Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μιμιλού!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 949 μηνύματα.

23-12-07

20:42
Μήπως αν έβαζες κάποια έτοιμη - φορτισμένη μπαταρία και δοκίμαζες να δεις αν θα δουλέψει;![]()
Γίνεται???? Έχει μια ειδική μπαταρία που φορτίζει από το USB!!!
Πειράζει να το βγάλω από το καλώδιο και να δώ αν ανοίγει ή θα κάνω χαζομάρα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

23-12-07

22:57
Όταν λες ειδική; Λιθίου ή των 1.5V, επαναφορτιζόμενη;Γίνεται???? Έχει μια ειδική μπαταρία που φορτίζει από το USB!!!
Πειράζει να το βγάλω από το καλώδιο και να δώ αν ανοίγει ή θα κάνω χαζομάρα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

24-12-07

02:04
Όταν λες ειδική; Λιθίου ή των 1.5V, επαναφορτιζόμενη;
Τώρα σώθηκες.... Απλά έχει μία μπαταρία που φορτίζει μόνο από το USB του υπολογιστή μου... τώρα τί μπαταρία είναι αυτή δεν ξέρω.... Στις πληροφορίες λέει μπαταρία Li - Ion!!!! Αχ ανυπομονω να περάσει η ώρα να το επεξεργαστώ...!

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

24-12-07

04:39
Το άνοιξα! Πέρασα τραγουδάκια... Πάααααααααααααααααααααααααααρα πολύ ωραίο!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!
ΕΧΡ φοβερή ποιότητα ήχου... Είχες δίκιο...

ΕΧΡ φοβερή ποιότητα ήχου... Είχες δίκιο...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

25-12-07

05:37
Για εμένα οι 12 ώρες είναι υπερβολικό σε Li-ion. Αλλά anyway
Χαίρομαι που έχει καλή ποιότητα
Χαίρομαι που έχει καλή ποιότητα

io-io
Διάσημο μέλος
Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα.

26-12-07

20:33
Εγω θελω να αγορασω ενα δωρο για τον αδερφο, και μου αρεσε αυτο.
Το εχει κανενας? Γνωμες?
Το εχει κανενας? Γνωμες?
Kargas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kargas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αθλητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα.

26-12-07

21:21
χα! και γω ιο-ιο αυτο που λες και συ σε άσπρο όμως , η αυτο:
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569430
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569430

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...