e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι πιο καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

μου αρέσει να τις βλέπω και να τις σταματάω όποτε θέλω- κακό συνήθειο, αλλά πάντα κάτι τυχαίνει και πρέπει να τις κόψω στη μέση και να δω μετά το υπόλοιπο - ή όταν θέλω να ξανακούσω κάτι να το γυρίζω και να ξαναβλέπω τη σκηνή (αυτό συμβαίνει όταν είμαι αφηρημένη και θυμηθώ ή σκεφτώ κάτι άσχετο-σχετικό με την ταινία, ενώ την παρακολουθώ...)
Εδώ ακριβώς είναι η διαφορά του σπιτιού από τον κινηματογράφο.
Στο σινεμά, πας ειδικά για να δεις την ταινία και αφήνεσαι να παρασυρθείς από το όραμα του σκηνοθέτη, την υπόθεση, το σκοτάδι... Αφιερώνεσαι στην εμπειρία και την αφήνεις να μιλήσει μέσα σου. Τίποτα δε μπορεί να χαλάσει εκεί, την ταύτισή σου με τα τεκταινόμενα ειδικά όταν η ταινία είναι καλή και η αγκαλιά δίπλα σου φιλόξενη...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Έχω όμως να παρατηρήσω Ίσι, ότι αν η αγκαλιά δίπλα σου είναι φιλόξενη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου τύχει όταν πας με το σκεπτικό "τώρα-θα-πάω-να-δω-αυτή-την-ταινία"

Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ταινία ολόκληρη έτσι! :p
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θυμαμαι μια περιοδο της ζωής μου που πήγαινα τακτικά, ίσως και δυο φορές τη βδομάδα για μήνες, παρακολουθώντας οποιαδήποτε τύχαινε την ώρα που πήγαινα.
Σημερα θα προτιμήσω να ακούσω κριτικές απο μία που θα βγει κι επειτα να την παρακολουθήσω.
Το ίδιο κανω και με το θέατρο, συναυλίες κ.ο.κ.
Μου αρέσει και το σπίτι αλλά και το εξω. Αν είμαι συνεχώς έξω, κουράζομαι απο ένα σημείο κι έπειτα κι αλλάζω τη φάση μου.
Αν είμαι συνέχεια σπίτι, πάλι κουράζομαι. Αλλάζω συνεπώς ''φάση''.
Κανω πολλές εναλλαγές για να μη βαριέμαι και είμαι υπερ στα περισσότερα που μου προσφέρονται γενικά στη ζωή. Δε τα αφήνω ανεκμετάλλευτα. Ξέφυγα λιγάκι. Αυτο για να εξηγήσω και γιατί είμαι υπέρ και των δύο περιπτώσεων.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Fantasmenos Cinemas πρώτοι και καλύτεροι
τηλ. κρατήσεων 210****971
Noisette
Περιβόητο μέλος

Το σινεμά μου αρέσει όταν θέλω να δω ταινίες ορόσημο, ταινίες που δεν θα μπορώ να βρω σε dvd ή στο ίντερνετ.
Το dvd στο σπίτι είναι απλά υπέροχος τρόπος για να περάσει η ώρα γιατί μπορώ να είμαι ξαπλωμένη, να σταματάω την ταινία όποτε θέλω, να τρωω ότι θέλω και αν δεν μου αρέσει η ταινία να την σταματήσω όταν θέλω μιας και δεν αξίζει, ενώ στο σινεμά ντρέπομαι να βγώ κατα την διάρκεια της ταινίας αν δεν μου αρέσει.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ πηγαίνω σπάνια στο σινεμά μόνο αν έχω παρέα ή αν έχει κάποια ταινία που θέλω οπωσδήποτε να δω και δεν μπορώ να
περιμένω να βγει σε DVD.

Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάποια έργα ειναι μόνο για σινεμά και κάποια αποκλειστικά για σπίτι.
π.χ. οτι εχει σχέση με επική ταινία τότε σαφώς σινεμά με dolby ενω ότι ειναι ρομαντικό και κοινωνικό για να εχεις ησυχία σαφώς σπίτι.
Ταινίες οπως . Ο μονομάχος και ο Λεωνίδας στο σπίτι χάνουν 50%.

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ωραια ταινια να'ναι και τη βλεπω παντου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Σινεμα θα πηγαινα με παρεα για να δω μια ας το πουμε αναλαφρη ταινια να γελασω και να περασω καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariagezz
Εκκολαπτόμενο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι
μες τα θερινά τα σινεμά
νύχτες που περνούν
που δεν θα ξαναρθούν
μ' αγιόκλημα και γιασεμιά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.