Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 01:33 Η Σκάρλετ έγραψε: #1 20-06-12 01:33 Λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή μου. Πρόσφατα αγόρασα μελάνι, μόνο μαύρο, αλλά δεν μου εκτυπώνει. Λέει ότι δεν υπάρχει έγχρωμο. Μα αυτό το ξέρω και δεν προσπαθώ να εκτυπώσω έγχρωμες σελίδες, απλά κείμενα μόνο. Είναι απαραίτητο να αγοράσω ΚΑΙ έγχρωμο τώρα? Παρακαλώ βοηθήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 01:45 Ο Bemanos έγραψε: #2 20-06-12 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Σκάρλετ: Λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή μου. Πρόσφατα αγόρασα μελάνι, μόνο μαύρο, αλλά δεν μου εκτυπώνει. Λέει ότι δεν υπάρχει έγχρωμο. Μα αυτό το ξέρω και δεν προσπαθώ να εκτυπώσω έγχρωμες σελίδες, απλά κείμενα μόνο. Είναι απαραίτητο να αγοράσω ΚΑΙ έγχρωμο τώρα? Παρακαλώ βοηθήστε Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις του εκτυπωτη απο τον πινακα ελενγου και να κανεις τικ ενα κουτακι που λεει εκτυπωση σε ασπρομαυρη κλιμακα ή εκτυπωση με μαυρο μελανι καπως ετσι το λεει.Απτις ρυθμισεις το φτιαχνεις και μετα λογικα δεν θα εχεις προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 10:38 Η Σκάρλετ έγραψε: #3 20-06-12 10:38 Το μόνο που μου λέει είναι ''εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι''. Έκανα τικ σε αυτό αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν έχω χρώμα και δεν εκτυπώνει. Πώς να κάνω κατάργηση σε αυτό τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 10:32 Ο gademis έγραψε: #4 21-06-12 10:32 Ορισμένοι εκτυπωτές δεν τυπώνουν ούτε ασπρόμαυρα αν δεν έχουν έγχρωμα μελάνια, by design. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 23:34 Η Σκάρλετ έγραψε: #5 22-06-12 23:34 Μεγάλη γκαντεμιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 00:16 Η Ceres Victoria: #6 23-06-12 00:16 πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή μου. Πρόσφατα αγόρασα μελάνι, μόνο μαύρο, αλλά δεν μου εκτυπώνει. Λέει ότι δεν υπάρχει έγχρωμο. Μα αυτό το ξέρω και δεν προσπαθώ να εκτυπώσω έγχρωμες σελίδες, απλά κείμενα μόνο. Είναι απαραίτητο να αγοράσω ΚΑΙ έγχρωμο τώρα? Παρακαλώ βοηθήστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 01:45 Ο Bemanos έγραψε: #2 20-06-12 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Σκάρλετ: Λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή μου. Πρόσφατα αγόρασα μελάνι, μόνο μαύρο, αλλά δεν μου εκτυπώνει. Λέει ότι δεν υπάρχει έγχρωμο. Μα αυτό το ξέρω και δεν προσπαθώ να εκτυπώσω έγχρωμες σελίδες, απλά κείμενα μόνο. Είναι απαραίτητο να αγοράσω ΚΑΙ έγχρωμο τώρα? Παρακαλώ βοηθήστε Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις του εκτυπωτη απο τον πινακα ελενγου και να κανεις τικ ενα κουτακι που λεει εκτυπωση σε ασπρομαυρη κλιμακα ή εκτυπωση με μαυρο μελανι καπως ετσι το λεει.Απτις ρυθμισεις το φτιαχνεις και μετα λογικα δεν θα εχεις προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 10:38 Η Σκάρλετ έγραψε: #3 20-06-12 10:38 Το μόνο που μου λέει είναι ''εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι''. Έκανα τικ σε αυτό αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν έχω χρώμα και δεν εκτυπώνει. Πώς να κάνω κατάργηση σε αυτό τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 10:32 Ο gademis έγραψε: #4 21-06-12 10:32 Ορισμένοι εκτυπωτές δεν τυπώνουν ούτε ασπρόμαυρα αν δεν έχουν έγχρωμα μελάνια, by design. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 23:34 Η Σκάρλετ έγραψε: #5 22-06-12 23:34 Μεγάλη γκαντεμιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 00:16 Η Ceres Victoria: #6 23-06-12 00:16 πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σκάρλετ: Λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο δεν έχω χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή μου. Πρόσφατα αγόρασα μελάνι, μόνο μαύρο, αλλά δεν μου εκτυπώνει. Λέει ότι δεν υπάρχει έγχρωμο. Μα αυτό το ξέρω και δεν προσπαθώ να εκτυπώσω έγχρωμες σελίδες, απλά κείμενα μόνο. Είναι απαραίτητο να αγοράσω ΚΑΙ έγχρωμο τώρα? Παρακαλώ βοηθήστε Click για ανάπτυξη... θα πρεπει να πας στις ρυθμισεις του εκτυπωτη απο τον πινακα ελενγου και να κανεις τικ ενα κουτακι που λεει εκτυπωση σε ασπρομαυρη κλιμακα ή εκτυπωση με μαυρο μελανι καπως ετσι το λεει.Απτις ρυθμισεις το φτιαχνεις και μετα λογικα δεν θα εχεις προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2012 στις 10:38 Η Σκάρλετ έγραψε: #3 20-06-12 10:38 Το μόνο που μου λέει είναι ''εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι''. Έκανα τικ σε αυτό αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν έχω χρώμα και δεν εκτυπώνει. Πώς να κάνω κατάργηση σε αυτό τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 10:32 Ο gademis έγραψε: #4 21-06-12 10:32 Ορισμένοι εκτυπωτές δεν τυπώνουν ούτε ασπρόμαυρα αν δεν έχουν έγχρωμα μελάνια, by design. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 23:34 Η Σκάρλετ έγραψε: #5 22-06-12 23:34 Μεγάλη γκαντεμιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 00:16 Η Ceres Victoria: #6 23-06-12 00:16 πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μόνο που μου λέει είναι ''εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι''. Έκανα τικ σε αυτό αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν έχω χρώμα και δεν εκτυπώνει. Πώς να κάνω κατάργηση σε αυτό τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.642 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 10:32 Ο gademis έγραψε: #4 21-06-12 10:32 Ορισμένοι εκτυπωτές δεν τυπώνουν ούτε ασπρόμαυρα αν δεν έχουν έγχρωμα μελάνια, by design. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 23:34 Η Σκάρλετ έγραψε: #5 22-06-12 23:34 Μεγάλη γκαντεμιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 00:16 Η Ceres Victoria: #6 23-06-12 00:16 πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορισμένοι εκτυπωτές δεν τυπώνουν ούτε ασπρόμαυρα αν δεν έχουν έγχρωμα μελάνια, by design. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σκάρλετ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σκάρλετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 285 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2012 στις 23:34 Η Σκάρλετ έγραψε: #5 22-06-12 23:34 Μεγάλη γκαντεμιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 00:16 Η Ceres Victoria: #6 23-06-12 00:16 πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγάλη γκαντεμιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 00:16 Η Ceres Victoria: #6 23-06-12 00:16 πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πετα τον. Πιο πολύ συμφέρει να αγοράσεις καινούριο εκτυπωτή, παρά να αλλάξεις μελάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:44 Η Γιατί έγραψε: #7 03-10-12 13:44 Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:26 Ο Valder έγραψε: #8 03-10-12 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιατί: Παιδιά καλημέρα!Είμαι καινούρια εδώ!!Έχω ένα θέμα με τον εκτυπωτή...Εδώ και πολύ καιρό το μπλε μου το εκτυπώνει κόκκινο.Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις και είναι όλα οκ πλέον εκτός από κάτι που είχα κάνει και τον πείραξα πριν κάποιους μήνες..Εκτός από αυτό τα μελάνια δεν είναι της epson που είναι ο εκτυπωτής είναι επαναγεμιζόμενα cαtridge και παρόλο που έχω αγοράσει ένα γνήσιο της epson το μπλε συγκεκριμένα πάλι κόκκινα τα βγάζει.!!!Μια βοήθεια αν κα΄ποιος ξέρει από εκτυπωτές να μου πει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Click για ανάπτυξη... Το μπλέ το πήρες γνήσιο εκ των υστέρων αλλά σκέψου ότι τα υπόλοιπα μελάνια εξακολουθούν να είναι μουφιές. Κι εμένα είχε αυτό το πρόβλημα ο HP μου και έφταιγαν τα αναγομωμένα μελάνια. ΜΙΑ φορά έκανα αυτό το λάθος. Είπα να εξοικονομήσω χρήμα κι ο άλλος έβαλε την ψυχή της κινέζας μάνας του μες τα μελάνια. Ποιότητα σκατούλες. Έκτοτε γνήσια μόνο. ΥΓ: Μα κι εσύ, EPSON;; Δεν τα εκτύπωνες χειρόγραφα καλύτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί Νεοφερμένο μέλος Η Γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 23:30 Η Γιατί έγραψε: #9 05-10-12 23:30 Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίστεψε με δεν το ήξερα όταν το πήρανε!!!!!Σίγουρα φταίνε τα μελάνια???Γιατί ενός φίλου μου είναι τζετ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:55 Η christyd έγραψε: #10 30-11-15 12:55 καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 12:59 Η Stavri_ έγραψε: #11 30-11-15 12:59 Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christyd: καλημερα! πηρα καινουργια μελανια για τον hp εκτυπωτη μου και και οταν εκτυπωνω μια σελιδα δεν μου βγαζει το μαυρο χρωμα. εχω κανει καθαρισμο κεφαλης απο τις ρυθμισεις του εκτυπωτη ηδη αρκετες φορες απο χθες το βραδυ. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή; Τι εννοείς; Στη θέση του μαύρου, σου βγάζει κάποιο άλλο χρώμα, ή δε σου εκτυπώνει καθόλου τα εν λόγω σημεία;; Έχεις τοποθετήσει σωστά το μαύρο χρώμα; Στην αρχή, μετά την τοποθέτηση των μελανιών, που κάνει δοκιμαστική εκτύπωση ο HP, σου παρουσίασε κανονικά τα χρώματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:28 Η christyd έγραψε: #12 30-11-15 19:28 Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα είναι σωστά στη θέση τους. Δεν εκτυπώνει με μαύρο χρώμα , Δηλαδή αν εκτυπώσω ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα μου βγάζει κενή σελίδα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 19:47 Ο Με λένε Γιώργο: #13 30-11-15 19:47 ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο μπαμπας μου ρωταει αν ακουγοντε να μελανακια να κουνιουνται οταν εκτυπωνεις... ή αν απλά σου φτύνει το χαρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:02 Η christyd έγραψε: #14 30-11-15 20:02 ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ακουγονται σαν να εκτυπωνει κανονικα... και οταν εκτυπωνω μια σελιδα έγχρωμη βγαζει ολα τα χρωματα εκτος απο μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με λένε Γιώργο Νεοφερμένο μέλος Ο είπαμε.. Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 20:16 Ο Με λένε Γιώργο: #15 30-11-15 20:16 βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βγάλει το μελανάκι το μαυρο, κανε εκτυπωση και θα σου βγαλει σφαλμα. εκεινη τη στιγμη βαλε το μελανη, και πατα στο σφαλμα οκ λογικα θα συνεχισει την εκτυπωση αλλα θα εκτυπωσει ενα δοκιμαστικο φυλλο που θα φαινονται ολα τα χρωματα.. μολισ το κανει αυτο και δεις το χαρτι που εβγαλε να εχει μαυρο ειναι οκ. αν δεν συνεχισει μονο του την εκτυπωση κλεισε κ ανοιξε τον εκτυπωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 21:25 Η christyd έγραψε: #16 30-11-15 21:25 το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το εκανα αλλα τιποτα παλι.. και τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου ειχε κανει δοκιμαστικη εκτυπωση οταν τα εβαλα... 2 χρονια τωρα τον χρησιμοποιω και δεν μου εχει εμφανισει προβλημα και χθες ξαφνικα επαθε αυτο.. και δεν εχω βαλει ποτε μουφα μελανι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2015 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #17 30-11-15 23:16 Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι τυπος ειναι ο εκτυπωτης σου; Διαβασες το troubleshooting section του manual? Δες και αυτα εδω: https://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-To...rinter-cartridge-HP-920-not/m-p/447545#M28623 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 00:19 Η christyd έγραψε: #18 01-12-15 00:19 ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι το hp deskjet ink advantage 3525 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 01:48 Η Nelliel έγραψε: #19 01-12-15 01:48 https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
https://support.hp.com/us-en/product...ies/5165506/model/5162508/document/c03955488/ Πηγαινε στο solution 3 και κανε οτι λεει. Ισως το προβλημα σου να ειναι στο vent. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christyd Νεοφερμένο μέλος Η christyd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2015 στις 02:21 Η christyd έγραψε: #20 01-12-15 02:21 θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα το δοκιμασω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.