Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

01-12-15

09:03
You're welcome! Την επομενη φορα αγορασε laser για να μην εχεις προβληματα με μελανακια 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nansy.agel
Νεοφερμένο μέλος
Η nansy.agel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

07-08-18

01:26
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω πρόβλημα με έναν εκτυπωτή hp που έχω...Κάθε φορά που πατάω το κουμπί εκκίνησης εκτυπώνει δοκιμαστικό φύλλο. Μπορεί να μου πει κάποιος γνώστης γιατί γίνετε αυτό;
Ευχαριστώ!
Έχω πρόβλημα με έναν εκτυπωτή hp που έχω...Κάθε φορά που πατάω το κουμπί εκκίνησης εκτυπώνει δοκιμαστικό φύλλο. Μπορεί να μου πει κάποιος γνώστης γιατί γίνετε αυτό;
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

07-08-18

12:01
Καλησπέρα παιδιά!
Ευχαριστώ!![]()
Μήπως πρέπει να κάνουν ευθυγράμμιση τα δοχεία με το μελάνι; Το δοκιμαστικό φύλλο συνηθως γι’αυτο είναι. Το βαζεις εκεί που σκανάρεις έγγραφα και το χρησιμοποιεί ο εκτυπωτής για να κάνει ευθυγράμμιση. Τουλάχιστον στον δικό μου αυτό γίνεται. Να το κανεις για να σταματήσει να σου το εκτυπώνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nansy.agel
Νεοφερμένο μέλος
Η nansy.agel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

07-08-18

17:20
Μήπως πρέπει να κάνουν ευθυγράμμιση τα δοχεία με το μελάνι; Το δοκιμαστικό φύλλο συνηθως γι’αυτο είναι. Το βαζεις εκεί που σκανάρεις έγγραφα και το χρησιμοποιεί ο εκτυπωτής για να κάνει ευθυγράμμιση. Τουλάχιστον στον δικό μου αυτό γίνεται. Να το κανεις για να σταματήσει να σου το εκτυπώνει![]()
αχα, ναι μπορεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...