~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Δες εδω https://www.safer-networking.org/en/download/index.html
Guest 292010
Επισκέπτης

-----------------------------------------
:!:Νομίζω το έφτιαξα.
markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

λοιπον ειμαι ασχετη απο pc, ο προβλημα λογικα διορθωνεται ευκολα...
λοιπον εχς μοτζιλα 7 και οπως τον ανοιξα δεν μου εβγαζε τη διευθυνση της σελιδα να φαινεται.
στην προσπαθεια μου να το διορθωσω πατησα κατι απο τη γραμμη εργαλιων του μοτζιλα και τωρα δε μου δειχνει ουτε τη γραμμη εργαλειων, γιατι πατησα καταλαθος πληρη οθονη και τωρα το μονο που μου δειχνει ειναι η σελιδα του ε-στεκι.
καμια ιδεα για το πως να το επαναφερω πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ?
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

δε βλεπω τιποτα αλλο εκτος απο το φορουμ... ουτε τη γραμμη εργαλιων ουτε τη διευθυνση της ιστοσελιδας...

δε μπορω ουτε καν να βγω αφου δεν μου εμφανζει το χ ουτε την ελαχιστοποιηση...
love_angel
Επιφανές μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

πωπω γαιδουρια!!!
τωρα το συνηδητοποιησα!!
μονος χρονια πολλα, πολυχρονος, να τα εκατοστησεις!! οτι επιθυμεις και οχι μεχρι τα επομενα γενεθλια ''μονος''

μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Όταν είσαι σπίτι η γραφείο (οπότε έχεις ρεύμα)μόλις φορτιστεί η μπαταρία την αφαιρείς.
Αν και το καλύτερο θα ήτανε η φόρτιση να γίνεται με κλειστό το λαπτοπ.
Τα Vista τουλάχιστον (δεν ξέρω για τα Xp) έχουν το κέντρο φορητότητας με διάφορες ρυθμίσεις όπως αυτή της φωτεινότητας στην περίπτωση λειτουργίας με μπαταρία για εξικονόμηση ενέργειας.
Μην ανησυχείς καθόλου!!! Μια χαρά είναι το laptop σου. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα laptops όταν δεν είναι συνδεδεμένα με το καλώδιο για να μην χαλάει γρήγορα η μπαταρία, για εξοικονόμηση ενέργειας δηλαδή. Αν σε ενοχλεί μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα όταν δεν είναι συνδεδεμένο![]()
Μα εμενα μου συνεβει ξαφνικα μετα απο 3 χρονια που το εχω και ενω ηταν συνδεδεμενο με το καλωδιο φορτισης της μπαταριας. Και συνεχιζει να συμβαινει δηλαδη...
μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

καλημέρα σε όλους. κάτι έχει γίνει με το ασύρματο δίκτυο κ ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί. τώρα για να μπω στο ιντερνετ, πρέπει να συνδέω το λαπτοπ με το τηλ. κι αυτό είναι πολύ εκνευριστικό. μίλησα με την εταιρία σύνδεσης κ μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι στο λαπτοπ κ όχι στην σύνδεση. μήπως πείραξα κάτι όταν εγκατέστησα προχθές τον ιντερνετ 8? μπορεί κανείς να βοηθήσει? θέλω πάλι τον υπολογιστή στο δωμάτιό μου κ όχι σε κοινή θέα
![]()
πρέπει να συνδέω το λαπτοπ με το τηλ.
Με το τηλέφωνο;
Μάλλον στο ρούτερ θα εννοείς.Γιατί αν συνδέεις απευθείας πάνω στη γραμμή του τηλεφώνου τον υπολογιστή σου, τότε θα έμπαινες με pstn.
Οπότε δες πάνω στο ρούτερ τα λαμπάκια να δεις αν αναβοσβήνει κάποιο λαμπάκι που λέει wifi. (για να δεις αν ειναι ενεργοποιημένο)
Επίσης δες στο λάπτοπ σου αν έχεις απενεργοποιήσει την ασύρματη σύνδεση.θα πας στις συνδέσεις δικτύου σου και θα δεις αν η σύνδεση που γράφει για το ασύρματο είναι disabled.
μικρή γοργόνα
Νεοφερμένο μέλος

δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. μια μέρα πριν παρουσιαστεί όλο αυτό, είχαμε διακοπή ρεύματος λόγω καταιγίδας σε μεγάλη έκταση κ μετά μου ζητήθηκε να επιλέξω την σύνδεση : σπίτι εργασία κλπ. εκεί επέλεξα το σπίτι κ από τότε...... δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή είναι σύμπτωση αλλά το εικονίδιο με το σπιτάκι δεν υπήρχε πιο πριν κ δεν ξέρω πώς να το καταργήσω

ελπίζω να σας κατατόπισα κάπως, για να μπορέσετε να με βοηθήσετε
ευχαριστώ

*με το ρουτερ όλα είναι εντάξει, μίλησα και με την εταιρία κ είπαν ότι από αυτούς όλα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά
moonlight
Διάσημο μέλος

ποιο ειναι το γουορτ πατ??

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αν έχεις Vista, πατάς "Έναρξη" (τη μπαλίτσα κάτω αριστερά) και στην αναζήτηση κάτω κάτω γράφεις: Wordpad και θα στο δείξει. Θα το ανοίξεις και θα γράψεις.
Αν έχεις XP θα πας: Έναρξη (start) > Προγράμματα (all programs) > Βοηθήματα (accessories) > και θα το δεις.
moonlight
Διάσημο μέλος

To Wordpad είναι ένα πολύ απλό Microsoft Office που υπάρχει μέσα στα windows με την εγκατάστασή τους.
Αν έχεις Vista, πατάς "Έναρξη" (τη μπαλίτσα κάτω αριστερά) και στην αναζήτηση κάτω κάτω γράφεις: Wordpad και θα στο δείξει. Θα το ανοίξεις και θα γράψεις.
Αν έχεις XP θα πας: Έναρξη (start) > Προγράμματα (all programs) > Βοηθήματα (accessories) > και θα το δεις.
καθηγητρια μου σας αγαπω και σας εκτιμω

πς. ΧP εχω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.