Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:55 Ο Sourotiri: #21 25-12-09 22:55 Anarki, δεν ξερω αν προκειται περι υποκαταστηματος στην Ελλαδα ή απλα ειναι η ελληνικη εκδοση του γερμανικου site. Πολυ πιθανον να ερχονται απ'εξω, γιαυτο να αργουν να ερθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:05 Η kambana έγραψε: #22 25-12-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Εγώ κι έναν φορτιστή που πήρα από κίνα στις 6 νοέμβρη από ebay με ems, ακόμα να έρθει και φυσικά πήρα τα λεφτά μου πίσω και πήρα κι άλλον από ebay ----------------------------------------- Αντιγραφές.. Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:42 Ο Orestes έγραψε: #23 26-12-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν ήξερα οτι υπάρχει Quelle στην Ελλάδα, καλή φάση. Αργούν να έρθουν επειδή έρχονται από έξω; Click για ανάπτυξη... Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:23 Η kambana έγραψε: #24 26-12-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ήδη...Είχα ακούσει για ξεπούλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Ο Silent_Killer: #25 27-12-09 09:29 Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η kambana έγραψε: #26 27-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Anarki, δεν ξερω αν προκειται περι υποκαταστηματος στην Ελλαδα ή απλα ειναι η ελληνικη εκδοση του γερμανικου site. Πολυ πιθανον να ερχονται απ'εξω, γιαυτο να αργουν να ερθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:05 Η kambana έγραψε: #22 25-12-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Εγώ κι έναν φορτιστή που πήρα από κίνα στις 6 νοέμβρη από ebay με ems, ακόμα να έρθει και φυσικά πήρα τα λεφτά μου πίσω και πήρα κι άλλον από ebay ----------------------------------------- Αντιγραφές.. Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:42 Ο Orestes έγραψε: #23 26-12-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν ήξερα οτι υπάρχει Quelle στην Ελλάδα, καλή φάση. Αργούν να έρθουν επειδή έρχονται από έξω; Click για ανάπτυξη... Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:23 Η kambana έγραψε: #24 26-12-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ήδη...Είχα ακούσει για ξεπούλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Ο Silent_Killer: #25 27-12-09 09:29 Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η kambana έγραψε: #26 27-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mmpf: Εγώ κι έναν φορτιστή που πήρα από κίνα στις 6 νοέμβρη από ebay με ems, ακόμα να έρθει και φυσικά πήρα τα λεφτά μου πίσω και πήρα κι άλλον από ebay ----------------------------------------- Αντιγραφές.. Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:42 Ο Orestes έγραψε: #23 26-12-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν ήξερα οτι υπάρχει Quelle στην Ελλάδα, καλή φάση. Αργούν να έρθουν επειδή έρχονται από έξω; Click για ανάπτυξη... Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:23 Η kambana έγραψε: #24 26-12-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ήδη...Είχα ακούσει για ξεπούλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Ο Silent_Killer: #25 27-12-09 09:29 Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η kambana έγραψε: #26 27-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Δεν ήξερα οτι υπάρχει Quelle στην Ελλάδα, καλή φάση. Αργούν να έρθουν επειδή έρχονται από έξω; Click για ανάπτυξη... Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:23 Η kambana έγραψε: #24 26-12-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ήδη...Είχα ακούσει για ξεπούλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Ο Silent_Killer: #25 27-12-09 09:29 Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η kambana έγραψε: #26 27-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Η quelle το πάει για λουκέτο βασικά .. Το είπαν και στις γερμανικές ειδήσεις και μάλλον είναι αναπόφευκτο. Πηγή Click για ανάπτυξη... Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε ήδη...Είχα ακούσει για ξεπούλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:29 Ο Silent_Killer: #25 27-12-09 09:29 Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η kambana έγραψε: #26 27-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η kambana έγραψε: #26 27-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο 932df0a57b: #27 28-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kambana: Είσαι σίγουρος; Click για ανάπτυξη... Ναι, 100% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο Sed έγραψε: #28 30-12-09 00:51 Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ως τώρα μόνο από το e-shop παίρνω αλλά τεσπα Μπήκα στο skroutz.gr και βρήκα αυτό που θέλω και μου το έβγαλε σε αυτό το κατάστημα https://www.e-smartbuy.gr είναι το μόνο ελληνικό (νομίζω) που έχει αυτό που θέλω... αλλά η ερώτηση μου ειναι επειδή μένω Θεσσαλονίκη και δεν έχω πιστωτική βλέπω ότι μπορώ να το παραλάβω από το κατάστημα τους στην Αθήνα… αλλά τώρα να κατέβω κάτω για 30 ευρώ δεν λέει… Αν το κάνω "[FONT="]Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)[/FONT][FONT="]Πληρώστε τον οδηγό , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας"[/FONT] Πρόκειται να έρθει ο οδηγός Θεσσαλονίκη? Και κάτι ακόμα είναι καλό κατάστημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:22 Η ~kynthia έγραψε: #29 30-12-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Ποια η γνώμη σας για το Pixmania? Click για ανάπτυξη... Πήρα από εκεί το λάπτοπ μου, στην καλύτερη τιμή που βρήκα, οπότε τους αγαπάω πολύ. Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο - μόνο όταν έφτασε το πακέτο από τη Γαλλία στην Αθήνα, με πήραν τηλέφωνο γιατί δεν ήξεραν τη διεύθυνση παραλαβής λέει (!). Πάλι καλά που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν. Ε, με αυτό το λάθος (που το χειρίστηκαν άψογα), απλά έχασα την παράδοση της Παρασκευής και ήρθε τη Δευτέρα. Συνολικά πολύ ευχαριστημένη, κυρίως με το tracking του site και της FedEx - είναι λίγο εθιστικό, το κοίταζα ανά μια ώρα απ' την ανυπομονησία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:06 Ο meidei έγραψε: #30 30-12-09 08:06 Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:07 Ο Silent_Killer: #31 30-12-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kambana: Νομίζω έχει πολλά μεταφορικά...Αλλιώς μια χαρά μου φάινεται Click για ανάπτυξη... Ναι...αυτό είναι βλακεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:10 Ο papas έγραψε: #32 30-12-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meidei: Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό και έχει και point system. www.cdjapan.co.jp Click για ανάπτυξη... Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:15 Ο meidei έγραψε: #33 30-12-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από papas: Τι τσουζουν μονο ρε;Τσουρουφλιζουν www.yesasia.com και δεν ειμαι καλα θεε μου Click για ανάπτυξη... Σιγά μην περιμένω ΕΝΑΝ ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να πάρω την δισκογραφία των WaT από το Yesasia. Time is money. Either way θα ξεπαραδιαστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:38 Ο meidei έγραψε: #34 04-01-10 14:38 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: www.dealextreme.com Click για ανάπτυξη... Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Septagram Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιωτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:55 Ο Septagram: #35 04-01-10 14:55 Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω αγορασει αρκετες φορες παιχνιδια ιδιαιτερα για το xbox 360 σε καλες τιμες : www.dvd.co.uk www.game.co.uk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 14:59 Ο tebelis13: #36 04-01-10 14:59 www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orchidea Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
www.ebay.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:14 Ο meidei έγραψε: #37 09-01-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από meidei: Αρνητική εμπειρία και από εμένα. Αφού ακύρωσα μια παραγγελία λόγω έλλειψης στοκ (δεν μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν) αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα (αυτό πρέπει να είναι παράνομο) και έπρεπε να αλλάξω την παραγγελία μου σε κάτι άλλο. Δεν βλέπω να μου επέστρεψαν τη διαφορά ακόμα... Ούτε και την παραγγελία να προχωράει. Click για ανάπτυξη... Η συνέχεια. Αφού με ανάγκασαν να επιλέξω το άλλο προϊόν (με αξία το ένα τρίτο του προηγούμενου) η εγγραφή του από το σάιτ εξαφανίστηκε και δεν μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. ΜΑΥΡΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 16:30 Ο 932df0a57b: #38 10-01-10 16:30 Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ και σφουγγαράκια (Mr Magic Eraser) από το ebay ψωνίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.