Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη.
Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week.![]()
Χανιωτη τι μου θυμησες τωρα... Ωραιο μερος ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Χανιωτη τι μου θυμησες τωρα... Ωραιο μερος ε;
Να σου πω ότι θυμάμαι και πολλά απ'τις τελευταίες μέρες,θα πω ψέμματα και δεν το θέλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie
Δραστήριο μέλος

Μέσα Αυγούστου θα πάμε και κάμπινγκ (2-3 μέρες), έξω από τα Χανιά.
ἅλς
Διάσημο μέλος

άντζυ
Δραστήριο μέλος

Δικός μου είσαι...!!!Κεφαλλονιά! Από τα ομορφότερα νησιά, καλά η θάλασσα της "δεν υπάρχει"!

Είναι η μανούλα μου από κει και σύντομα μπορεί να αποκτήσουμε και σπιτάκι εκεί..!!

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

Δικός μου είσαι...!!!Αν όχι το ομορφότερο σίγουρα στο top 5 (μην σου πω και top 3) των ομορφότερων νησιών..!!
Είναι η μανούλα μου από κει και σύντομα μπορεί να αποκτήσουμε και σπιτάκι εκεί..!!-καημένη θεία-
![]()

Με το καλό το σπίτι! Σε ποιο μέρος;
Και το νησί απέναντι από την Κεφαλλονιά καλό είναι.![]()
Αν εννοείς Ιθάκη, όχι απλά καλό! Πανέμορφο..
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Αν εννοείς Ιθάκη, όχι απλά καλό! Πανέμορφο..
Όχι, από την άλλη μεριά. Τη Ζάκυνθο εννοώ.

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Γαματη ειναι η Ζακυνθος!Όχι, από την άλλη μεριά. Τη Ζάκυνθο εννοώ.![]()
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Όχι Όχι δεν κάνω Promotion..!!

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

περασα καταπληκτικα...
το νησι ειχε ολα οσα θελαμε...
νυχτερινη ζωη,οικονομικες τιμες,καθαρες παραλιες
η ναουσα ηταν απλα πανεμορφη

κι η παροικια ομως ειχε την δικη της χαρη.....
γνωρισαμε παρα πλ κοσμο.....
αναστεναξε το barbarossa 2 βραδιες (ανεβηκαμε πανω σε τραπεζια κ χορευαμε)
λατρεψαμε βαρελαδικο και insomnia

αααα κι επισης καναμε δηλωση στο σταρ
το νησι ειναι παρα πλ ωραιο κι οι διακοπες μου θα μου μεινουν αξεχαστες!!!!!!!
kwstas211t
Νεοφερμένο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

λοιπον σημερα γυρισα απο παρο παιδια....
περασα καταπληκτικα...
το νησι ειχε ολα οσα θελαμε...
νυχτερινη ζωη,οικονομικες τιμες,καθαρες παραλιες
η ναουσα ηταν απλα πανεμορφητην λατρεψα
κι η παροικια ομως ειχε την δικη της χαρη.....
γνωρισαμε παρα πλ κοσμο.....
αναστεναξε το barbarossa 2 βραδιες (ανεβηκαμε πανω σε τραπεζια κ χορευαμε)
λατρεψαμε βαρελαδικο και insomnia![]()
αααα κι επισης καναμε δηλωση στο σταρ
το νησι ειναι παρα πλ ωραιο κι οι διακοπες μου θα μου μεινουν αξεχαστες!!!!!!!
Οντως κι εγω πηγα Παρο και περασα απλα απιστευτα! W δε πηγατε? 2 νυχτες σερι εμεις πηγαμε.

Ωραια και τα Χανια! Το τραγουδι το χαλαει λιγο αλλα δε πειραζει.Μόλις γύρισα από Χανιά!!!Τέλεια

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ωραια και τα Χανια! Το τραγουδι το χαλαει λιγο αλλα δε πειραζει.![]()
Ε,για διακοπές μιλάμε ρε μαλάκα,τι να έβαζα,Gorgoroth?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

χαχαχα οχι, το συγκεκριμενο τραγουδι ομως παιζει παντου και κουραζει πλεον οσο δε παει.Αυτο και το sexy and I know it.Ε,για διακοπές μιλάμε ρε μαλάκα,τι να έβαζα,Gorgoroth?

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

χαχαχα οχι, το συγκεκριμενο τραγουδι ομως παιζει παντου και κουραζει πλεον οσο δε παει.Αυτο και το sexy and I know it.![]()
Το τραγούδι αυτό το επέλεξα γιατί το έβαζαν παντού στα Χανιά,όπου πηγαίναμε.Για το "I'm sexy and I know it" δεν ακούω τίποτα,είναι ύμνος! (όποτε παίζει κάνω και wiggie-wiggie-wiggie-wiggie

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μήτσος10
- Arianara S3
- Nikoleta_Giann
- Τodoroki
- Scandal
- charmander
- tslef8
- Ωρορα
- taketrance
- User2350
- Joji
- giannhs2001
- camil
- hirasawayui
- chester20080
- johnietraf
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- azula
- Αλκης Κ.
- American Economist
- angies
- Johnny15
- Unboxholics
- gwgw_5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.