prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε πάρτου κάνα wii.
οντως εγω εχω κ εχει πολυ φαση(παρε δυο remote ομως μην παιζει μπακουρι)
αφου παιζει πιανο παρε ενα επιπλεον οργανο κανα μπαγλαμαδακι κατι τετοιο(νομιζω αν ξερεις πιανο τα κουτσοκαταφερνεις κ με τα αλλα,αν ξερει και κιθαρα τοτε μια χαρα)
κανε μια φωτογραφια σας ταπετσαρια
https://www.liveinart.gr/your-wallpaper.html
λιγο μλκια τελος παντων..........το ρολοι ομως μου φαινεται καπως απροσωπο .......βεβαια αν θελει παρε ενα.......
για τιμες και ποικιλία μπες στο skroutz.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε πάρτου κάνα wii.
Άσε καλέ, πολεμάω να τον κάνω να ξεκολλήσει από το x-box αν του πάρω και wii είναι ικανός να βάλει φυσική τουαλέτα στο δωμάτιο, καμένος μέχρι εκεί που δε λέει.
αφου παιζει πιανο παρε ενα επιπλεον οργανο κανα μπαγλαμαδακι κατι τετοιο(νομιζω αν ξερεις πιανο τα κουτσοκαταφερνεις κ με τα αλλα,αν ξερει και κιθαρα τοτε μια χαρα)
κανε μια φωτογραφια σας ταπετσαρια
https://www.liveinart.gr/your-wallpaper.html
λιγο μλκια τελος παντων..........το ρολοι ομως μου φαινεται καπως απροσωπο .......βεβαια αν θελει παρε ενα.......
για τιμες και ποικιλία μπες στο skroutz.gr
Δε παίζει πιάνο, κιθάρα παίζει και κλαρίνο.

Όμως ναι, καλή ιδέα σου, έτσι κι αλλιώς έχει ψύχωση, του αρέσει πάρα πολύ να παίζει μουσική.

Καλά για τη ταπετσαρία ούτε λόγος, θα με σφάξει στο γόνατο, σαν να τον ακούω "τι μαλακία πήγες και έκανες", σίγουρα.

Για το ρολόι ναι και εγώ έτσι το βλέπω αλλά να ρε γαμώτο, ξέρω ότι σίγουρα χρειάζεται και θέλει ρολόι για αυτό και εγώ κολλάω πιο πολύ σε κάτι τέτοιο.

prinCess.
Επιφανές μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

silverdog
Δραστήριο μέλος

Και ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό (κι ούτε θα μου περνούσε αν δε μου το λέγατε εσείς! Ευχαριστούλι! *_*)
Αύριο θα βγω μια γύρα στα μαγαζιά να δω τι παίζει.

gregory nub
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ενα μπαγλαμαδακι θα ητανε καλη ιδεα καθως μπορεις να παρεις με λιγα λεφτα καλο οργανο και αφου δεν παιζει ηδη δεν θα εχει προτιμισεις σε τεχνικα ζητηματα.
Εναλακτικα παρτου ενα Ukulele
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Από την άλλη, σε λογικές τιμές έχει διάφορες (συλλεκτικές) μινιατούρες μουσικών οργάνων. Γιατί δεν του παίρνεις μια μινιατούρα κιθάρας ή κλαρίνου (or both)? Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να κάνεις κάποιο "λάθος" όσον αφορά την ποιότητα και τις απαιτήσεις του.

Οι σκέψεις που έκανα ήταν αυτό που πρότεινε η Evangeline κάτι σε διακοσμητικό/συλλεκτικό, αλλά μου τρύπωσε και η ιδέα για καμιά περίεργη φλογέρα ή φυσαρμόνικα.
Τώρα θα μου πεις, τσομπάνης είναι και θα πάρεις φλογέρα;

Αλλά δε ξέρω μου φάνηκε έξυπνο, είδα και κάτι πολύ όμορφες φυσαρμόνικες λίγο που έψαξα και το σκέφτομαι.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Βιάστηκα και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα, γιατί δε γνωρίζω την εταιρία, τη μάρκα και γενικά έμεινα μόνο στην "εμφάνιση" του.
Ήμουν ανάμεσα σε αυτό που πήρα και σε ένα άλλο κλασσικό σχέδιο από την εταιρία festina που ήμουν σίγουρη για τη "ποιότητα" του μιας και έχει το ίδιο ακριβώς ρολόι ο μπαμπάς μου εδώ και 4-5 χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Παρ' όλα αυτά πήρα άλλο γιατί μου φάνηκε κάπως η ιδέα του να έχει ίδιο ρολόι με το μπαμπά μου.
Αυτό είναι.

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Προφυλακτικα,χειροπεδες,μαστιγια,δονητες,εσωρουχα και το κυριοτερο προφυλακτικα.
...μηπως τα εσωρουχα ειναι λιγο υπερβολή?
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Στη γιορτή του, του είχα πάρει ένα πουλόβερ οπότε σκεφτόμουν να μην του κάνω πάλι τέτοιο δώρο(αν και είναι κάτι χρήσιμο).
Γενικά του αρέσουν παλιά αντικείμενα, είναι και λίγο geek.
Έχετε να μου κάνετε καμία πρόταση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

Σε λίγο καιρό έχει γενέθλια το αγόρι μου και σκέφτομαι τι δώρο να του κάνω...Έχω στερέψει από ιδέες!
Στη γιορτή του, του είχα πάρει ένα πουλόβερ οπότε σκεφτόμουν να μην του κάνω πάλι τέτοιο δώρο(αν και είναι κάτι χρήσιμο).
Γενικά του αρέσουν παλιά αντικείμενα, είναι και λίγο geek.
Έχετε να μου κάνετε καμία πρόταση;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.