nic0le
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος το καλοκαίρι όλες οι φίλες μου θα πάνε διακοπές και εγώ θα μείνω εδώ

Σκεφτόμουν να αρχίσω κάποιο φροντιστήριο,αλλά δεν βρίσκω κάποιο.
'Ελεγα να αρχίσω μαθήματα κιθάρας (που ήθελα εδώ και καιρό να αρχίσω) αλλά πάλι δεν βρίσκω κάποιο ωδείο!
'Εχετε να μου προτείνετε κάτι για να ασχοληθώ αυτό το καλοκαίρι εφόσον δεν θα πάω διακοπές??

'Η έστω να μου προτείνετε κάποιο ωδείο ή κάποιο φροντιστήριο για καλοκαιρινά μαθήματα????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Φέτος το καλοκαίρι όλες οι φίλες μου θα πάνε διακοπές και εγώ θα μείνω εδώ!
Σκεφτόμουν να αρχίσω κάποιο φροντιστήριο,αλλά δεν βρίσκω κάποιο.
'Ελεγα να αρχίσω μαθήματα κιθάρας (που ήθελα εδώ και καιρό να αρχίσω) αλλά πάλι δεν βρίσκω κάποιο ωδείο!
'Εχετε να μου προτείνετε κάτι για να ασχοληθώ αυτό το καλοκαίρι εφόσον δεν θα πάω διακοπές??
'Η έστω να μου προτείνετε κάποιο ωδείο ή κάποιο φροντιστήριο για καλοκαιρινά μαθήματα????![]()
θα μπορούσα να σου πω για ωδεία αλλά όλα κλείνουν τώρα.....! εκτός και αν βρεις κάποιον καθηγητή για ιδιαίτερα που και αυτό λίγο δύσκολο για αυτήν την εποχή...

ή θα μπορούσες να ξεκινήσεις ιταλικά που είναι και εύκολα

ή θα μπορούσες να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα όλο αυτό το διάστημα που δεν θα είσαι διακοπές

Ελπίζω να βοήθησα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nic0le
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πάντως

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

nic0le
Νεοφερμένο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

σωστο κι αυτο! συμφωνω αλλα παρεα καλοκαιριατικα δυσκολο αφου ολοι φευγουν. Κανε εσυ καμια δραστηριοτητα να περασει η ωρα παρολαυταχαχαχα το θέμα είναι να έχεις παρέα![]()
DoKi
Νεοφερμένο μέλος

Το ζήτημα είναι όμως ότι δεν ξέρω ΠΟΥ να τον ξοδέψω.
Ωραία, η σχολή θα μου τρώει κάποιες ώρες την εβδομάδα.
Τις υπόλοιπες όμως, τι θα κάνω?
Σκέφτομαι να πηγαίνω στη ΧΑΝΘ, αλλά δεν ξέρω τι να παρακολουθήσω.
Μου είπανε για τένις, σκάκι και κολύμβηση αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω.
Μου προτείνανε και ιστιοπλοΐα, αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο σαν άθλημα.
Πέρα από τον αθλητισμό, τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να περνά ευχάριστα τον χρόνο του σε εξω-σπιτικές δραστηριότητες ?
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Πέρα από τον αθλητισμό, τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να περνά ευχάριστα τον χρόνο του σε εξω-σπιτικές δραστηριότητες ?
σεξ σε εξωτερικούς χώρους
Εκτός αυτού μπορείς να ασχοληθείς και με το τάβλι δραστηριότητα των απανταχού χασομέρηδων φοιτητών στις καφετέριες.
Αν δεν σ αρέσουν αυτά μπορείς να ασχοληθείς και με την συλλογή μουσικής κτλ κτλ.
Αν και θα σου πρότεινα την ιστιοπλοΐα, μου φαίνεται πιο ασφαλές από το 1 και πιο σοβαρό από το 2

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κανε κατι τωρα που ειναι αρχη!!
Καλη επιτυχια στο ξεκινημα σου!!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

και πριν βιαστείς να με χαρακτηρίσεις οφτόπικ επειδή λες
ξεκαθαρίζω ότι πρόσεξα και το :Ωραία, η σχολή θα μου τρώει κάποιες ώρες την εβδομάδα.
Τις υπόλοιπες όμως, τι θα κάνω?
σου έχω νέα : αν διαβάζεις , δεν περισσεύει καθόλου άπειρος χρόνοςΜιας κι από φέτος θα'μαι κι εγώ φοιτητής, θα έχω άπειρο ελέυθερο χρόνο.

π.σ.
Η φοιτητική περίοδος είναι η πρώτη - χρονικά - περίοδος στην ζωή του ατόμου που τεμπελιάζει ασύστολα και τείνει να μιμηθεί την δεύτερη ηλικία στην οποία συμβαίνει αυτό (η οποία πλέον ανακηρύχτηκε και είδος υπό εξαφάνιση) : τους συνταξιούχους
έτσι , γρήγορα θα θεωρείς φυσιολογικές δραστηριότητες να πίνεις ρακόμελα με ουζοποικιλίες , να πηγαίνεις το σουκού για ψαράκι στον πειραιά και να αράζεις στην πλατεία κοιτώντας τα διερχόμενα οπίσθια συζητώντας για πολιτική
μην υποκύψεις στον πειρασμό - η καλύτερη δραστηριότητα ενός φοιτητή είναι το διάβασμα (νοτ)
πήγαινε erasmus , socrates , drunk the conium και άλλα εξωτικά προγράμματα
απλά στο πρώτο π.χ. πρέπει να έχεις περάσει τα 3/4 των μαθημάτων του πρώτου έτους (αν η μνήμη μου δεν κάνει ότι η πρώην μου) , οπότε ξαναγυρνάμε στο διάβασμα
π.σ.2 αυτά , πάω να διαβάσω (τον Πρωταθλητή)
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θες κι αλλα??

Πληθωρα επιλογων(!) αν και κατσε να μπεις στη σχολη να δεις τη φαση, γιατι ειναι μερικες που δε σαφηνουν να παιρνεις ανασα.
Καλο το ερασμους αλλα μιλαμε για μετα απο 3 χρονια. Σκοπος ειναι τα προηγουμενα δυο

Παντως γενικα το να ασχολεισαι με διαφορα παραλληλα, δινει τρομερη ζωη, ενεργεια, εμπειρια

Γενικα δεν ημουν ποτε υπερ του αραγματος ταβλι και καφε ολη μερα, αν και οκευ το χω περασει κι αυτο αλλα για λιγο. Και για λιγο συστηνω να το περνουν και τα νεα μας φοιτητοπαιδα.

love_angel
Επιφανές μέλος

αν δεν πιστευουμε οτι ειναι κατι ευχαριστο για να περνα η ωρα, γιατι ειμαστε τωρα online?

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

περπάτημα στη φύση

ποδήλατο στη φύση

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

εχει πλακα που ειμαστε σε ενα φορουμ, στο ιντερνετ, και κανεις δε του προετεινε internet.
αν δεν πιστευουμε οτι ειναι κατι ευχαριστο για να περνα η ωρα, γιατι ειμαστε τωρα online?![]()
γιατί για να ρωτάει εδώ , το έχει ήδη υπόψην του

DoKi
Νεοφερμένο μέλος

δε νομίζω ότι το "διάβασμα" για τη σχολή θα μου τρώει πάνω από 2 ώρες τη μέρα (και πολύ βάζω).
όσο για το erasmus, θα πρέπει να περιμένω 3 χρονάκια ακόμα

σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.
αν και το πιο πιθανό είναι να καταλήξω να τεμπελιάζω όλη μέρα και νύχτα.

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομιζω ο τιτλος του θεματος θελει διορθωση. Η σπαταλη αυτοματως αναιρει τα αλλα 2..
Noisette
Περιβόητο μέλος

Όμως να προσθέσω και άλλη μία ιδέα που θα σου είναι σίγουρα χρήσιμη μετέπειτα (και για το erasmus που πρότεινε ο φίλτατος)....να μάθεις μία ξένη γλώσσα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.