ahr76at
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε παιδί σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε και -κακά τα ψέμματα- το sex ήταν πολύ-πολύ καλύτερο. Έχω μείνει λοιπόν με την αίσθηση ότι το προφυλακτικό κόβει αρκετά από την απόλαυση του sex. Προσωπική εμπειρία φυσικά, μπορεί να έχετε διαφορετική γνώμη...

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πφ, με κάτι high-tech προφυλακτικά με ραβδώσεις κλπ, δεν είχα ποτέ παράπονο. Απλά είναι διαφορετικά.
Αν σου πω ότι εγώ ειδικά με αυτά με τις ραβδώσεις έχω πρόβλημα, θα με πιστέψεις;

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλήθεια;;; Γιατί;;;
Δεν ξέρω ακριβώς γιατί αλλά πονάω...

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Το θέμα της διαφοράς απόλαυσης με την χρήση προφυλακτικών, αγγίζει περισσότερο τον άντρα από την γυναίκα. Ειδικά με τις ραβδώσεις που λες, η ικανοποίηση πάλι γίνεται μεγαλύτερη για την γυναίκα όχι τον άντραΠφ, με κάτι high-tech προφυλακτικά με ραβδώσεις κλπ, δεν είχα ποτέ παράπονο. Απλά είναι διαφορετικά.

Klaus
Διάσημο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Το ΠΟΤΕ που λέω παραπάνω, έχει μια μικρή εξαίρεση: Κάποτε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουμε με την πρώην μου, για ένα διάστημα που έπαιρνε κάποια αγωγή με κολπική αλοιφή (δεν θυμάμαι ακριβώς, έχουν περάσει και 19 χρόνια). Στις 5 φορές, τις 2 έσπασε. Ε, λέω, δεν κατάλαβα από τι ακριβώς σε προφυλάσουν τα προφυλακτικά...
Περαιτέρω οι εντυπώσεις μου ήταν οι εξής:
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Άλλωστε θεωρώ το προφυλακτικό το πιο άβολο, σαδιστικό και δυσσάρεστο ανθρώπινο κατασκεύασμα. Το χειρότερο σεξ της ζωής μου ήταν εκείνο το μοναδικό που είχαμε δοκιμάσει προφυλακτικό, έτσι για αλλαγή. ΙΟΥ. It suuuucks.

Λοιπόν τώρα θα σας εκπλήξω: Δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ προφυλακτικό σε οποιαδήποτε από τις σχέσεις μου. Παρόλαυτά, δεν κόλλησα ποτέ τίποτε, ούτε προκάλεσα καμία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Τυχερός πολύ; Ικανός στις επιλογές μου; Πολύ εγκρατής στο "τελείωμα"; Διαλέγετε και παίρνετε...
Έτυχε..
Εσύ μπορεί να πρόσεχες.Εξαρτάται βέβαια και η εμπιστοσύνη που υπήρχε/υπάρχει.Αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει να το διακινδυνεύσεις.
underwater
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν τώρα θα σας εκπλήξω: Δεν έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ προφυλακτικό σε οποιαδήποτε από τις σχέσεις μου. Παρόλαυτά, δεν κόλλησα ποτέ τίποτε, ούτε προκάλεσα καμία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Τυχερός πολύ; Ικανός στις επιλογές μου; Πολύ εγκρατής στο "τελείωμα"; Διαλέγετε και παίρνετε...
Το ΠΟΤΕ που λέω παραπάνω, έχει μια μικρή εξαίρεση: Κάποτε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουμε με την πρώην μου, για ένα διάστημα που έπαιρνε κάποια αγωγή με κολπική αλοιφή (δεν θυμάμαι ακριβώς, έχουν περάσει και 19 χρόνια). Στις 5 φορές, τις 2 έσπασε. Ε, λέω, δεν κατάλαβα από τι ακριβώς σε προφυλάσουν τα προφυλακτικά...
Περαιτέρω οι εντυπώσεις μου ήταν οι εξής:
Εγώ νομίζω πως στο μυαλό είναι αυτά, προσωπικά δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά με το προφυλακτικό. Εκτός από το στοματικό σεξ που το προφυλακτικό είναι εμετικό. Και θεωρώ πολύ επικίνδυνο το σεξ με καινούριο σύντροφο χωρίς προφυλακτικό. Εντάξει, χρειάζεται ΠΟΛΥ τύχη για να μην κολλήσεις!
Klaus
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Οπότε προφυλακτικά με γεύσεις και τελειώνει η υπόθεση![]()
Έλεος.. τι άλλο θα ακούσουμε?

Μυρωδιά φράουλας με γεύση λάτεξ!

Klaus
Διάσημο μέλος

Με το στοματικό, αν και δεν λέγεται πολύ, είναι ουσιαστικά αδύνατο να κολλήσεις AIDS. Παρόλα αυτά κολλάς έρπη εύκολα καθώς και κάποια άλλα.
Κάνεις λάθος είναι απευθίας επαφή με σωματικά υγρά.Και δεν πιστεύω ότι το στόμα σου δεν έχει την παραμικρή άφαντη ουλή ώστε να είσαι τόσο σίγουρη

@από πάνω! Έχεις μείνει πίσω

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Όπως έχω ήδη πει.Εγώ νομίζω πως στο μυαλό είναι αυτά, προσωπικά δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά με το προφυλακτικό. Εκτός από το στοματικό σεξ που το προφυλακτικό είναι εμετικό. Και θεωρώ πολύ επικίνδυνο το σεξ με καινούριο σύντροφο χωρίς προφυλακτικό. Εντάξει, χρειάζεται ΠΟΛΥ τύχη για να μην κολλήσεις!

Το θέμα της διαφοράς απόλαυσης με την χρήση προφυλακτικών, αγγίζει περισσότερο τον άντρα από την γυναίκα. Ειδικά με τις ραβδώσεις που λες, η ικανοποίηση πάλι γίνεται μεγαλύτερη για την γυναίκα όχι τον άντρα![]()
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Αλλά την εποχή που έκανα εγώ σχέσεις, το AIDS δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη και σύφιλη είχαν μόνο οι π****νες.

Εκεί λοιπόν θα μπορούσαμε να την έχουμε πατήσει και οι δύο. Αυτό γιατί η προηγούμενη 3ετής σχέση, μια από τις παρθένες που λέγαμε, είχε πάει με έναν που ήταν Greek kamaki και μάλιστα πολύ περισσότερο από μια φορά, όταν ήμασταν στα 2.5 χρόνια. Αυτό για μένα ήταν και το πιο επικίνδυνο, μαζί με τη φορά που έπαιξα το κεφάλι μου. Στην επόμενη σχέση μου, συνέτρεχαν και πάλι σοβαροί λόγοι να εμπιστευτούμε ο ένας την άλλη.
Λίγη τύχη, καλός υπολογισμός, εγκράτεια στο τελείωμα (ως προς τις εγκυμοσύνες αυτό), να η συνταγή.
Φυσικά, στη σημερινή εποχή που τα ΣΜΝ (αυτό είναι το MSN σε αναγραμματισμό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.