iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 08:33 Ο iJohnnyCash: #61 22-10-05 08:33 Ψάχνω κάποιο freeware/opensource προγράμμα που να μπορώ να μετατρέψω αρχεία σε mp3 και να αντιγράψω ενα μουσικο cd σε mp3. Θέλω όμως μολις βάζω το cd να κατεβάζει απο το internet τα idtags Υπάρχει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 10:08 Ο Dark_kronos: #62 22-10-05 10:08 εγω το μονο που ξερω ειναι το Goldwave που ομως δεν την κανει καλα την δουλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 14:26 Ο iJohnnyCash: #63 22-10-05 14:26 Κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 14:56 Ο iJohnnyCash: #64 23-10-05 14:56 Βρήκα 3 τελικά Αυτό , εκείνο, αλλά και τουτό Δεν ξέρω ακόμη πιο θα χρησιμοποιήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deluxe Νεοφερμένο μέλος Ο Deluxe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Deluxe έγραψε: #65 23-10-05 19:11 ενα πολυ καλο προγραμμα που σου δειχνει ποσα mbs εχεις κατεβασει καθως και την ταχυτητα του D/U ειναι το DU METER. Ειναι Shareware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Ο giostau έγραψε: #66 12-11-05 14:45 Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψάχνω κάποιο freeware/opensource προγράμμα που να μπορώ να μετατρέψω αρχεία σε mp3 και να αντιγράψω ενα μουσικο cd σε mp3. Θέλω όμως μολις βάζω το cd να κατεβάζει απο το internet τα idtags Υπάρχει κάτι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 10:08 Ο Dark_kronos: #62 22-10-05 10:08 εγω το μονο που ξερω ειναι το Goldwave που ομως δεν την κανει καλα την δουλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 14:26 Ο iJohnnyCash: #63 22-10-05 14:26 Κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 14:56 Ο iJohnnyCash: #64 23-10-05 14:56 Βρήκα 3 τελικά Αυτό , εκείνο, αλλά και τουτό Δεν ξέρω ακόμη πιο θα χρησιμοποιήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deluxe Νεοφερμένο μέλος Ο Deluxe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Deluxe έγραψε: #65 23-10-05 19:11 ενα πολυ καλο προγραμμα που σου δειχνει ποσα mbs εχεις κατεβασει καθως και την ταχυτητα του D/U ειναι το DU METER. Ειναι Shareware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Ο giostau έγραψε: #66 12-11-05 14:45 Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω το μονο που ξερω ειναι το Goldwave που ομως δεν την κανει καλα την δουλια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2005 στις 14:26 Ο iJohnnyCash: #63 22-10-05 14:26 Κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 14:56 Ο iJohnnyCash: #64 23-10-05 14:56 Βρήκα 3 τελικά Αυτό , εκείνο, αλλά και τουτό Δεν ξέρω ακόμη πιο θα χρησιμοποιήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deluxe Νεοφερμένο μέλος Ο Deluxe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Deluxe έγραψε: #65 23-10-05 19:11 ενα πολυ καλο προγραμμα που σου δειχνει ποσα mbs εχεις κατεβασει καθως και την ταχυτητα του D/U ειναι το DU METER. Ειναι Shareware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Ο giostau έγραψε: #66 12-11-05 14:45 Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποιο άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 14:56 Ο iJohnnyCash: #64 23-10-05 14:56 Βρήκα 3 τελικά Αυτό , εκείνο, αλλά και τουτό Δεν ξέρω ακόμη πιο θα χρησιμοποιήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deluxe Νεοφερμένο μέλος Ο Deluxe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Deluxe έγραψε: #65 23-10-05 19:11 ενα πολυ καλο προγραμμα που σου δειχνει ποσα mbs εχεις κατεβασει καθως και την ταχυτητα του D/U ειναι το DU METER. Ειναι Shareware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Ο giostau έγραψε: #66 12-11-05 14:45 Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα 3 τελικά Αυτό , εκείνο, αλλά και τουτό Δεν ξέρω ακόμη πιο θα χρησιμοποιήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deluxe Νεοφερμένο μέλος Ο Deluxe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Deluxe έγραψε: #65 23-10-05 19:11 ενα πολυ καλο προγραμμα που σου δειχνει ποσα mbs εχεις κατεβασει καθως και την ταχυτητα του D/U ειναι το DU METER. Ειναι Shareware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Ο giostau έγραψε: #66 12-11-05 14:45 Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα πολυ καλο προγραμμα που σου δειχνει ποσα mbs εχεις κατεβασει καθως και την ταχυτητα του D/U ειναι το DU METER. Ειναι Shareware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 14:45 Ο giostau έγραψε: #66 12-11-05 14:45 Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:46 Ο iJohnnyCash: #67 12-11-05 15:46 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giostau: Process Explorer... Ένας εξαιρετικός task manager Για να ξέρετε τι τρέχει κάθε στιγμή στον υπολογιστή σας! δείχνει τα dll's που τρέχουν, description για κάθε process έχει και άλλες δυνατότητες τις οποίες δεν έχω προλάβει να δω!!! και φυσικά είναι freeware!!! θα το βρείτε εδώ δοκιμάστε το.... εμένα με ενθουσίασε! Click για ανάπτυξη... FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:51 Ο giostau έγραψε: #68 12-11-05 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: FSSSSS .... ήδη το κατεβάσα... το τέλειο θα ήταν να εκανε αντικατάσταση τον windows ... ή τουλάχιστον με alt-ctrl-del να εμφανίζεται αυτός ... πολλά θέλω; Click για ανάπτυξη... για πήγαινε στα options και τίκαρε την επιλογη replace TaskManager... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 15:57 Ο iJohnnyCash: #69 12-11-05 15:57 ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ να σε καλα giostau!!!!!!! thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2005 στις 17:44 Ο weak and powerless: #70 12-11-05 17:44 ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραίος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2005 στις 15:40 Ο iJohnnyCash: #71 17-11-05 15:40 Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερεις κανεις τι ακριβως κανει το PeerGuardian; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2005 στις 23:27 Ο iJohnnyCash: #72 18-11-05 23:27 Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 18:11 Ο iJohnnyCash: #73 15-12-05 18:11 για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για εύκολα print screen ας δείτε αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:35 Ο iJohnnyCash: #74 16-12-05 00:35 Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 00:53 Ο giostau έγραψε: #75 16-12-05 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να σχεδιάζω γραφικές παραστάσεις και μετα τις αποθηκεύω στο jpg ή bmp Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το agrapher το κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος... δεν το έχω τώρα πρόχειρο... αν καταφέρω και το βρω αύριο θα το ελένξω... (δυστυχώς δεν είναι free...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 01:09 Ο iJohnnyCash: #76 16-12-05 01:09 νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω οτι μου κάνει ... πάω να κατεβάσω ενα trial Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 02:00 Ο openopen έγραψε: #77 16-12-05 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης υπαρχει τροπος κανω εικονες JPG PDF; Click για ανάπτυξη... ριξε μια ματια εδώ https://www.softinterface.com/Convert-Image-To-PDF/Convert-Tiff-To-PDF.htm Νομιζω ειναι και free αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:08 Ο iJohnnyCash: #78 26-01-06 09:08 Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 chester20080 artonweb SpirosGeo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:13 Ο giostau έγραψε: #79 26-01-06 09:13 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να μου βαζει "κατι" στην οθονη που να μου δειχνει τον καιρο; Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα που να δινει και για το αγρινιο τον καιρο; Click για ανάπτυξη... ForecastFox... plug-in για τον FireFox... με ένα σύντομο έλεγχο έχει και το Αγρίνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2006 στις 09:23 Ο iJohnnyCash: #80 26-01-06 09:23 Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωραιο μοιαζει thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.