Anonyme
Δραστήριο μέλος

Σε λίγο καιρό έχει γενέθλια το αγόρι μου και σκέφτομαι τι δώρο να του κάνω...Έχω στερέψει από ιδέες!
Στη γιορτή του, του είχα πάρει ένα πουλόβερ οπότε σκεφτόμουν να μην του κάνω πάλι τέτοιο δώρο(αν και είναι κάτι χρήσιμο).
Γενικά του αρέσουν παλιά αντικείμενα, είναι και λίγο geek.
Έχετε να μου κάνετε καμία πρόταση;![]()
Βιβλίο/κόμιξ, εισιτήριο για θεατρική παράσταση ή κάποιο επερχόμενο live, συνδρομή για κάποιο ηλεκτρονικό περιοδικό που θα τον ενδιέφερε (ως geek). Αν υπάρχει το budget μπορείς να κανονίσεις καμία μονοήμερη στο Αϊβαλί. Όταν λες παλιά αντικείμενα, τι εννοείς περίπου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Βιβλίο/κόμιξ, εισιτήριο για θεατρική παράσταση ή κάποιο επερχόμενο live, συνδρομή για κάποιο ηλεκτρονικό περιοδικό που θα τον ενδιέφερε (ως geek). Αν υπάρχει το budget μπορείς να κανονίσεις καμία μονοήμερη στο Αϊβαλί. Όταν λες παλιά αντικείμενα, τι εννοείς περίπου;
Ας πούμε αντικείμενα που είναι σε φάση αντίκες. Και γενικά του αρέσουν κάτι geek αντικείμενα που δεν έχουν κανένα λόγω ύπαρξης(π.χ. μαγνητική περιστρεφόμενη υδρόγειος σφαίρα).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σε λίγο καιρό έχει γενέθλια το αγόρι μου και σκέφτομαι τι δώρο να του κάνω...Έχω στερέψει από ιδέες!
Στη γιορτή του, του είχα πάρει ένα πουλόβερ οπότε σκεφτόμουν να μην του κάνω πάλι τέτοιο δώρο(αν και είναι κάτι χρήσιμο).
Γενικά του αρέσουν παλιά αντικείμενα, είναι και λίγο geek.
Έχετε να μου κάνετε καμία πρόταση;![]()
Εγώ στο αγόρι μου που πλησιάζει η γιορτή του (και πέφτει και στην επέτειο μας!) πήρα ένα μπρελόκ απο αυτά τα κλασικά.

Ξέρω. Είμαι τετριμμένη. Αλλά έχει πάνω "χαραγμένα" διάφορα quotes απο σειρές που μας αρέσουν, και θέλω να πιστεύω πως θα του αρέσει. Στα γενέθλια του του είχα πάρει βιβλίο και δε το τίμησε δεόντως.

Γιατί δε του παίρνεις σπάνια κόμικς; Ή κάτι συλλεκτικό απο κάτι που του αρέσει; Ή μια αντικέ φωτογραφική μηχανή (απο αυτές τις αναλογικές που πλέον τους έχουν ξεφτιλιστικές τιμές); Ή ένα βινύλιο του αγαπημένου του συγκροτήματος;

Ξέρωγω προσωπικά θα ΠΕΘΑΙΝΑ αν μου έκαναν δώρο παλιά βιβλία ή doctor who collectibles.

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ στο αγόρι μου που πλησιάζει η γιορτή του (και πέφτει και στην επέτειο μας!) πήρα ένα μπρελόκ απο αυτά τα κλασικά.
![]()
Ξέρω. Είμαι τετριμμένη. Αλλά έχει πάνω "χαραγμένα" διάφορα quotes απο σειρές που μας αρέσουν, και θέλω να πιστεύω πως θα του αρέσει.
Alma, βοήθησέ με!

Το ζήτησες από κοσμηματοπωλείο να στο φτιάξει;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το δώρο δεν είναι απλά «πήρα κάτι που μου άρεσε». Είναι (1) έκανα την έρευνά μου για κάτι καλό, (2) έκατσα κι αφιέρωσα χρόνο να το μάθω, (3) θα κάτσω να αφιερώσω χρόνο να στο εξηγήσω, (4) θα περάσουμε ωραία μοιράζοντας τις εμπειρίες μας! Με ένα card game, περνάτε όλα αυτά τα μηνύματα στο significant other σας.
Jaipur

Περιγραφή:
Love Letter

Περιγραφή:
Το Love Letter είναι ένα παιχνίδι ρίσκου, αποκλεισμών και τύχης. Προσπαθήστε να φτάσει το γράμμα σας στα χέρια της Πριγκίπισσας Ανέτ, εμποδίζοντας τα γράμματα των υπολοίπων. Οι ισχυρές κάρτες σας δίνουν το πλεονέκτημα από νωρίς, γίνεστε όμως στόχος. Αν πάλι βασιστείτε σε αδύναμες κάρτες, το γράμμα σας μπορεί να καταλήξει στο τζάκι!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Alma, βοήθησέ με!![]()
Το ζήτησες από κοσμηματοπωλείο να στο φτιάξει;
Βασικά σε μια φίλη της μαμάς μου που ασχολείται με τέτοια το ζήτησα (και μάλιστα υποθέτω δεν παίρνει πολύ καιρό να φτιαχτεί καθώς μου το έφτιαξε νωρίτερα απ'ότι περίμενα) αλλά αν πας σε κοσμηματοπωλείο μπορούν επίσης να σου το κάνουν νομίζω.

Anonyme
Δραστήριο μέλος

Ας πούμε αντικείμενα που είναι σε φάση αντίκες. Και γενικά του αρέσουν κάτι geek αντικείμενα που δεν έχουν κανένα λόγω ύπαρξης(π.χ. μαγνητική περιστρεφόμενη υδρόγειος σφαίρα).![]()
Χμ, δύσκολα βάζεις. Λοιπόν, θα μπορούσες να εκτυπώσεις και να κορνιζάρεις κάποια κλασσική αφίσα (π.χ. κάποια αγαπημένη του ταινία) ώστε να έχει ένα vintage ύφος και να το βάλει στο δωμάτιό του. Ή αντί για αφίσα κάποιον παγκόσμιο χάρτη από αυτούς τους ξεθωριασμένους που μοιάζουν από την εποχή των πειρατών.

![]()
Πω, αυτά τα δώρα είναι το αμέσως πιο corny level από τα αρκουδάκια με τα I ❤ you. Προσωπικά δεν δωρίζω ποτέ αντικείμενα γιατί ξέρω πως (ότ)αν επέλθει ο χωρισμός θα πάνε χαμένα. Ενώ τα βιβλία ή τα εισιτήρια για event δεν μπορείς να τα ταυτίσεις με ένα άλλο άτομο, γιατί είναι ολόκληρες εμπειρίες (τα ταξίδια αναγκαστικά τα ταυτίζεις αλλά και πάλι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα). Ρούχα, κοσμήματα, διακοσμητικά εκτός του ότι είναι τελείως κοινότοπα, τα αγοράζω και μόνη μου. Προτιμώ στο δώρο να φανεί η φαντασία του άλλου (και το πόσο καλά με ξέρει).

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πω, αυτά τα δώρα είναι το αμέσως πιο corny level από τα αρκουδάκια με τα I ❤ you. Προσωπικά δεν δωρίζω ποτέ αντικείμενα γιατί ξέρω πως (ότ)αν επέλθει ο χωρισμός θα πάνε χαμένα. Ενώ τα βιβλία ή τα εισιτήρια για event δεν μπορείς να τα ταυτίσεις με ένα άλλο άτομο, γιατί είναι ολόκληρες εμπειρίες (τα ταξίδια αναγκαστικά τα ταυτίζεις αλλά και πάλι είναι τελείως διαφορετικό πράγμα). Ρούχα, κοσμήματα, διακοσμητικά εκτός του ότι είναι τελείως κοινότοπα, τα αγοράζω και μόνη μου. Προτιμώ στο δώρο να φανεί η φαντασία του άλλου (και το πόσο καλά με ξέρει).![]()
Ούτε εμένα με ξετρέλανε σαν ιδέα στην αρχή αλλά δε ξέρω, τα προηγούμενα δώρα μου δε τα τίμησε δεόντως και σκέφτηκα πως αυτό θέλει δε θέλει θα το βάλει στα κλειδιά του.

Αλλά και εμένα απο το να μου πάρουν ρούχα ή κοσμήματα, καλύτερα να μη μου πάρουν τίποτα... Δε ξέρω, δε μου κάθεται καλά.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μηπως τελικα η σπαζοκεφαλια εχει την μαγεια της; Το να ψαχνεις τι μπορει να θελει ο αλλος εχει αυτο το ωραιο του πραγματος... Ενας ακομα τροπος να μαθεις κι αλλο τον αλλο... Αλλωστε τα γουστα οι επιθυμιες οι αναγκες αλλαζουν..
Το δωρο αλλωστε ειναι δωρο... Οτι κι αν ειναι...
Περσυ πχ αν με ρωτουσες θα ηθελα κατι το οποιο φετος μου φαινεται αδιαφορο...
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Αν κάτι πέσει στην τρύπα του ασανσέρ δεν χάνεται για πάντα. Ο τεχνικός μπορεί άνετα να σου το βρει, (αρκεί βέβαια να μην έχει περάσει πολύς καιρός και να το έχει ήδη πάρει). Μου έχουν πέσει κλειδιά σε ασανσέρ δημόσιου κτιρίου και ο θυρωρός μου τα βρήκε.Το καλύτερο δώρο που έχω πάρει είναι ένα χρυσό κολιέ με μια πολύ μικρή καρδιά με μαύρες πετρούλες πάνω. Ήταν πανέμορφο και διακριτικό και έγινε με τη μια το αγαπημένο μου. Το φορούσα κάθε μέρα για 4 μήνες. Μετά το "έφαγε " η τρύπα του ασανσέρ. .. Μέχρι και σήμερα το νοσταλγώ και όπως καταλαβαινετε κοπαναμε κι εγώ κι αυτός τα κεφάλια μας στον τοίχο.

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

εκτος αυτου.. εχε την προσοχη σου στο τι του ή της χρειαζεται στην παρούσα φάση..
εγω τον ειδα σε μια βιτρινα που περνουσαμε να κοιταει επιμονα κ να σχολιαζει θετικα ενα μπουφαν..
το οποιο ηταν και το δωρο χριστουγεννων του και εμεινε μ ανοιχτο το στομα..
ηταν οντως μπουφαναρα..
Μαίανδρος
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΜαριτάκης
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!Χρειάζομαι σύντομα απαντήσεις..Είμαι 6 μήνες με την κοπέλα μου και σε ένα μήνα έχει γενέθλια.Περα απ ρο δώρο που θα της κάνω θέλω να κάνω τη μέρα ξεχωριστή για εκείνη σαν άτομο,έξω απ τα ορθα της σχέσης μας.Το πρόβλημα είναι ότι και εκδρομή πήγαμε πρόσφατα και ακριβό κόσμημα της πήρα επίσης πρόσφατα και σε Χαμάμ την έχω στείλει.Τι άλλο να κάνω?Χρειαζομαι γυναικείες γνώμες..Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σου, να έχεις μαγειρέψει ο ίδιος (να το έχεις προσπαθήσει βρε αδερφέ ), κεριά, λουλούδια, φιλιά αγκαλιές, ταινιούλα.
Δε χρειάζεται τρομερά και ακριβά πράγματα.
Εγώ τον Ιούλιο που είχε ο δικός μου γενέθλια, είχαμε κοιμηθεί και τον ξύπνησα 12:05+, είχα αγοράσει μια παστούλα με ένα κεράκι και του ευχήθηκα πρώτη.

Αν πας να τη πάρεις από κάπου να αφήσεις τα λουλούδια στη θέση του συνοδηγού.
ΔΕ ξέρω εγώ είμαι και ρομαντική, μπορεί στη κοπέλα σου να μην αρέσουν αυτά, αλλά comon σε ποιον δε θα άρεσε.

Εντωμεταξύ το ποστ είναι μηνών. :/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.