Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω ενα προβλημα.
Λοιποον.
Πηρα ενα κινητο, το sony ericsson C510i.
Αποφασισα λοιπον σαν παιδι κι εγω, να το συνδεσω με το PC.XD
Και εκει που περιμενα να ειναι ολα φυσιολογικα, και να γινουν οπως εκανα με το παλιο μου σονυ..
Τσοουπ.
Μου εβγαζε μαλακιουλες.'-.-
Μολις το συνδεσω με το USB μου γραφει στην οθονη (του κινητου): Λειτ. Τηλεφων., Μεταφ. Πολυμεσ., Εκτυπωση, και Μαζικη Αποθηκ.'-.-
Κολλαω εγω.
Τελος παντων.
Παταω "Μεταφ. Πολυμεσ." να δω τι θα γινει.
Και τοτε μου εμφανιζεται στην οθονη του PC αυτο:
Wtf?
Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.
ΠΛΗΖ.

Στω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε γλυκα μου πλασματα (ναι σε εσας μιλαω).
Εχω ενα προβλημα.
Λοιποον.
Πηρα ενα κινητο, το sony ericsson C510i.
Αποφασισα λοιπον σαν παιδι κι εγω, να το συνδεσω με το PC.XD
Και εκει που περιμενα να ειναι ολα φυσιολογικα, και να γινουν οπως εκανα με το παλιο μου σονυ..
Τσοουπ.
Μου εβγαζε μαλακιουλες.'-.-
Μολις το συνδεσω με το USB μου γραφει στην οθονη (του κινητου): Λειτ. Τηλεφων., Μεταφ. Πολυμεσ., Εκτυπωση, και Μαζικη Αποθηκ.'-.-
Κολλαω εγω.
Τελος παντων.
Παταω "Μεταφ. Πολυμεσ." να δω τι θα γινει.
Και τοτε μου εμφανιζεται στην οθονη του PC αυτο:
![]()
Wtf?
Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.
ΠΛΗΖ.
Στω.
Λογικά είχε ένα cd μέσα. Κάνε εγκατάσταση το pc suite και μετά σύνδεσέ το και πάτα λειτουργία τηλεφώνου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εχει.'-.-
baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο μου ειπε και η Δεσποινα στο msn.
Δεν εχει.'-.-
Μήπως είχε κάτι σαν flashaκι στην συσκευασία που από τη μια μεριά βάζεις την κάρτα μνήμης κι από την άλλη usb; Πάντως από τις εικόνες που παραθέτεις φαίνεται να το αναγνωρίζει μόνο σαν φωτογραφική μηχανή...
artemaki
Διάσημο μέλος

μολις το συνδεσεις πατα στο κιν "μαζικη αποθηκευση"

-----------------------------------------
και ομως γινεται:xixi:Αποκλείεται να μην έχει...
-----------------------------------------
Α!Μετα θα σου βγαλει κατι βλακειες ε ξες εσυ πατα αυτο με το φακελο

mixalis007
Νεοφερμένο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Το βρηκα ρεεεε.

Στω παααααρα πολυ ρε αλανι.

artemaki
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφού είσαι ανάπηρη.Σας ευχαριστω οοοολους για το ενδιαφερον, αλλα κυριως την Αρτεμις.
Το βρηκα ρεεεε.
Στω παααααρα πολυ ρε αλανι.![]()
Αφού είναι ανάπηρηΔεχομαι συγχαρητηρια!!!![]()

AnthiCat
Νεοφερμένο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας παρακαλω βοηθηστε με... εκανα μια συζητηση και μου διαγραφτηκε.. Γεια σου Λουκρητία..τι κανεις; ελπιζω να με θυμασαι σε μια συζητηση για τα αγγλικα μου...σου εστειλα το κειμενο κ τις ερωτησεις...μπορεις να με βοηθησεις;
Γιατί τότε δεν έστελνες πμ αν αναφέρεσαι μόνο στην Λουκριτία?
Αν θες πόσταρε κι εδώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.