Ironboy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι το κυριότερο πρόβλημα με το μη "σωστό" κλείσιμο του υπολογιστή είναι ότι κάποια αρχεία μπορεί να μείνουν ανοιχτά και σε fat32 αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα διαβάσεις ξανά.καλα και πολλες φορες εχει πεσει το ρευμα και εχει κλεισει παοτομα ο υπολογιστης και ποτε δεν επαθε τιποτα...νομιζω φταιει και το ntfs συστημα των αρχειαων του δισκου..ενα λαπτοπ που εχω που εχει xp οπως και και το σταθερο μου κομπιουτερ αλλα εχει fat32 μολις κλεισει αποτομα μετα κανει ελεγχο δισκων κλπ οταν ανοιξει μετα..ενω το δικο μου με ntfs τιποτα,,ανοιγει σαν να μην συμβαινει τιποτα...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805201
ή τίποτα
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αυτο αν εχει και 5,25 περιβλημα..
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807504
η νεα μητρικη θα εχει 3 εσωτερικες υποδοχες usb ,τη μια θα την παρει το κουτι με τα δυο βυσματα usb,αλλα θελω multibay με 4 usb βυσματα που να πανε στις δυο υποδοχες στην καρτα(χωρις επιπλεον ρευμα) και με card reader...αλλα οσο και αν σου φαινεται περιεργο δεν βρισκω...
α καιμια απορια....τα rounded καλωδια ide δημιουργουν ποτε κανα προβλημα?

JohnyTziEn
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχω ακούσει κατι αρνητικό, αντιθέτως διευκολύνουν τη ροή του αέρα και δείχνουν ανθρώπινα...α καιμια απορια....τα rounded καλωδια ide δημιουργουν ποτε κανα προβλημα?
Η υποψία μου είναι ότι από τότε που έγιναν μόδα τα see-through κουτιά δημιουργήθηκε η πρακτική ανάγκη να μη φαίνονται οι κουρελο-καλωδιοταινίες και έτσι βγήκαν αυτά τα κομψότατα καλώδια.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750767
μονο εκει υπηρχε..οπου αλλου το ζηταγα με κοιτουσαν σαν εξωγηινο..

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ο ενας υπολογιστης εχει φαει σκαλωμα και δεν ανοιγει με τιποτα. Σταματανε ολα στο
Initializing USB Controllers ....Done
Το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται για να κανω οτιδηποτε, και γενικα μου χει σπασει τα νευρα.
Ενι αιντιαζ?

get a life please
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Δωσε περισσοτερες οδηγιες

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

+1θα συμφωνίσω απόλυτα για τα μακ (κι εγώ Linux εχω), καλό είναι να πετάξουμε όλοι κάποτε αυτα τα windows από τους υπολογιστές μας, να ηρεμίσει λίγο το κεφάλι μας.

JohnyTziEn
Νεοφερμένο μέλος

JohnyTziEn
Νεοφερμένο μέλος

Κάποτε έπαιζαν και rounded UV-Sensitive καλώδια όταν ήταν μόδα οι UV λάμπες μέσα στο κουτί...εγω παρηγγειλα και round floppy καλωδιο απο το e-shop..!
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750767
μονο εκει υπηρχε..οπου αλλου το ζηταγα με κοιτουσαν σαν εξωγηινο..![]()

stavros_
Δραστήριο μέλος

Η μητρική είναι asus? Τρώνε τέτοιου είδους κολλήματα αυτές.Κι αλλο προβ:
Ο ενας υπολογιστης εχει φαει σκαλωμα και δεν ανοιγει με τιποτα. Σταματανε ολα στο
Initializing USB Controllers ....Done
Το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται για να κανω οτιδηποτε, και γενικα μου χει σπασει τα νευρα.
Ενι αιντιαζ?
Με σβηστό το pc, βγάλε όλες τις usb συσκευές. Άνοιξε το pc. Ασε να φορτώσουν τα windows, και ξαναβάλε τα usb πάλι.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σταυρο ναι asus ειναι. Θα το δοκιμασω, θενκγιου!
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γιατί ρε μπούφο δεν μιλάς στον Άγγελο;....To σύστημα ζητούσε 1 ανβα8μιση.Και εγώ αποφάσισα να τημ κάνω.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧς ΑΥ8ΕΝΤΙΚΑ WINDOWS....
τι να κάνω?![]()
Σου στέλνω μήνυμα στο μσν για να σε βοηθήσω.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τα coolermaster δεν εχουν?μου φαινεται κουφο..

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε εχει απο8ηκευτει ο κωδικος σου στο πσ μ!χαχαχα
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενημερωτικα το λεω ... περετερω πληροφοριες απαγορευετε να δωσω ...
Για απανταχου φτωχαδακια που δεν υποστηριζουν το αθλιο λογισμικο της Microsoft και το χρησιμοποιουν απο αναγκη σαν και εμενα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Dark_kronos
- Chris2756
- Paragontas7000
- fockos
- Scandal
- charmander
- Viedo
- Joji
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- chester20080
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- johnpapa33
- Nickx
- ggl
- VasoGrimes
- orchidea
- American Economist
- eukleidhs1821
- Libertus
- tsiobieman
- Memetchi
- iminspain
- gademis
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.