iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν λεω σοβαρος λογος εννοω οτι εχουν παγωσει τα παντα (windows explorer & task manager) και ο συνδυασμος CTRL + ALT +DEL δεν δουλευει. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.
Τωρα οσον αφορα το προβλημα σου δοκιμασε να κανεις system recovery me to cd twn windows δες αυτο: https://www.tech-faq.com/lang/el/win....shtml&usg=ALkJrhgrcSj_8MPZlHBKvgxdoLfD_8NqCg
και αυτο: https://www.tech-faq.com/lang/el/recover-windows-nt-administrator-password.shtml στα αγγλικα διαβαζεται καλυτερα https://www.tech-faq.com/recover-windows-nt-administrator-password.shtml
ισως τα windows να μην αναγνωριζουν τον κωδικο προσβασης γι'αυτο να μην σε αφηνουν να μπεις στο συστημα. Δοκιμασε την λυση που δινουν οι συνδεσμοι. Καλη επιτυχια!!!
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

lak100
Νεοφερμένο μέλος

markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

+1 .Αφου δεν ξερεις, αυτα που σου ειπα παραπανω δεν εχουν καμια αξια, παντως δεν χρειαζεται να φοβασαι. Ο υπολογιστης ειναι ενα μηχανημα, πορολο που πολλοι ανθρωποι το ξεχνανε αυτο, και ειναι λογικο να χαλασει.οτι και να σου πουμε απο την στιγμη που δηλωνεις ασχετη δεν θα καταλαβεις πηγαινε το σε εναν μαστορα και καθαρισες στο λεω για να μην βασανιζεσαι αδικα![]()
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ααα μηπως ξερετε τι περιπου μπορει να εχει ή τι φανταζεστε?
internet_robber
Νεοφερμένο μέλος

https://www.registryrepairprogram.com/ ..
άμα δεν δοκιμάσεις και τον χαλάσεις δεν θα μάθεις ..
αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι .. Κανε με add mathewspirou@hotmail.com
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

internet_robber
Νεοφερμένο μέλος

lak100
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Κάτι έχει συμβεί και ο (μισός?) σκληρός μου δίσκος είναι φουλ. Το περίεργο είναι ότι εγώ δεν κάνω τίποτα- ό,τι καινούριο έρχεται το βάζω στο D αλλά ο άλλος συνεχώς είναι γεμάτος.

Είδα σε κάποια φάση ότι είχε γίνει βλακεία και κάτι αρχεία είχαν αποθηκευθεί δύο φορές (μία στο C μία στο D) και τα έσβησα, αλλά περαν αυτού δεν έχω κάνει κάτι άλλο- το ορκίζομαι!!
Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει (είμαι και άσχετη... αλλά αυτό το καταλάβατε

Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δε κάνω λάθος αυτή είναι η σελίδα του προγράμματος:
https://w3.win.tue.nl/nl/onderzoek/onderzoek_informatica/visualization/sequoiaview/
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Καθώς που λέτε έσβηνα κάτι αρχεία από ένα flashάκι, ξαφνικά μου παρουσιάζει πρόβλημα ότι δεν μπορεί να εντοπιστεί ο προορισμός του αρχείου και "αποσυνδέεται". Το ξανασυνδέω το flashάκι στο PC, το PC το "αναγνωρίζει", δηλαδή ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο και βλέπω τη συσκευή (πχ την G) στο My Computer, αλλά όταν πάω να την εξερευνήσω μου βγάζει "τοποθετήστε μία μονάδα δίσκου στο δίσκο G".

Αλλά μπορώ να κάνω αυτό το "ασφαλή κατάργηση".... Επίσης όταν το συνδέω δεν μου εμφανίζει το κλασικό pop-up window που εμφανίζει όταν συνδέεις ένα flashάκι.

Το δοκίμασα σε 2 PC's (Win XP, Win Vista) και το πρόβλημα είναι το ίδιο. Τα άλλα flashάκια τα αναγνωρίζουν κανονικά.
Any ideas?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τους drivers για το φλασάκι σου από το internet.
Επίσης δες από το my computer δεξι κλικ -> manage και από εκεί disk management αν μπορείς να το κάνεις φορμάτ από εκεί.
Guest 990498
Επισκέπτης

Δεξί κλικ στο στικάκι από τον υπολογιστή μου και μετά διαμόρφωση.Στο stickάκι; How?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.