απο οτι εχω διαβασει και δει απο κοντα..
για πιο γερο και αξιοπιστο ειναι τοσιμπα..
τα σονυ θεωρουνται παλι κορυφαια,αλλα πουλανε φιγουρα,εχουν επριεργα κουμπια,σερβις περιεργο,,μπλεκεις λιγο αν χαλασει απο οτι διαβασα.
τα acer ειναι αξιοπρεπη και ανθεκτικα για την χαμηλη τιμη τους,, και εχεις σερβις ευκολο,,ειναι δοκιμασμενα και εγω ενα 6 χρονων εχω και ακομα αντεχει..
τα hp στις ερευνες μπαινουν χαμηλοτερα σε αξιοπιστια..αλλα παρολο που πουλανε και αυτα design φιγουρα κλπ,λιγο.. ειναι γερα μηχανηματα απο οτι εχω δει,,αλλα μπορει να βγαλουν και περιεργες βλαβες
τωρα lenovo ειναι πολυ γερα,,αν τα δεις απο κοντα,,σκληρα εργαλεια,,γερο πληκτρολογιο,,κλπ αλλα λενε οτι βγαζουν και αυτα περιεργες εσωτερικες βλαβες,,
τα asus ειναι στην κορυφη στις λιγοτερες ζημιες..μεγαλυτερη αξιοπιστια κλπ,αλλα ειναι σπανια καπως,,και μπορει να δυσκολευτεις στο σερβις..αλλα απο κοντα δεν εχω δει,,αγγιξει
τα dell οσα ειδα,,δεν τοσο γερα σε πληκτρολογιο και κατασκευη,αλλα εχουν καλο σερβις και μεγαλη εμπειρια..τοσων χρονων..
εγω θα προτεινα να ψαξεις σε toshiba,hp,acer (τα acer εχω την εντυπωση οτι εχουν καλυτερες μπαταριες..)
ψαξε στο νετ ,,acervs hp vs toshiba κλπ

..και δες και συ..
και πηγαινε και πιασε λαπτοπ σε μαγαζι..
εκει θα δεις ποσο γερο ειναι..