American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

16-08-20

17:12
Ποιο είναι Lenovo δεν κατάλαβα;;Ε,συγγνώμη,λέει πως είναι Lenovo vibe p1 ,170ευρώ. Σκυλί με λίγα Λεφτά,,.
Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-08-20

17:16
ΤοΠοιο είναι Lenovo δεν κατάλαβα;;

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

16-08-20

17:17
Τομου!
Παρε Samsung όταν είναι να αλλάξεις κινητό.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

16-08-20

18:43
Εγω παντως θα επαιρνα s20 ultra αν και εχω s10 plus εδω και 1μισο χρονο οποτε μαλλον δεν θα κανω αλλαγη γιατι σιγουρα θα κρατησει αλλο 1μισο χρονοAkiko, επειδή φαίνεσαι γνώστης, αν σήμερα σου λέγανε πάρε μια συσκευή δωρεάν όποια εσύ θέλεις, τι θα επέλεγες ;

American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

18:44
Εγω παντως θα επαιρνα s20 ultra αν και εχω s10 plus εδω και 1μισο χρονο οποτε μαλλον δεν θα κανω αλλαγη γιατι σιγουρα θα κρατησει αλλο 1μισο χρονο![]()
Μπορείς να μου πεις την εμπειρία σου με την Samsung??Πως είναι σαν κινητά;;
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

16-08-20

18:53
Γενικοτερα ειναι μια χαρα συσκευες δλδ και πριν παρω αυτο ειχα s6 για 4 χρονια και ακομη ζει και χρησιμοποιειται(οχι απο μενα). Τωρα αυτο που εχω δεν μου εχει κανει κατι περιεργο, σε απαιτητικα games στο ultra και δεν υπαρχει το παραμικρο κολληματακι ουτε fps drops,για μπαταρια εξαρταται η χρηση που το κανεις αλλα σε φυσιολογικα πλαισια κραταει σιγουρα 1 μερα τωρα αν παιζεις pubg mobile(παραδειγμα)ολη μερα ε θα χρειαστει φορτισηΜπορείς να μου πεις την εμπειρία σου με την Samsung??Πως είναι σαν κινητά;;

American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

18:54
Γενικοτερα ειναι μια χαρα συσκευες δλδ και πριν παρω αυτο ειχα s6 για 4 χρονια και ακομη ζει και χρησιμοποιειται(οχι απο μενα). Τωρα αυτο που εχω δεν μου εχει κανει κατι περιεργο, σε απαιτητικα games στο ultra και δεν υπαρχει το παραμικρο κολληματακι ουτε fps drops,για μπαταρια εξαρταται η χρηση που το κανεις αλλα σε φυσιολογικα πλαισια κραταει σιγουρα 1 μερα τωρα αν παιζεις pubg mobile(παραδειγμα)ολη μερα ε θα χρειαστει φορτιση![]()
Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή από iPhone σε galaxy s!!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

18:56
Κοιτα και το 11 pro max ειναι τοπ συσκευη δλδ η μπαταρια που ηταν ενα μεγα θεμα στα iphone εχει βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο.Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή από iPhone σε galaxy s!!

American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

18:57
Κοιτα και το 11 pro max ειναι τοπ συσκευη δλδ η μπαταρια που ηταν ενα μεγα θεμα στα iphone εχει βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο.![]()
Εγώ έχω iPhone X και έλεγα να πάω σε S10 lite με τον SD 865!!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

19:04
Snapdragon οντως ειναι πιο βελτιωμενος απο τον exynos και αυτο πρεπει κατι να το κανει η samsung γιατι δεν γινεται η ιδια συσκευη π.χ ενα s10 με sd να ειναι πιο αποδοτικο απο ενα s10 με exynos ιδιας τιμηςΕγώ έχω iPhone X και έλεγα να πάω σε S10 lite με τον SD 865!!

Γενικοτερα διαβαζω καλα λογια για το lite ψαξε και στο youtube σε καναλια που να ειναι αντικειμενικα κλπ κλπ
American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

19:10
Snapdragon οντως ειναι πιο βελτιωμενος απο τον exynos και αυτο πρεπει κατι να το κανει η samsung γιατι δεν γινεται η ιδια συσκευη π.χ ενα s10 με sd να ειναι πιο αποδοτικο απο ενα s10 με exynos ιδιας τιμης
Γενικοτερα διαβαζω καλα λογια για το lite ψαξε και στο youtube σε καναλια που να ειναι αντικειμενικα κλπ κλπ
Ευχαριστώ παρά πολύ!!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

19:10
Αλλα αν θες να παρεις νεο κινητο οντως το s10 lite ειναι απο τις καλυτερες επιλογες με τον sd και αν το βρεις καπου σε καλη τιμη και οχι 700 ειναι ακομη καλυτερο το dealΕγώ έχω iPhone X και έλεγα να πάω σε S10 lite με τον SD 865!!

American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

19:12
Το έχω βρει στο Eshop.gr 570€Αλλα αν θες να παρεις νεο κινητο οντως το s10 lite ειναι απο τις καλυτερες επιλογες με τον sd και αν το βρεις καπου σε καλη τιμη και οχι 700 ειναι ακομη καλυτερο το deal![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

19:16
Πολυ καλη τιμη! Αξιζει απο το να δινεις τα διπλασια λεφτα για iphone!Το έχω βρει στο Eshop.gr 570€
American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

19:16
Μου φαίνεται θα κάνω το βήμαΠολυ καλη τιμη! Αξιζει απο το να δινεις τα διπλασια λεφτα για iphone!

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

19:19
Χαχα μια χαρα! Πανε και σε κανα μαγαζι να το δεις απο κοντα αν και τωρα με τον κορωνοιο θα περιμενεις λιγη ωρα μεχρι να μπεις. Οταν το παρεις να μας πεις εντυπωσειςΜου φαίνεται θα κάνω το βήμα![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

19:20
Το έχω δει είδη!!Επομενη επιλογή μου είναι το Note 20 το απλό.Θα δω ανάμεσα σε αυτά τα 2 είμαι.Χαχα μια χαρα! Πανε και σε κανα μαγαζι να το δεις απο κοντα αν και τωρα με τον κορωνοιο θα περιμενεις λιγη ωρα μεχρι να μπεις. Οταν το παρεις να μας πεις εντυπωσεις![]()
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

19:29
Δυσκολο αυτο γιατι το note 20 ειναι νεα συσκευη αλλα πιο ακριβη. Το note 20 θα ειναι και βελτιωμενο γτ βγηκε πριν λιγες μερες 

American Economist
Επιφανές μέλος

16-08-20

19:31
Ακριβώς!!Απλα στην Ευρώπη μας έδωσε τον Exynos 990Δυσκολο αυτο γιατι το note 20 ειναι νεα συσκευη αλλα πιο ακριβη. Το note 20 θα ειναι και βελτιωμενο γτ βγηκε πριν λιγες μερες![]()

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

16-08-20

19:33
Αυτο ειναι ενα θεμα. Επρεπε να σε βαζουν να διαλεξεις ή να το εχουν πιο φτηνο οταν εχει το exynosΑκριβώς!!Απλα στην Ευρώπη μας έδωσε τον Exynos 990![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Unboxholics
- Kate1914
- Scandal
- Desnel_
- Joji
- American Economist
- taketrance
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Maria23667
- chester20080
- J.Cameron
- User2350
- Memetchi
- Viedo
- Mt73
- ggl
- charmander
- 1011
- AK-92
- fmarulezkd
- T C
- sunsetpp
- giannhs2001
- Theodora03
- fockos
- Athens2002
- orchidea
- harry akritas
- iminspain
- Libertus
- Nickx
- azula
- bneatar
- Ermina's
- ΘανάσοςG4
- hirasawayui
- SweetGirl
- Angelo27
- Meow
- dimospap
- fretoe
- Vold
- Στεφανος56
- louminis
- gregory nub
- jj!
- Έμμα
- Βλα
- panagiotis econ
- Rene2004
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.