Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Να φτιαχνεις μουσικη μηπως? Να διαβασεις βιβλια?
Εγω στον ελευθερο χρονο μου πολλες φορες κανω παζλ ή λυνω σταυρολεξα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Επειδη μπηκε η ανοιξη μπορεις να ασχοληθεις και με κηπουρικη. Κανε βολτες στα μαγαζια για ομορφα γλαστρακια, για λουλουδια και αλλα φυτα που θα ταιριαζαν στον χωρο σου και για αλλες ιδεες διακοσμησης!
Μια πολυ καλη ιδεα επισης ειναι να κανεις εθελοντικη εργασια σε πραγματα που θα σε ενδιεφεραν, πχ σε ενα καταφυγιο αδεσποτων ή σε ενα γηροκομειο.
Ως υστατη λυση γραψου στο viki και ξεκινα να παρακολουθεις kdrama

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Επειδη μπηκε η ανοιξη μπορεις να ασχοληθεις και με κηπουρικη. Κανε βολτες στα μαγαζια για ομορφα γλαστρακια, για λουλουδια και αλλα φυτα που θα ταιριαζαν στον χωρο σου και για αλλες ιδεες διακοσμησης!
Λοιπον, μια εποχη ασχοληθηκα κι εγω λιγακι με τα λουλουδια... Πηγα αγορασα ενα σωρο γλαστρες, γλαστρακια, χωμα, φαρμακα και οτι αλλο μου χε χρειαστει (γαντια, κλαδευτηρι...) και ξεκινησα να ασχολουμαι. Πηρα και ενα βιβλιο, χαζευα στο ιντερνετ... Δε θυμαμαι κι εγω ποσα ευρω ειχα ξοδεψει σε μια κυριολεκτικα ημερα! Ε ποσο κρατησε η φαγουρα? Ενα χρονο? Και πολυ λεω... Απο τις 20 γλαστρες εχω μεινει με τις 3 με τα πιο ανθεκτικα φυτα και ειναι και οι τελευταιες...
Κακος χαμος... Ποτιζε, φροντιζε, πασαλειψου, καθαριζε τις λασπες, τα χωματα... Εβρισκα και κατι ζωυφια μεσα και σιχτιριζα την ωρα... Μου χε γινει βραχνας. Ειχα τον νου μου συνεχεια εκει, μην ξεραθουν απο τον ηλιο, μην καουν απο το κρυο... ενα σωρο! Απο τοτε καταλαβα οτι ουτε αυτο μου ταιριαζει. Αλλα οκ, πειραματα κανουμε και βλεπουμε τι μας αρεσει... Εμενα μαρεσει μια καθαρη αυλη με ενα δυο φυτα ανθεκτικα που δε θελουν πολλα και αυτοματο ποτισμα βεβαιως βεβαιως

Darkness
Περιβόητο μέλος

Εγώ θα πρότεινα εθελοντισμό σε ότι ποθείς και αγαπάς.
Γίνε εθελοντής στην αγαπημένη σου μπάντα, στο συνεργείο αν γουστάρεις αυτοκίνητα, στο ζαχαροπλαστείο αν λατρεύεις τα γλυκά, κηνύγα πλάι σε κηνυγούς πουλιά πήγαινε στην τελική και καθάρισε καμιά παιδική χαρά.
Τον ελάχιστο εθελοντισμό που προσφέρω εγώ στην τελική καταλαβαίνω πόσο γουστάρω/διασκεδάζω μέσα από αυτόν.
Ή στην τελική γυμνάσου με οποιοδήποτε τρόπο, ακόμη και με το σεξ. Κάτι που αφορά όλους.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

κι όμως τα μαθήματα μεσω τηλεεκπαίδευσης και τηλεδιάσκεψης είναι εποικοδομητικός χρόνος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...