Φυσικά δεν θα πας να πεις τέτοιες μαλακίες ποτέ σου, έτσι;
“Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option.” ― Mark Twain
Μια χαρά μπορείς να περάσεις και μόνος σου, δεν την έχεις ανάγκη. Εσύ θα της κάνεις την χάρη να βγείτε.
Χωρίς να διαφωνώ με τον Μαρκ Τουαίην, υποθέτω ότι η ρήση του ταιριάζει πιό πολύ σε καταστάσεις όπου πρώτα έχει αποδειχθεί ότι η άλλη σε έχει για οψιόν, ώστε να πάρεις θάρρος εσύ και να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και αυτοεκτίμηση για να την βάλεις σε αντίστοιχη θέση και όχι στην περίοπτη.
Τι εννοώ, άλλο η αυτοεκτίμηση και ο αυτοσεβασμός (εκεί κολλάει η φράση) και άλλο ο σεξιστικός σωβινισμός με τον οποίο αδίκως συνταιριάζεις το απόφθεγμα του κυρίου Τουαίην.
Σύμφωνα με τη λογική σου, την οποία σέβομαι αλλά όπως δηλώνω εδώ και αρκετό καιρό τη βρίσκω άκρως αντίθετη με τις αρχές και τα δικά μου πιστεύω, θα έπρεπε να πάει στη γυναίκα και να της πει:
"Πάλι το μ... σου θα κεντάς απόψε κακομοίρα ε; Έλα να περάσεις το βραδάκι σου μαζί μας να νιώσεις πως είναι να ζεις, αλλά κι αμα δεν έρθεις, εντάξει, εγώ ούτως ή άλλως κάποια θα ρίξω απόψε".... και μετά να απαιτείς να τρέξει και ξωπίσω σου. Δεν πάει έτσι ξέρεις.
Σκοπός είναι να της πεις (χωρίς άγχος και με άνετη στάση σώματος και χαλαρή φωνή σα να μην πεθαίνεις μεν αλλά σαν κατι να θέλεις δε):
"Θα παω στο μπαράκι του Ζαν Πωλ, παίζει Κέλτικη μουσική και σερβίρει καλή μαύρη μπύρα. Δε θα μπορούσα να περνάω πιό ευχάριστα τις ώρες μου απ' ότι όταν πηγαίνω εκεί με την παρέα μου. Γι αυτό θα ήθελα να έρθεις κι εσύ για να περάσουμε μαζί ωραία. Θα είμαστε εκεί μετά τις 10 αν το αποφασίσεις."
Αν τον θέλει τον τύπο, θα έρθει. Θα έρθει γιατί θα σκεφτεί "Why not? Περνάει ωραία, άρα μπορώ να περάσω κι εγώ ωραία δίπλα του", κι άμα τον θέλει και πολύ μπορεί να την πιάσει και η ανησυχία αν η παρέα είναι αντροπαρέα, ή αν έχει και γυναίκες, άρα αντίπαλο δεος, και έτσι να έρθει στα σίγουρα για να βολιδοσκοπήσει και να οριοθετήσει την περιοχή της.
Έτσι πιστεύω εγώ, ότι λέει το μυαλο μου και ότι λένε οι παρατηρήσεις μου. Οι γρόθοι τάχα μου Alpha Males ποτέ δεν πήραν τίποτα. Μην πιέζεσαι να δείξεις άνετος βγάζοντας μισογυνισμό και "α χάρη σου κάνω καριολίτσα".
Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις θαυμάζουμε και τους φερόμαστε όμορφα. Δε σου λεω ότι αυτό πρέπει να ισχύει σε όλες. Αυτές που είναι όντως καριολίτσες, φέρσου τους άσχημα για να κολλήσουν ή φτύστες άμα σου χαλάνε τη γεύση. Αλλά είτε είσαι ο καλός της υπόθεσης, είτε είσαι ο κακός, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πάντα πρέπει να είσαι τζέντλεμαν.
Αυτά τα "σου κάνω τη χάρη" δεν είναι τζεντλεμανιλίκια, είναι καφρίλες που πετάνε όλοι οι πληγωμένοι από τις γυναίκες που γίνανε μισογύνηδες για να γλύψουν τις πληγές τους.
Άλλο αλητάκος τζέντλεμαν, άλλο μισογύνης. Ο πρώτος έχει πέραση. Ο δεύτερος περνάει και δεν ακουμπάει, ή ακουμπάει τίποτα ψόφιες που τσιμπάνε την κασέτα του "my cock rages on, my cock rages on" (Γαλατικό τραγούδι απ' τη σειρά "Σπάρτακος")
Τώρα δεν ξέρω, αν με βρίσκεις πολύ γλυκανάλατο, αλλά έτσι είμαι σχηματισμένος σα χαρακτήρας, να μη μπορώ τα άκρα, άσχετα αν έχω υπάρξει απόλυτος παλαιότερα σε πολλές απόψεις μου. Μάλλον θα μεγάλωσα και θα έπηξα το ζουμί στο κεφάλι μου. Ελπίζω να μην το παραέπηξα.