giorgosmon1994
Νεοφερμένο μέλος

Λιγότερα η περισσότερα από Σκιάθο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

29-3 αν θυμαμαι καλα ιουλιου-αυγουστου100 € το 5ημερο; σοβαρά; Τι ημερομηνίες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ιονιο εισαι γι αυτο εχει πιο κρυα νερα![]()
Προφανώς! Αλλά Κέρκυρα, ξέρω γω, Ιούλιο-Αύγουστο είναι ακόμη παγωμένα τα νερά.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπανιο δεν κανουν οι ανθρωποι εκει;Προφανώς! Αλλά Κέρκυρα, ξέρω γω, Ιούλιο-Αύγουστο είναι ακόμη παγωμένα τα νερά.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Μπανιο δεν κανουν οι ανθρωποι εκει;
Κάνουν.

Παγωμένα είναι σε σύγκριση με Χαλκιδική που είμαι συνηθισμένη εγώ.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Πριν μερικα χρονια ειχα παει και στις δυο και νομιζω η Σκιαθος ηταν πιο ακριβη.Παιδιά η Πάρος είναι γενικά ακριβά (για μετάβαση απο θεσσαλονίκη εννοώ) ?
Λιγότερα η περισσότερα από Σκιάθο?
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρηκαμε στην σκιαθο 100 ευρω η διαμονη σε δωματια για 5 μερες,το ατομο
Μπορεις να μου στειλεις με pm τηλ και το ονομα των ενοικιαζομενων να το δω στο ιντερνετ; Θα με υποχρεωνες :-)
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Προφανώς! Αλλά Κέρκυρα, ξέρω γω, Ιούλιο-Αύγουστο είναι ακόμη παγωμένα τα νερά.
Από την πλευρά που ειναι απέναντι από την Ήπειρο και πιο βόρεια (Λευκίμη, Κάβος, Μπούκαρη, Μπενίτσες κτλ..) τα νερά είναι πιο ζεστά, δεν τα πιάνουν τόσο πολύ οι άνεμοι του Ιονίου.
aggelosSOAD
Νεοφερμένο μέλος

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

5 μέρες λευκάδα
4 μέρες θάσο
με 100 ευρώ περίπου και τα δύο

Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Σκεφτόμαστε για Σκιάθο ή Χαλκιδική.Από τη μια ξέρω ότι η Σκιάθος μαζεύει περισσότερο κόσμο και είναι γενικά όμορφο νησί που τα συνδυάζει όλα.Από την άλλη νομίζω η Χαλκιδική θα βγει πιο φθηνή.Εσείς τι λέτε;Έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε που να συνδυάζει ωραίες παραλίες,νυχτερινή ζωή και καλές τιμές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ιθακη ρε Ιθακη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελείωσα την Γ' λυκείου και, όπως οι περισσότεροι της ηλικίας μου, σκεφτόμαστε να πάμε διακοπές..6 άτομα..Ένας προτεινόμενος προορισμός είναι η Λευκάδα. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα βέβαια...Εσείς τι γνώμη έχετε;
![]()
η λευκαδα ειναι περισσοτερο οικογενειακος προορισμος....εγω και η παρεα μου θα παμε παρο...

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Εξαρτάται τι είδους διακοπές θέλετε.Για ήσυχες διακοπές ωραία είναι η Λευκάδα έχει τέλειες παραλίες αλλά θα βαρεθείτε τη ζωή σας.Αν θέλετε πιο έξαλλες καταστάσεις(club και τετοια) ιδανικά είναι Πάρο,Μύκονο,Σκιάθο.Τελείωσα την Γ' λυκείου και, όπως οι περισσότεροι της ηλικίας μου, σκεφτόμαστε να πάμε διακοπές..6 άτομα..Ένας προτεινόμενος προορισμός είναι η Λευκάδα. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα βέβαια...Εσείς τι γνώμη έχετε;
![]()
intefina
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μήτσος10
- Arianara S3
- Nikoleta_Giann
- Τodoroki
- Scandal
- charmander
- tslef8
- Ωρορα
- taketrance
- User2350
- Joji
- giannhs2001
- camil
- hirasawayui
- chester20080
- johnietraf
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- azula
- Αλκης Κ.
- American Economist
- angies
- Johnny15
- Unboxholics
- gwgw_5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.