Ironboy
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ.Το ποντίκι και το πληκτρολογιο συνδεονται μεσω USB
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Για πατα συνεχομενα DEL οταν ξεκιναει να δεις αν μπαινει στο bios.
Αν μπεις bios εχει καπου μια επιλογη usb keyboard/mouse support καπως ετσι και καντο enable.
Μου ειχε τυχει παρομοιο προβλημα,δεν δουλευε το keyboard ουτε το mouse και εκανα αυτο και δουλεψε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Το πρόβλημα τώρα ποιο ακριβώς είναι; Ο υπολογιστής σου γιατί δεν ανοίγει;
Μου βγαζει μια μαυρη οθόνη και μου λέει ''An error has occured.....και μπλα,μπλα,μπλα'' και λεει στο τελος 4 επιλογές "Start windows" "Start windows normally" κλπ.ομως για να τις επιλέξω πρεπει να εχω πληκτρολογιο

-----------------------------------------
Το πρόβλημα τώρα ποιο ακριβώς είναι; Ο υπολογιστής σου γιατί δεν ανοίγει;
Το keyboard δεν δουλευει καθολου ουτε στην αρχη?
Για πατα συνεχομενα DEL οταν ξεκιναει να δεις αν μπαινει στο bios.
Αν μπεις bios εχει καπου μια επιλογη usb keyboard/mouse support καπως ετσι και καντο enable.
Μου ειχε τυχει παρομοιο προβλημα,δεν δουλευε το keyboard ουτε το mouse και εκανα αυτο και δουλεψε.
καθολου ουτε στην αρχη.Μονο οταν το εβαλα σε laptop
-----------------------------------------
https://www.multirama.gr/products/product?pid=0276999&catid=030200---->αυτο ειναι το πληκτρολογιο και το ποντικι αλλα ενσυρματο
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ironboy
Δραστήριο μέλος

Χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο που είχες πριν!![]()
lol.χαλασε τελειως.κουμπια και ετσι και η μανα μ το πεταξε
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ironboy
Δραστήριο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

οταν λες κανονικο;Χωρις Usb?με τον παλιο παλιο βυσμα?
Δεν είπα κανονικό. Αλλά ναι, χρειάζεται το άλλο πληκτρολόγιο με το παλιό βύσμα ή κάποιο του οποίου ο υπολογιστής εχει τους drivers.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

addicted
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, δυο πλήκτρα [μπορεί και περισσότερα] όταν τα πατάω δεν εμφανίζουν το σύμβολο/αριθμό που έχουν Συγκεκριμένα, για να βάλω το ''μεγαλύτερο/τελεία'' δεν μπορώ αλλά μπαίνει άνετα το ''</,'' Μου έχουν πει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να ''αλλάξω'' το πληκτρολόγιο Ισχύει, κι αν ναι έχετε εσείς κάποιο καλό κατά νου;
Επίσης, επείδη τελευταία γράφω σε περιβάλλον qbasic, τα σύμβολα δεν είναι στα πλήκτρα που εμφανίζονται Αυτό ισχύει πάντα[!] ή έχω εγώ την πρωτοτυπία;;

υγ έχω χρησιμοποίησει και το έξτρα πληκτρολόγιο που έχει ο υπολογιστής αλλά πολλές φορές κολλάει κι αυτό και δεν μπόρω καθόλου να γράψω με αυτό μέσα στην qbasic[!]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα για το πληκτρολόγιο,αφού βρήκα αυτό,ελπίζω να μην είμαι οφ τόπικ!
Λοιπόν, δυο πλήκτρα [μπορεί και περισσότερα] όταν τα πατάω δεν εμφανίζουν το σύμβολο/αριθμό που έχουν Συγκεκριμένα, για να βάλω το ''μεγαλύτερο/τελεία'' δεν μπορώ αλλά μπαίνει άνετα το ''</,'' Μου έχουν πει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να ''αλλάξω'' το πληκτρολόγιο Ισχύει, κι αν ναι έχετε εσείς κάποιο καλό κατά νου;
Επίσης, επείδη τελευταία γράφω σε περιβάλλον qbasic, τα σύμβολα δεν είναι στα πλήκτρα που εμφανίζονται Αυτό ισχύει πάντα[!] ή έχω εγώ την πρωτοτυπία;;Αν γίνεται πάντα[!] τότε το''μεγαλύτερο'' πώς γράφεται στην qbasic;
υγ έχω χρησιμοποίησει και το έξτρα πληκτρολόγιο που έχει ο υπολογιστής αλλά πολλές φορές κολλάει κι αυτό και δεν μπόρω καθόλου να γράψω με αυτό μέσα στην qbasic[!]
Και εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα...όταν πατάω 2 κουμπιά δεν εμφανίζονται τα αντίστοιχα γράμματανα πρέπει να αλλάξω πληκτρολόγιο ή μήπως ξεμπλοκάρει;
![]()
Έχει χαλάσει το πληκτρολόγιό σας απλά. Προσπάθησε να βγάλεις τα κουμπιά και να καθαρίσεις την υποδοχή. Αν δε λειτουργήσει απλά πήγαινε και πάρε άλλο. Με 5ευρώ παίρνεις μια χαρά πληκτρολόγιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Έχει χαλάσει το πληκτρολόγιό σας απλά. Προσπάθησε να βγάλεις τα κουμπιά και να καθαρίσεις την υποδοχή. Αν δε λειτουργήσει απλά πήγαινε και πάρε άλλο. Με 5ευρώ παίρνεις μια χαρά πληκτρολόγιο.
Τα έβγαλα και μετά πού τον άνοιξα πάλι είχαν ξεμπλοκάρει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.