Kakerlak
Περιβόητο μέλος

θα υιοθετουσατε? εξωσωματικη?
αν ο αντρας σας ειχε προβλημα θα χρεισιμοποιουσατε αλλο σπερμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ο λόγος, που δε θα μπορούσαμε να κάνουμε παιδί, ήταν το σπέρμα του άντρα μου, θα σκεφτόμουν την εξωσωματική...
αλλά νομίζω ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή θα ευαισθητοποιούμουν έντονα σχετικά με το θέμα της υιοθεσίας...
Άσχετα με το τι θα σήμαινε τελικά αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν αποτύχαιναν αυτές, τότε:
- Αν το πρόβλημα ήταν δικό του, τότε θα έκανα παιδί με άλλο σπέρμα, και δεν δέχομαι αντιρρήσεις σε αυτό. Είναι απο τα πράγματα που είμαι κάθετη.
- Αν το πρόβλημα ήταν δικό μου, παρομοίως θα τον παρότρυνα να ψάξει μια μέθοδο να κάνει παιδί με άλλο ωάριο. Αν εκείνον δεν τον ενδιέφερε, ή δεν υπήρχε τρόπος, τότε θα υιοθετούσαμε, αν το ήθελε και εκείνος και εγώ. Σε αυτό δεν είμαι κάθετη, αν δεν ήθελε παιδί που δεν θα ήταν δικό μας, τότε ας μην μεγαλώναμε παιδί.
underwater
Περιβόητο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Ωστόσο, αν δεν μπορούσα θα υιοθετούσα. Δεν θα το έψαχνα μέσω επιστήμης, δεν θα ήθελα. Βλέπω και τη μητέρα μου , που ενώ μας έχει τρεις

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κάτι τέτοια δηλαδή, και οι 9 μήνες που οι περρισότεροι τους θεωρούν μαρτύριο.

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

τι εξεταση μπορω να κανω να δω αν ολα ειναι οκ?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

δεν ξερω γιατι αλλα πριν απο 3 χρονια αρχισε να με πιανει τετειος φοβος.
τι εξεταση μπορω να κανω να δω αν ολα ειναι οκ?
την έχω και εγώ αυτή την απορία... Υπάρχει κάποιου είδους εξέταση? Και αν ναι πρέπει να έχεις λόγο για να την κάνεις (πχ. να προσπαθείς και να μην μπορείς) ή μπορείς να πας απλά (που?) και να τη ζητήσεις? Και.. το κόστος αυτής?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

απ όσο ξέρω πάντως, όταν υπάρχει θέμα προβλήματος σύλληψης (Δλδ έχουν περάσει 2 ολόκληρα χρόνια συνεχούς προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα) οι εξετάσεις ξεκινάνε απ τον άντρα και ένα σπερματογράφημα.
Δείχνει κινητικότητα και ζωηρότητα του σπέρματος.
Αν ο άντρας βγει οκ, μετά αρχίζουν οι εξετάσεις στις γυναίκες που κοστίζουν ΠΟΛΛΑ!!!!
Δεν έχει νόημα να κάνεις τώρα μια εξέταση....αν σκοπεύεις να κάνεις παιδιά σε 5-10 χρόνια...
Ένα γερό κρύωμα στην κοιλιά, μια απροσεξία, μπορεί ανα πάσα στιγμή να δημιουργήσει κάτι το οποίο δεν υπήρχε από πριν
Πολυκυστικές, σαλπιγγίτιδες, ινομυώματα κλπ... ένα σωρό πράγματα μπορούν να μην υπάρχουν σήμερα που θα κάνεις την εξέταση και να ξεφυτρώσουν αύριο
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

,νομίζω ότι για κάτι τέτοιο θα σας καλύψει ο γυναικολόγος σας....
απ όσο ξέρω πάντως, όταν υπάρχει θέμα προβλήματος σύλληψης (Δλδ έχουν περάσει 2 ολόκληρα χρόνια συνεχούς προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα) οι εξετάσεις ξεκινάνε απ τον άντρα και ένα σπερματογράφημα.
Δείχνει κινητικότητα και ζωηρότητα του σπέρματος.
Αν ο άντρας βγει οκ, μετά αρχίζουν οι εξετάσεις στις γυναίκες που κοστίζουν ΠΟΛΛΑ!!!!
Δεν έχει νόημα να κάνεις τώρα μια εξέταση....αν σκοπεύεις να κάνεις παιδιά σε 5-10 χρόνια...
Ένα γερό κρύωμα στην κοιλιά, μια απροσεξία, μπορεί ανα πάσα στιγμή να δημιουργήσει κάτι το οποίο δεν υπήρχε από πριν
Πολυκυστικές, σαλπιγγίτιδες, ινομυώματα κλπ... ένα σωρό πράγματα μπορούν να μην υπάρχουν σήμερα που θα κάνεις την εξέταση και να ξεφυτρώσουν αύριο
θα μεινω δηλ. με τον φοβο μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ο φόβος και το άγχος είναι ένας απ τους πάρα πολύ σημαντικούς παράγοντες για να καθυστερήσει πολύ η σύλληψη....,
θα μεινω δηλ. με τον φοβο μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη?![]()
μόνο και μόνο από αυτά, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως ιατρικό πρόβλημα, μπορεί να προσπαθείς για χρόνια και να μην μένεις έγκυος....
να έχεις ξοδέψει χιλιάδες σε γιατρούς και να μην κάνεις τίποτα... απλά και μόνο επειδή έχεις άγχος και ανησυχείς....
γιαυτό αντί να στρεσάρεσαι από τώρα, κοίτα να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου στο μη άγχος και στο μη στρεσάρισμα για να είσαι πιο άνετη όταν έρθει η ώρα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

αν ειχατε προβλημα συλληψεις τι θα κανατε?
θα υιοθετουσατε? εξωσωματικη?
αν ο αντρας σας ειχε προβλημα θα χρεισιμοποιουσατε αλλο σπερμα?
Δεν μπορω να ξερω ειλικρινα τι θα έκανα, αλλά δύσκολα θα επέλεγα την λυση του ξενου γενετικού υλικού, θα προτιμούσα την λυση της υιοθεσίας. Εξωσωματικη δεν ξερω αν θα έκανα, με αγχωνουν οι ορμόνες που πρέπει να πάρεις..

suspiria
Διάσημο μέλος

Μπααααα..δε νομίζω πως ισχύει αυτό που λες.
Στο θέμα σχετικά με την έκτρωση πολλές γνώμες (τουλάχιστον στις αρχικές σελίδες που έχω διαβάσει) λένε "Δεν θα κρατήσω το παιδί ενώ δεν το θέλω να χαλάσω το σώμα μου και τη ψηχολογική μου κατάσταση 9 μήνες"
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν υπάρχει πιο μαγικό πράγμα από το να νιώθεις το παιδί σου να υπάρχει μέσα σου!
suspiria
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν το ακούς, δεν χτυπάει, δεν λαλάει... αν δεν πετάξεις και κοιλιά, είσαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

εγώ που το ζω πάντως τώρα, έχω να δηλώσω υπεύθυνα ότι ειδικά τους 4 πρώτους μήνες δεν παίρνεις χαμπάρι
δεν το ακούς, δεν χτυπάει, δεν λαλάει... αν δεν πετάξεις και κοιλιά, είσαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα![]()
ε δεν μπορει ολο κ καποια αισθηση τουλαχιστον ψυχολογικη θα εχεις...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

νιώθεις συνεχώς ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ να πάνε όλα καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.