christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThanosShadow
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Εγώ έκανα δώρο ένα ταξίδι έκπληξη στο Παρίσι στην μέλλουσα γυναίκα μου τον Φεβρουάριο. Το πρώτο βράδυ κάτω απο τον πύργο του Αιφελ της ζήτησα να με παντρευτεί (γονάτισα μονόπετρο κτλ). Ήταν κάτι που ήξερα ότι το ήθελε και η έκφραση της ήταν το καλύτερο δώρο για εμένα.
Ααα θα σε συστήσω στον καλό μου.. Είσαι καλή επιρροή εσύ..

Στα γεννέθλιά μου πέρσι, ο καλός μου είχε πεί ότι θα πηγαίναμε Σάμο. Ήταν τότε με τις φωτιές, και καθόλου δε μου άρεσε η ιδέα. Στο αεροδρόμιο κατάλαβα ότι θα πηγαίναμε Μαδρίτη για 5 μέρες, και το είχε κανονίσει με ένα πολύ φιλικό ζευγάρι ένα χρόνο πριν. Απ τα ωραιότερα ταξίδια που έχουμε πάει.. Α και όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, με περίμεναν μακρυά μαργαριταρένια σκουλαρίκια..

prinCess.
Επιφανές μέλος

maria100000
Εκκολαπτόμενο μέλος

julietini
Νεοφερμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Το δωρο πρεπει να ειναι κατι που αντεχει στο χρονο.
Δοκιμασε κανενα βιβλιο η κανα σιντι με την αγαπημενη του μουσικη(αν το φτιαξεις και εσυ θα το εκτιμησει δεοντως!!)
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Σωστός αν κ μπορεί κανείς να φυλάξει το μπουκαλάκι για ενθύμιο ή να πάει να το ξαναγεμίσει (σε ορισμένα αρώματα όπως angel πχ μπορείς να πας Hondos κ να στο ξαναγεμίσουν)Μην παρεις κολωνια..Θα τελειωσει.
Το δωρο πρεπει να ειναι κατι που αντεχει στο χρονο.
Δοκιμασε κανενα βιβλιο η κανα σιντι με την αγαπημενη του μουσικη(αν το φτιαξεις και εσυ θα το εκτιμησει δεοντως!!)

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλος, άμα υπάρχουν λεφτά να του πάρεις και πολυμπριζο ασφαλείας για να του δείξεις πόσο πολύ τον νοιάζεσαι

Etherial
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω να κάνω δώρο γενεθλίων σε κάποιον 28 ετών, που είναι πολύ σημαντικός για μένα αλλά δεν είμαστε μαζί. Οπότε αποκλείονται οποιαδήποτε δώρα του στυλ ταξίδια, ρομαντικές βραδυές κλπ.
Σκέφτηκα κάποιο κόσμημα η μπρελόκ προσωποποιημένο αλλά δεν φοράει και γενικά είναι δύσκολος άνθρωπος με περίεργα γούστα. Επίσης θα ήθελα να αποφύγω εντελώς τυπικά δώρα του στυλ κολώνια - βιβλίο λόγω του ότι τόσα χρόνια που τον γνωρίζω δεν μπορούσα να του κάνω δώρο για διάφορους λόγους, οπότε θα ήθελα κάτι πρωτότυπο που να του "μείνει" .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πόσα χρήματα θες να διαθέσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μια κορνιζα με τη φωτογραφια σουοπότε θα ήθελα κάτι πρωτότυπο που να του "μείνει" .

Καλα. Δε μου ρχονται πολλα οπως τα θετεις. Κατι σε πραγμα σιγουρα, ισως κατι για το σπιτι, διαχρονικο που να ταιριαζει σε καθε χωρο. Η αν καπνιζει μια ταμπακιερα/εναν καλο αναπτηρα με τα αρχικα του/σου. Ισως ενα ρολοι επισης διαχρονικο (χειρός ή και τοιχου ακομα καλυτερα), ακομα κι εναν πινακα θα μπορουσες που να εχει εικονες απο κατι που θα του αρεσει, η απο καποια κοινη σας εικονα που να σας θυμιζει... Πχ αν σας αρεσει η ροκ, κανε του εναν πινακα με ροκ.. πινελιες

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Π.Χ αν ειναι αθλητικος τυπος,υπαρχουν πολυ ωραια μεταλλικα ποδηλατα διακοσμητικα η' καποια που εχουν και ρολοι πανω τους.
Καλη ιδεα θα ηταν και ενα στυλο σε δερματινη θηκη η' κατι σαν πενα που βρισκεις σε βιβλιοπωλεια.
Αν ειναι μουσικοφιλος,θα προτεινα να του παρεις καποιο δισκο η' CD.
Ακομη,Ισως καποιο αναπτηρα με τα αρχικα του η' μια ηλεκτρονικη κορνιζα η' ρολοι χειρος.
Αν ειναι καλλιτεχνικης φυσης, μπορεις να του παρεις καποιο πινακα για το σπιτι η' καποιο διακοσμητικο αγαλματιδιο.

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια χαρα...σε λιγες μερες εχει το κοριτσι μου γενεθλια και επειδη ασχολειται με σκακι αποφασισα να της παρω μια σκακιερα...αλλα δεν θελω κατι συνηθισμενο εχω ακουσει πως υπαρχουν σκακιερες πχ με πιονια χαρι ποτερ η αρχοντα των δαχτυλιδιων κτλ ή σκακιερες που παιζουν 3 η 4 ατομα κτλ...μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να προμηθευτω;;;ακουσα οτι εχει στο κοσμος στην θεσσαλονικη ενα καταστημα διπλα στο σινεμα που πουλαει σχετικα ξερει κανεις αν ισχυει;;;;
Εριξες καμια ματια στο διαδυκτιο;

Nαι εψαξα αλλα βρηκα κατι καταστηματα σε ροδο και αθηνα που δεν βολευουνΕριξες καμια ματια στο διαδυκτιο;

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Nαι εψαξα αλλα βρηκα κατι καταστηματα σε ροδο και αθηνα που δεν βολευουν![]()
Ρίξε μία ματιά εδώ.

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.