Για μένα είναι ο καλύτερος browser που υπάρχει μέχρι στιγμής κ σαφέστατα ο πιο γρήγορος αλλά κ ο ασφαλέστερος
Ναι και εγώ το πρόσεξα ότι είναι πιο γρήγορος!

Τώρα για το ασφαλέστερος, πώς μπορώ εγώ να το καταλάβω;;;

Υ.Γ Και για να επανέλθω στο θέμα που έγραψα πριν μερικές μέρες για την έναρξη εκπομπής ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, μπορώ σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις.

Στην περιοχή Θεσσαλονικής που είμαι εγώ(και σε κάποιες άλλες στις Δυτ.Συνοικίες) από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής(15/1) χάθηκε το αναλογικό σήμα που πιάναμε από το Φιλλίπειο.

Δεν πιάνουμε καθόλου αναλογικά τον Alpha και τα υπόλοιπα κανάλια τα πίανουμε πολύ πιο χάλια από πριν.

Οπότε πήγα και πήρα αποκωδικοποιητή.Η σύνδεση του είναι πολύ εύκολη,συνδέεις ένα σκαρτ καλώδιο, την κεραία και στην πρίζα.

Δεν χρειάστηκε καθόλου να "κουνήσω" την κεραία.

Και φυσικά η εικόνα είναι τέλεια, τζάμι.

Σαν να βλέπεις DVD ή όπως πίανεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ.Ο ήχος είναι πολύ καλός(και καθαρός) αλλά είναι πιο μικρή η έντασή του.Απ' ότι ξέρω σε όλα τα δορυφορικά συμβαίνει αυτό.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι και παγώνει ξαφνικά η εικόνα η χάνεται τελείως το σήμα.Πριν λίγο που έβλεπε η μητέρα μου μια ταινία στον ΑΝΤ1 (το Μάμπο Κίνγκς με τον Μπαντέρας) συνέχεια χανόταν το σήμα και το γυρνούσε στον αναλογικό ΑΝΤ1 και τους έβριζε.

Αθάνατη Ελλάδα...αφού δεν είναι έτοιμοι ακόμη τι βιάζονται τόσο πολύ;;;

Συμβουλή μου για όσους είναι από Κεντρική Μακεδονία και Κεντρική Ελλάδα, αν άρχισε να εκπέμπει το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στην περιοχή σας, και το παλιό αναλογικό το πίανεται όπως και πριν....μην βιαστείτε!

Περιμένετε λίγους μήνες ακόμη!