Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 16:20 Ο Θεμιστοπόλος: #41 24-01-13 16:20 Εγώ περιμένω το Galaxy Ace, τελικά, μαζί με νέα σύνδεση. Τι πρέπει να προσέχουμε στην πρώτη φόρτιση, παιδιά; Έχω ακούσει είτε ότι πρέπει να το φορτίσουμε για πολλές ώρες, είτε ότι πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τη μπαταρία, και μετά να τό αφήσουμε κλειστό να φορτίσει. Τι ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 17:48 Ο venividivici43946: #42 24-01-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Τι πρέπει να προσέχουμε στην πρώτη φόρτιση, παιδιά; Έχω ακούσει είτε ότι πρέπει να το φορτίσουμε για πολλές ώρες, είτε ότι πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τη μπαταρία, και μετά να τό αφήσουμε κλειστό να φορτίσει. Τι ισχύει; Click για ανάπτυξη... Aνοίγεις το κουτί. Το ενεργοποιείς. Το χρησιμοποιείς, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Τότε φορτίζεις μέχρι να πάει στο 100%. Ξανά το ίδιο για 2- 3 φορές ακόμη. Μετά θα το φορτίζεις, όταν θα φτάνει στο 20%. Μία φορά το μήνα πλήρη αποφόρτιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:07 Η ~Dida~ έγραψε: #43 26-01-13 16:07 το πήρα μόλις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:23 Ο stefanos...: #44 26-01-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ~Dida~: το πήρα μόλις Click για ανάπτυξη... με γεια!! καλοριζικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 03:41 Η ~Dida~ έγραψε: #45 27-01-13 03:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: με γεια!! καλοριζικο! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν ήμουν και τόσο άσχετη με τα σμαρτφοουνς θα ήταν λιγάκι καλύτερα αλλά που θα μου πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Η Nefeli Graf: #46 27-01-13 13:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ περιμένω το Galaxy Ace, τελικά, μαζί με νέα σύνδεση. Τι πρέπει να προσέχουμε στην πρώτη φόρτιση, παιδιά; Έχω ακούσει είτε ότι πρέπει να το φορτίσουμε για πολλές ώρες, είτε ότι πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τη μπαταρία, και μετά να τό αφήσουμε κλειστό να φορτίσει. Τι ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 17:48 Ο venividivici43946: #42 24-01-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Τι πρέπει να προσέχουμε στην πρώτη φόρτιση, παιδιά; Έχω ακούσει είτε ότι πρέπει να το φορτίσουμε για πολλές ώρες, είτε ότι πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τη μπαταρία, και μετά να τό αφήσουμε κλειστό να φορτίσει. Τι ισχύει; Click για ανάπτυξη... Aνοίγεις το κουτί. Το ενεργοποιείς. Το χρησιμοποιείς, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Τότε φορτίζεις μέχρι να πάει στο 100%. Ξανά το ίδιο για 2- 3 φορές ακόμη. Μετά θα το φορτίζεις, όταν θα φτάνει στο 20%. Μία φορά το μήνα πλήρη αποφόρτιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:07 Η ~Dida~ έγραψε: #43 26-01-13 16:07 το πήρα μόλις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:23 Ο stefanos...: #44 26-01-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ~Dida~: το πήρα μόλις Click για ανάπτυξη... με γεια!! καλοριζικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 03:41 Η ~Dida~ έγραψε: #45 27-01-13 03:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: με γεια!! καλοριζικο! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν ήμουν και τόσο άσχετη με τα σμαρτφοουνς θα ήταν λιγάκι καλύτερα αλλά που θα μου πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Η Nefeli Graf: #46 27-01-13 13:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Τι πρέπει να προσέχουμε στην πρώτη φόρτιση, παιδιά; Έχω ακούσει είτε ότι πρέπει να το φορτίσουμε για πολλές ώρες, είτε ότι πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τη μπαταρία, και μετά να τό αφήσουμε κλειστό να φορτίσει. Τι ισχύει; Click για ανάπτυξη... Aνοίγεις το κουτί. Το ενεργοποιείς. Το χρησιμοποιείς, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Τότε φορτίζεις μέχρι να πάει στο 100%. Ξανά το ίδιο για 2- 3 φορές ακόμη. Μετά θα το φορτίζεις, όταν θα φτάνει στο 20%. Μία φορά το μήνα πλήρη αποφόρτιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:07 Η ~Dida~ έγραψε: #43 26-01-13 16:07 το πήρα μόλις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:23 Ο stefanos...: #44 26-01-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ~Dida~: το πήρα μόλις Click για ανάπτυξη... με γεια!! καλοριζικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 03:41 Η ~Dida~ έγραψε: #45 27-01-13 03:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: με γεια!! καλοριζικο! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν ήμουν και τόσο άσχετη με τα σμαρτφοουνς θα ήταν λιγάκι καλύτερα αλλά που θα μου πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Η Nefeli Graf: #46 27-01-13 13:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πήρα μόλις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2013 στις 16:23 Ο stefanos...: #44 26-01-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ~Dida~: το πήρα μόλις Click για ανάπτυξη... με γεια!! καλοριζικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 03:41 Η ~Dida~ έγραψε: #45 27-01-13 03:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: με γεια!! καλοριζικο! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν ήμουν και τόσο άσχετη με τα σμαρτφοουνς θα ήταν λιγάκι καλύτερα αλλά που θα μου πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Η Nefeli Graf: #46 27-01-13 13:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Dida~: το πήρα μόλις Click για ανάπτυξη... με γεια!! καλοριζικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 03:41 Η ~Dida~ έγραψε: #45 27-01-13 03:41 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: με γεια!! καλοριζικο! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν ήμουν και τόσο άσχετη με τα σμαρτφοουνς θα ήταν λιγάκι καλύτερα αλλά που θα μου πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Η Nefeli Graf: #46 27-01-13 13:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: με γεια!! καλοριζικο! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν ήμουν και τόσο άσχετη με τα σμαρτφοουνς θα ήταν λιγάκι καλύτερα αλλά που θα μου πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 13:28 Η Nefeli Graf: #46 27-01-13 13:28 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Oralee: Mπα, άμα φύγω από android, σίγουρα θα το μετανιώσω. Όμως οπτικά είναι πολύ όμορφο, αλλα αν έχει τόσα, καλύτερα να πάρω samsung galaxy Click για ανάπτυξη... κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 14:01 Ο Άγγελος έγραψε: #47 27-01-13 14:01 αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ιναι alcatel βασικα τα samsung εχουν καλη μπαταρια?κραταει καιρο η χωρητικοτητα της δηλαδη? επειδη με τα απλα κινητα τετοια ειχα θεμα παντα εχω ayto και σκεφτομαι τι κινητο αφης να παρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:36 Η techgirl έγραψε: #48 22-02-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: κοίτα λίγο αυτό https://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-II-Angry-Birds/characteristics#tabs-nav-0 και κάνει μόνο 100 ευρώ Click για ανάπτυξη... Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:43 Η Nefeli Graf: #49 06-03-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από techgirl: Το θέμα δεν είναι να πάρεις smartphone για να λες οτι έχεις smartphone, αλλά ένα που να δουλευει σωστά...Καλώς ή κακώς δεν θα εμπιστευόμουν μια τέτοια επιλογή...απ' ότι μου λένε διαφοροι φίλοι τα "οικονομικα" smartphones όλο κολλάνε και τους σπάνε τα νευρα... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο γι'αυτό το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Itach1 έγραψε: #50 06-03-13 21:54 Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:30 Η Evavar έγραψε: #51 19-03-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Καλύτερα πάρτε το galaxy s3 επειδή σε 8 μέρες που θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα πέσει και η τιμή του. Αν και γω προτείνω εξωτερικό και ebay. Click για ανάπτυξη... Γενικά συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι μια καλή λύση είναι να παίρνει κανείς το προτελευταίο μοντέλο από ένα κινητό που ακούγεται ότι γενικά είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danae13.efRG10 Νεοφερμένο μέλος Η danae13.efRG10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:50 Η danae13.efRG10: #52 19-03-13 17:50 αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτα ειναι δωρα:Ρ galaxy s? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Η mindcircus: #53 15-07-13 12:29 Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:30 Ο Mercury έγραψε: #54 15-07-13 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εσεις που ξερετε απο αυτα, μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο κινητο με καλη καμερα και οθονη σαν αυτη του αιφοουν μεχρι 100-150ευρω; Επισης, απο που ψωνιζετε σκετες αυσκευες; Δεν ειναι στανταρ οι τιμες τους; Δηλαδη μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το παρω πιο φτηνα; Click για ανάπτυξη... Σε τέτοια τιμή δυστυχώς θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς,και στα κινητά το πρώτο πράγμα που "κόβουν" είναι η κάμερα. Σε αυτό το εύρος τιμής παίρνεις κάποιο εισαγωγικό μοντέλο με Android.Με λίγα παραπάνω(κοντά 200 ευρώ) μπορείς να βρείς κάτι με αξιοπρεπή κάμερα.Για κινητό με οθόνη μεγεθος άιφον,ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Όσο για το πού αγοράζεις.Είχα κοιτάξει στα πάμπλικ,και είχα βρεί ένα κινητό στα 135,και μετά που έψαξα και στο ίσοπ το βρήκα ολόιδιο με 116.Αυτά για εσωτερικό,για εξωτερικό δεν πολυκοίταξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 01:16 Η mindcircus: #55 16-07-13 01:16 To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To samsung galaxy s duos που βρηκα στο σκρουτζ με 160 τι λεει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:28 Ο giannis4ever: #56 16-07-13 19:28 Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 19:46 Ο Wild_Boy έγραψε: #57 16-07-13 19:46 Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν έχεις ταβάνι τα 200 € και δεν μπορείς να τα υπερβείς με τίποτα, δες τα διάφορα κινητά της Sony (εκτός του Sony Xperia GO, αν και αν σου αρέσει δε μου πέφτει λόγος ) Παρ' όλα αυτά, αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω € νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις το Sony Xperia L. Είναι από τα καινούρια της Sony και με καλά χαρακτηριστικά. Γενικότερα η Sony έχει κάνει αρκετές κινήσεις σε αυτήν την κατηγορία (150 έως 250-300 € ) και πιστεύω χτυπάει αρκετά τον ανταγωνισμό. Πάντως, όταν είναι να διαλέξεις, φρόντισε να δεις ότι σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ σε κάποιο γνωστό κατάστημα ( όπως Public, πλαίσιο κ.τ.λ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 21:36 Ο fockos έγραψε: #58 16-07-13 21:36 Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Unboxholics Kate1914 Scandal Desnel_ Joji American Economist taketrance Wonderkid Paragontas7000 Maria23667 chester20080 J.Cameron User2350 Memetchi Viedo Mt73 ggl charmander 1011 AK-92 fmarulezkd T C sunsetpp giannhs2001 Dora140303 fockos Lathy orchidea harry akritas iminspain Libertus Nickx azula bneatar Ermina's ΘανάσοςG4 hirasawayui SweetGirl Angelo27 Meow dimospap fretoe Vold Στεφανος56 louminis gregory nub jj! Έμμα Βλα panagiotis econ Rene2004 Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα windows mobile είναι αρκετα καλά κινητά πιστεύω καλύτερα από το ανδροιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefan87 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο stefan87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:53 Ο stefan87 έγραψε: #59 16-07-13 23:53 Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannis4ever: Ψάχνω και εγώ κινητό στην τιμή που ψάχνει και η mindcircus. Το Sony Xperia Miro αξίζει; Click για ανάπτυξη... Ναι αξιζει εχει και καλο android 4,αλλα δες οτι εχει εκπτωσεις ο κωτσοβολος και ενω στο πχ κοτσοβολο εχει 180 Ε,το sole που ειναι 40 ευρω κανονικα πιο ακριβα ,το εχουν στην ιδια τιμη,οποτε μαλλον σε συμφερει να παρεις το sole αν σαρεσει δηλαδη. Sony Xperia Miro Λειτουργικό Σύστημα: Android 4 3G/4G : Υποστηρίζεται 3G Δέκτης GPS: with A-GPS support PND CPU: 800 MHz Δίκτυο: GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900, UMTS HSPA 900, 2100 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2013 στις 23:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #60 16-07-13 23:54 Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το xperia miro είναι πολύ ωραίο, αυτό έχω εγώ. Εγκρίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.