KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 10:25 Ο KingFox έγραψε: #21 28-10-12 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εξαρτατε την χρηση που κανεις. Τα προγραμματα συνιθος την καθοριζουν για μια φορα την μερα η μια φορα την εβδομαδα. Εγω θα σου ελεγα να την βαλεις αυτοματα, αλλα να κανεις οταν εχεις προσθεσει η/και αφαιρεσει προγραμματα αλλα και που και που χωρις να εχεις κανει κατι. Δεν θα δεις μεγαλη διαφορα αν κανεις 2 μερες αντι για μια να κανεις τον καθαρισμο, αλλα μην το αφησεις να πιασει και βδομαδα... Click για ανάπτυξη... αρα να κανω με το eusing μερα παρα μερα; (μήπως είναι λίγο συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Οκτωβρίου 2012 Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 10:38 Ο Dark_kronos: #22 28-10-12 10:38 Ξεκινα εσυ με μερα παρα μερα και αμα δεις οτι δεν εχει σφαλματα να διωρθωσει το αρεωνεις! Δεν θα παθει τιποτα επειδη του εκανες και δεν χρειαζοτανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 13:57 Ο Άγγελος έγραψε: #23 28-10-12 13:57 Και κάτι άλλο, πόσο συχνά πρέπει να γίνετε το καθάρισμα του registry? Click για ανάπτυξη... οταν πιανει αραχνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εξαρτατε την χρηση που κανεις. Τα προγραμματα συνιθος την καθοριζουν για μια φορα την μερα η μια φορα την εβδομαδα. Εγω θα σου ελεγα να την βαλεις αυτοματα, αλλα να κανεις οταν εχεις προσθεσει η/και αφαιρεσει προγραμματα αλλα και που και που χωρις να εχεις κανει κατι. Δεν θα δεις μεγαλη διαφορα αν κανεις 2 μερες αντι για μια να κανεις τον καθαρισμο, αλλα μην το αφησεις να πιασει και βδομαδα... Click για ανάπτυξη... αρα να κανω με το eusing μερα παρα μερα; (μήπως είναι λίγο συχνά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 10:38 Ο Dark_kronos: #22 28-10-12 10:38 Ξεκινα εσυ με μερα παρα μερα και αμα δεις οτι δεν εχει σφαλματα να διωρθωσει το αρεωνεις! Δεν θα παθει τιποτα επειδη του εκανες και δεν χρειαζοτανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 13:57 Ο Άγγελος έγραψε: #23 28-10-12 13:57 Και κάτι άλλο, πόσο συχνά πρέπει να γίνετε το καθάρισμα του registry? Click για ανάπτυξη... οταν πιανει αραχνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξεκινα εσυ με μερα παρα μερα και αμα δεις οτι δεν εχει σφαλματα να διωρθωσει το αρεωνεις! Δεν θα παθει τιποτα επειδη του εκανες και δεν χρειαζοτανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 13:57 Ο Άγγελος έγραψε: #23 28-10-12 13:57 Και κάτι άλλο, πόσο συχνά πρέπει να γίνετε το καθάρισμα του registry? Click για ανάπτυξη... οταν πιανει αραχνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και κάτι άλλο, πόσο συχνά πρέπει να γίνετε το καθάρισμα του registry? Click για ανάπτυξη... οταν πιανει αραχνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.