Να μπει στην κεντρική καποιο συστημα ωστε να παραπεμπεται αμεσα κανεις σε αρθρο για τη διάσωση γάτας η για τα σημάδια ασθένειας
Συντόμευση για τα άρθρα υπάρχει ήδη, στο κεντρικό μενού πάνω πάνω στη σελίδα. Πέραν αυτού, υπάρχει και η δυνατότητα της αναζήτησης.
Να μπεί στην κεντρική παραπομπή για το θεμα των πετ σόπ χωρίς ζωα ετσι ωστε να προωθηθουν αυτα και να μην ψωνίζει ο κοσμος απο πετ σοπ με ζώα
Αυτό νομίζω ότι μάλλον θα ήταν διαφήμιση. Thread για προτεινόμενα pet shop που δεν εμπορεύονται ζώα υπάρχει ήδη
εδώ και κατά τη γνώμη μου καλύπτει και με το παραπάνω τη συγκεκριμένη ανάγκη.
Να οργανωθουν λιγο καλύτερα οι ενότητες ( στη γενική συζήτηση έχει μη γενικά θέματα πχ)
Σε ααυτό συμφωνώ, μόνο που θα πρέπει να μας βοηθήσετε όλοι. Αφενός προσέχοντας ώστε να ανοίγετε τα θέματά σας στις σωστές κατηγορίες και αφετέρου κάνοντας report όσα θέματα βρίσκονται σε λάθος κατηγορία.
Να μπει στην κεντρική καταλογος ή παραπομπή με οαλ τα σωματεια στην ελλαδα ωστε να τα βρίσκει ο καθένας εύκολα αν τα χρειάζεται άμεσα
Αυτό δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ΤΟΣΟ επείγον ώστε να χρειάζεται να μπει στην κεντρική σελίδα. Υπάρχει σχετικό
άρθρο (και σχετικό
thread και σχετική
κατηγορία στα Links) και σε συνδυασμό με την αναζήτηση καλύπτουν και με το παραπάνω αυτή την ανάγκη.
Γενικά, θέλω να πω ότι οι προτεραιότητες του κάθε χρήστη του MyCat είναι διαφορετικές. Αν έμπαιναν στην κεντρική σελίδα όλα όσα ο καθένας θεωρεί σημαντικά, τότε απλά θα γινόταν ένα μπάχαλο στο οποίο κανείς δεν θα μπορούσε να εντοπίσει τίποτα (είμαι σίγουρη ότι το έχετε δει να συμβαίνει σε ένα σωρό site).
Η λίστα με τους κτηνιάτρους και τις κλινικές, συμφωνώ, είναι κάτι αρκετά σημαντικό ώστε να μπει στην αρχική σελίδα. Όπως ήδη είπε και η ruko, αυτό είναι στα υπόψιν, απλώς χρειάζεται να βρεθεί ο χρόνος ώστε να ενσωματωθεί σωστά και όχι απλά να "πεταχτεί" μέσα και όπου κάτσει. Προς το παρόν, η λίστα βρίσκεται σε Υπόμνημα (πάνω πάνω δηλαδή, στην κατηγορία "
Προβλήματα Υγείας" που είναι και το πιο λογικό μέρος για να την ψάξει κανείς). Επίσης, υπάρχει και η
σχετική κατηγορία στα Links.
Τέλος, να θυμίσω ότι το site διαθέτει δυνατότητες Αναζήτησης και Εξελιγμένης Αναζήτησης που είναι πολύ χρήσιμες, αλλά που δυστυχώς πολύ λίγοι χρήστες μπαίνουν στον κόπο να αξιοποιήσουν.