pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ θα σου προτείνω να πάτε στην Κρήτη(για νεολαία καλύτερα Ηράκλειο)...πατε οδικώς στο Ελ.Βενιζέλος(αφού μένεις κοντά στην Πάτρα δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά η Αθήνα) ανεβαίνετε στο πρώτο αεροπλάνο για Ηράκλειο(έχει αρκετά συχνά τώρα το καλοκαίρι....νομίζω) και το πολύ σε 1 ώρα είστε στο κέντρο της νεολαίας.....καφετέριες,συνομίληκοι,τουρίστες,τέλεια θάλασσα...just perfect
θέλω διακοπές τώρααααααααααααααααααα!(αντε να γράψουμε αγγλικά αύριο και τέλος)
συγνωμη τα αγγλικα την παρασκευη δεν ειναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος

Νάουσα, γιατί εκεί είναι όλα τα μαγαζιά. Εκεί μαζεύεται όλος ο κόσμοςπαιδια εγω γ παρο λεω μ τν παρεα μ κ εχω βρει απο λαρισα μεταφορικα 100€ κ ξενοδοχειο στν παροικια με 90€..μηπως ξερετε αν ειναι καλυτερα ναουσα η παροικια ; που μαζευει πιο πολλους συνομιληκους ;

cham
Νεοφερμένο μέλος

λοιπον παιδια τελη ιουλιου σκεφτομαι εγω με μια φιλη μου κι οποιος αλλος κατσει να παμε διακοπες σε καποιο νησι....γενικα το ψαχνουμε το θεμα...θελουμε ενα σχετικα μιικρο νησι οπου οι αποστασεις να ειναι μικρες καθως δεν μπορουμε να νοικιαζουμε δικο μας οχημα κ θα μετακινουμαστε με λεωφορειο,ταξι κ.τ.λ.π.,να χει νυχτερινη ζωη κ νεολαια,καλες παραλιες κ φυσικες ομορφιες...αρκει βεβαια το ταξιδι να ειναι maximum 7 ωρες...μενουμε σε μια πολη ενα μισαωρο εξω απ την πατρα...σκεφτηκαμε για σκιαθο,παρο,υδρα,σεριφο αλλα θα θελαμε κι αλλες αποψεις
φιλε για παρο εχω ακουσει πολυ καλα λογια...πολλοι φιλοι μου θα πανε εκει
kosou
Νεοφερμένο μέλος

cham
Νεοφερμένο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

συγνωμη τα αγγλικα την παρασκευη δεν ειναι?
για τα ενδοσχολικά του σχολείου μου λεω.....

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αίγινα κ δεν το διαπραγμαρεύομαι..!! Ούτε 2 ώρες από Πειραιά κ πολύ πολύ πολύ οικονομικά.!!!![]()
αιγινα???τι να λεει η αιγινα??μαζευεται εκει νεολαια??

ειναι λιγακι μακρια μωρε...αν κι εχω εναν ξαδερφο μου στο ηρακλειο κ θα μπορουσε να μας φιλοξενησειεγώ θα σου προτείνω να πάτε στην Κρήτη(για νεολαία καλύτερα Ηράκλειο)...πατε οδικώς στο Ελ.Βενιζέλος(αφού μένεις κοντά στην Πάτρα δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά η Αθήνα) ανεβαίνετε στο πρώτο αεροπλάνο για Ηράκλειο(έχει αρκετά συχνά τώρα το καλοκαίρι....νομίζω) και το πολύ σε 1 ώρα είστε στο κέντρο της νεολαίας.....καφετέριες,συνομίληκοι,τουρίστες,τέλεια θάλασσα...just perfect
θέλω διακοπές τώρααααααααααααααααααα!(αντε να γράψουμε αγγλικά αύριο και τέλος)
φιλε για παρο εχω ακουσει πολυ καλα λογια...πολλοι φιλοι μου θα πανε εκει
φιλη ειμαι

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

emily_
Νεοφερμένο μέλος

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

βρηκα πλ οικονομικα ξενοδοχεια κ στα δυο νησια...
το προβλημα με τη σκιαθο ειναι πως θα φτασουμε μεχρι τν βολο λογω τν περιορισμενων δρομολογιων απο πατρα για βολο......
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

180 ευρω το 3κλινο για 4 νυχτες
θα ειμαι με μια παρεα 6 ατομων....
το μονο ακριβο ειναι τα ακτοπλοικα εισιτηρια...
οποιος εχει παει παρο ας μας προτεινει τι να κανουμε,σε ποιες παραλιες να παμε,που να φαμε κ.τ.λ.π
βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

παροικια η ναουσα ειναι το ξενοδοχειο?αν ειναι στη παροικια θα ταλαιπωρηθητε λιγακι γιατι ο χαμος γινεται στη ναουσα τα βραδια...ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον...κ εγω τελη ιουλιου παωκλεισαμε για παρο τλκ!!23-27 ιουλιου
οποιος εχει παει παρο ας μας προτεινει τι να κανουμε,σε ποιες παραλιες να παμε,που να φαμε κ.τ.λ.π
~Dida~
Δραστήριο μέλος

Ύδρα για κοντά και για πιο μακριά Χίο (6,5-7 ώρες ταξίδι)
Εμμ, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

αλλάάά
ΖΑΚΥΝΘΟ λέω εγώ.. σε 2,5 ώρες το πολύ είστε εκεί. Βέβαια με τα λεωφορεία και στα 2 θα έχετε ενα θεματάκι, στη Ζακυνθο οι αποστάσεις είναι πιο κοντινές ειδικά αν επιλέξετε να μείνετε στην πόλη και για αρκετά απο τα αξιοθέτα θα χρειαστείτε καραβάκι κι οχι ταξί ή λεωφορείο (βλ. Ναυάγιο

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

κλεισαμε για παρο τλκ!!23-27 ιουλιου
Punda θα πάτε,Χρυσή Ακτή και μια άλλη παραλία που δεν τη θυμάμαι.Και όπως πηγαίνεται στην Punda,θα φωνάζετε και "Pundaaaaaaaaa,Pundaaaaaaaaaaaaa,Pundaaaaaaaaaa",σαν νευρόσπαστα (τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα).Και στη Νάουσα,όπου ακούσετε δυνατή μουσική,θα μπαίνετε.
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα πάτε Punda, για μπάνιο αξίζουν τα Λιβάδια στην Παροικιά (εκεί πηγαίναμε εμείς τουλάχιστον και ήταν πολύ ωραία!), αν έχετε όρεξη πηγαίντε κολυμπήθρες γιατί είναι γαμάτα! Όσο για το βράδυ,στη Νάουσα Βαρελάδικο (αν και ακριβό) και Barbarossa είναι τα πιο κλασσικά, τώρα άνοιξε και το W οπότε είναι μια σίγουρη επιλογή για φασαρία-κόσμο. Στην Παροικιά από την άλλη, εμείς είχαμε πάει στο Dubliner, ένα Ιρλανδικό μπαρ, έχει πολύ τουρίστες αλλά έχει τρελό χαβαλέ! (για πιο αργά αυτό, δλδ μετά τις 4 το πρωί!) Αυτά από εμένα! Να περάσεις τέλεια!!! ^^
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βγαλε μια ωραια φωτογραφια με το φοντο πουντα και μετα κρατα την για το πασο,ενας φιλος μου εχει να το λεει που του την δεχτηκαν
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

παροικια η ναουσα ειναι το ξενοδοχειο?αν ειναι στη παροικια θα ταλαιπωρηθητε λιγακι γιατι ο χαμος γινεται στη ναουσα τα βραδια...ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον...κ εγω τελη ιουλιου παω
παροικια κλεισαμε...ως πιο κεντρικο σημειο

Punda θα πάτε,Χρυσή Ακτή και μια άλλη παραλία που δεν τη θυμάμαι.Και όπως πηγαίνεται στην Punda,θα φωνάζετε και "Pundaaaaaaaaa,Pundaaaaaaaaaaaaa,Pundaaaaaaaaaa",σαν νευρόσπαστα (τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα).Και στη Νάουσα,όπου ακούσετε δυνατή μουσική,θα μπαίνετε.
χαχαχαχα μωρε θα κανουμε σαν χαζα!ειμαι σιγουρη!
ευχαριστω παρα πλ για τις συμβουλες...απο φαγητο ξερετε τι παιζει???στα λιβαδια ειναι το ξενοδοχειο μαςΘα πάτε Punda, για μπάνιο αξίζουν τα Λιβάδια στην Παροικιά (εκεί πηγαίναμε εμείς τουλάχιστον και ήταν πολύ ωραία!), αν έχετε όρεξη πηγαίντε κολυμπήθρες γιατί είναι γαμάτα! Όσο για το βράδυ,στη Νάουσα Βαρελάδικο (αν και ακριβό) και Barbarossa είναι τα πιο κλασσικά, τώρα άνοιξε και το W οπότε είναι μια σίγουρη επιλογή για φασαρία-κόσμο. Στην Παροικιά από την άλλη, εμείς είχαμε πάει στο Dubliner, ένα Ιρλανδικό μπαρ, έχει πολύ τουρίστες αλλά έχει τρελό χαβαλέ! (για πιο αργά αυτό, δλδ μετά τις 4 το πρωί!) Αυτά από εμένα! Να περάσεις τέλεια!!! ^^
χαχα λες να το κανω??Βγαλε μια ωραια φωτογραφια με το φοντο πουντα και μετα κρατα την για το πασο,ενας φιλος μου εχει να το λεει που του την δεχτηκαν
christina123
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μήτσος10
- Arianara S3
- Nikoleta_Giann
- Τodoroki
- Scandal
- charmander
- tslef8
- Ωρορα
- taketrance
- User2350
- Joji
- giannhs2001
- camil
- hirasawayui
- chester20080
- johnietraf
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- azula
- Αλκης Κ.
- American Economist
- angies
- Johnny15
- Unboxholics
- gwgw_5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.