Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Ναί.αυτο που μου λες μονος ειναι το ιδιο με της ελενης??
Δεν τα έχω δοκιμάσει μαζί αλλά λογικά μπορεί.αν οχι , μπορει να συνυπαρχει με αυτο που εχω εγω?? ή την ιδια δουλεια κανει??
Κάνει την ίδια δουλειά αλλά είναι πιό ελαφρύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

αυτο που μου λες μονος ειναι το ιδιο με της ελενης??
αν οχι , μπορει να συνυπαρχει με αυτο που εχω εγω?? ή την ιδια δουλεια κανει??
Μπορεις άφοβα να εχεις και το Foxit και το Αdobe παράλληλα για το άνοιγμα των pdf.
Θα πρεπει απλά να ορισεις ως default για το ανοιγμα ένα απο τα δυο.
Οταν εγκαθιστάς το Adobe Reader,λογικά παιρνει και το extension .pdf για να ανοιγει τα αρχεια.
Αν καποια στιγμή - επειδη ισως ενα αρχειο pdf ειναι μεγαλο και ο Adobe αργει να στο ανοιξει - και θες να το ανοιξεις με το πιο γρηγορο και ελαφρύ Foxit Reader,κανεις δεξι κλικ και επιλέγεις "Ανοιγμα με...." και εν συνεχεια επιλεγεις απο τη λίστα το Foxit.
Προσοχή ομως να απενεργοποιήσεις το τετραγωνίδιο που κανει default το Foxit.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

Θα πρεπει απλά να ορισεις ως default για το ανοιγμα ένα απο τα δυο.
πως το κανω αυτο??

Προσοχή ομως να απενεργοποιήσεις το τετραγωνίδιο που κανει default το Foxit.
επισης πως το κανω αυτο??

ελπιζω να καταλαβατε ποσο ασχετη ειμαι

Heptamer
Δραστήριο μέλος

Αν θες να ορισεις ως default μια αλλη εφαρμογη που ανοιγει αυτα τα αρχεια ,πχ. Foxit Reader,τοτε
α) ανοιγεις το Foxit Reader και τον κανεις default καπου μεσα απο τις ρυθμισεις του.
Αν ο Foxit δεν ειναι default,με το που τον ανοιγεις,θα σου πεταξει λογικα ενα αναλογο μηνυμα που θα σου λεει πως ο ιδιος δεν εχει οριστει για ανοιγμα των pdf αρχειων και μηπως θα ήθελες να το κανει αυτο για σενα.
Αν συμφωνήσεις,κανει αυτοματα τη ρυθμιση και αυτοοριζεται ως κύρια εφαρμογη για τα pdf αρχεια.
ή
β) κανεις δεξι κλικ σε καποιο pdf αρχειο,επιλεγεις "ανοιγμα με../ επιλογή προγραμματος." και απο τη λιστα επιλεγεις το Foxit. Αν δεν υπαρχει στη λιστα,πατας το κουμπι "Αναζήτηση" και πας στο φακελο C:/program files/foxit (ή κατι τετοιο) και επιλέγεις το εκτελέσιμο αρχειο
Αν τσεκαρεις και το τετραγωνίδιο "ανοιγμα αυτου του ειδους αρχειο...",τοτε τα pdf αρχεια τα παραλαμβανει πλεον το προγραμμα που ορισες (o Foxit σε αυτην την περιπτωση). Αν δεν τσεκαρεις το τετραγωνίδιο,θα σου ανοιξει το pdf το προγραμμα που ορισες - αλλα μόνο για αυτη τη φορά.
Αυτα,εφόσον εχεις ΧP. Aλλα και vista να εχεις,η διαδικασία ειναι πανομοιότυπη.
Θα σου προτεινα να επιλεξεις τον Foxit για ανοιγμα των pdf επειδη ειναι ελαφρύ και γρηγορο προγραμμα και σου τα ανοιγει πιο γρηγορα απο τον Adobe.
Moνο αν καποιο αρχειο παρουσιασει προβλημα,τοτε να επιχειρεις να το ανοιξεις με το Adobe.
moonlight
Διάσημο μέλος

λοιπον εγω τωρα θα εγκαταστησω το προγραμμα που μου λετε και σε περιπτωση που θα βρω προβλημα με το αλλο θα κανω τα βηματα που μου εξηγησες..

ευχαριστω και παλι

Guest 990498
Επισκέπτης

Έχεις κανείς υπ' όψιν του που θα βρω netbook με τιμή κάτω από 200 ευρά;
Δεν είναι ανάγκη να έχει windows, και με μία απλή διανομή linux στα ελληνικά (απαραιτήτως) είναι μία χαρά.
Στα μεγάλα καταστήματα δε μπόρεσα να βρω κάτι.

ΓΙΟΥΛΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Νεοφερμένο μέλος

απιθανο ζουμ !!!!!!!

την τιμη δε μας ειπες
ΓΙΟΥΛΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπανιστηρτζης ισωςΣε κάνει να αισθάνεσαι σαν κατάσκοπος.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιδεα δεν εχω...μου εστειλαν με e mail το video αυτο...απιθανο ζουμ !!!!!!!
την τιμη δε μας ειπες
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Melini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Καλησπέρες.
Έχεις κανείς υπ' όψιν του που θα βρω netbook με τιμή κάτω από 200 ευρά;
Δεν είναι ανάγκη να έχει windows, και με μία απλή διανομή linux στα ελληνικά (απαραιτήτως) είναι μία χαρά.
Στα μεγάλα καταστήματα δε μπόρεσα να βρω κάτι.![]()
Ουδείς ρε παιδιά;
Επείγον λέμε...

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Έχει κανείς υπ' όψιν του που θα βρω netbook με τιμή κάτω από 200 ευρά;
Τα φρίσμπι, πάντως, είναι πιο οικονομικά και watt free.

To θες για συγγραφικά καθήκοντα; Πάρε μια Olivetti, χαρά μου.
Guest 990498
Επισκέπτης

drf
Νεοφερμένο μέλος

δεν είναι.. υπομονή να έχεις.. τέτοιες φωτογραφίες/δημιουργίες είναι αποτέλεσμα πολλών λήψεων και κατόπιν συρραφής τους

https://www.davidbergman.net/blog/20...to-during-president-obamas-inaugural-address/
https://www.crunchgear.com/2009/01/23/15-gigapixel-obamaramic-photo-of-inauguration/
αυτή για μένα είναι πιο δύσκολη καθότι έχει κινούμενο κόσμο στο κάδρο του..
συνήθως φτιάχνονται με τέτοιες κεφαλές..: https://gigapansystems.com/index.php?page=system-page
Antreas95
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.