνει η portable έκδοση ενός προγράμματος;
Μήπως ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση; Δηλαδή, μπορώ απλά να την τρέξω; Το ίδιο ισχύει και για τις εκδόσεις παιχνιδιών που αναφέρονται ως portable;
Ευχαριστώ.

Το ίδιο ισχύει και στα portable παιχνίδια

Alessandra
Διάσημο μέλος

Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ, ναιΕυχαριστώ για την απάντηση^^.
Δηλαδή, αν κατεβάσω την portable έκδοση ενός προγράμματος, χρειάζεται να την εγκαταστήσω; Μπερδεύτηκα λίγο.![]()

Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά

Alessandra
Διάσημο μέλος

Χμμ, ναι
Άλλα επιλέγεις να την εγκαταστήσεις στο usb και μετά τρέχει από το usb κανονικά, σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά![]()
Αα, μάλιστα.

Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο.

Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό;
Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι;
Merci beaucoup.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Μπορείς να τα εγκαταστήσεις οπουδήποτε: σε USB, σε CD, σε DVD, γενικά παντούΑα, μάλιστα.
Πολύ καλό αυτό το portable. Χρήσιμο.
Μπορώ να το εγκαταστήσω, ομοίως, σε ένα cd και να το τρέξω από αυτό;
Δηλαδή, όσον αφορά τα παιχνίδια, μπορώ να τα εγκαταστήσω στο φλασάκι κι από εκεί να τα τρέξω στο πι σι μου,- λειτουργεί αυτή η πρακτική, έτσι δεν είναι;
Merci beaucoup.

Δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από την κανονική εφαρμογή

Alessandra
Διάσημο μέλος

Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα;

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Και δε ρωτάς;Αχ, ευχαριστώ πολύ.
Μια και σε βρήκα, να ρωτήσω κάτι ακόμα;![]()

Για να μας διευκολύνουνΓια ποιο λόγο έχουν αναπτυχθεί οι portable εφαρμογές;

Για να μην πιάνουν χώρο στον υπολογιστή, θα έλεγαΓια να μην επιβαρύνεται το σύστημα, στην περίπτωση που δεν θέλω να κάνω την εγκατάσταση ενός προγράμματος;

ΧμμΓιατί δεν γίνονται όλα portable, να ησυχάσουμε; Αλλά, ίσως χρειάζεται να υπάρχει η εγκατάσταση ενός x προγράμματος..Οκ.

Έτσι νομίζω, τουλάχιστον

Guest 986132
Επισκέπτης

>Πλεονέκτημα της ανακάλυψής τους είναι ότι δεν δεσμεύουν πολύ χώρο στον δίσκο. Γιατί να έχω εγκατεστημένη την Χ εφαρμογή που τη χρησιμοποιώ μία στο τόσο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.