Nikoleta_Giann2003
Νεοφερμένο μέλος
Η Nikoleta_Giann2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

10-07-21

00:43
Παιδιά ο λογαριασμός μου στο Instagram απενεργοποιήθηκε από το Instagram μέχρι 2021-07-09.Αυτο είναι 9 Ιουλίου έτσι?έχει πάει 10 Ιουλίου και δεν έχει διορθωθεί ακόμα .Έχουν απενεργοποιηθεί όλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα .Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς?πως διορθωθηκε?
Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-07-21

18:00
Μπορε ί να είναι 7 Σεπτέμβρη ...
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

10-07-21

19:59
Συμφωνώ.Στην Αμερική έχουν μια τάση να βάζουν πρώτα το μήνα και μετά την ημέρα.Μπορε ί να είναι 7 Σεπτέμβρη ...
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

10-07-21

22:12
Μπορε ί να είναι 7 Σεπτέμβρη ...
Θα ήταν αν η ημερομηνία ήταν γραμμένη 09/07/2021. Εφόσον είναι γραμμένο το έτος πρώτα τότε είναι 9 Ιουλίου.Συμφωνώ.Στην Αμερική έχουν μια τάση να βάζουν πρώτα το μήνα και μετά την ημέρα.
Αν δεν το έχεις λύσει ακομα επικοινώνησε με το instagram. Μόνος του απενεργοποιήθηκε ή εσύ ζήτησες να απενεργοποιηθεί;Παιδιά ο λογαριασμός μου στο Instagram απενεργοποιήθηκε από το Instagram μέχρι 2021-07-09.Αυτο είναι 9 Ιουλίου έτσι?έχει πάει 10 Ιουλίου και δεν έχει διορθωθεί ακόμα .Έχουν απενεργοποιηθεί όλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα .Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς?πως διορθωθηκε?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

18-07-22

01:18
κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου στο ινστα (δεν έχω ιδέα πως και γιατί) και πάλι καλά πρόλαβα να το απενεργοποιήσω πριν αλλάξω κωδικό και email. Ξέρετε για πόσες μέρες μπορώ να το έχω σε προσωρινή απενεργοποίηση; Προς το παρόν έφτιαξα έναν άλλον λογαριασμό
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

18-07-22

01:48
Γιατί υπάρχει προθεσμία;κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου στο ινστα (δεν έχω ιδέα πως και γιατί) και πάλι καλά πρόλαβα να το απενεργοποιήσω πριν αλλάξω κωδικό και email. Ξέρετε για πόσες μέρες μπορώ να το έχω σε προσωρινή απενεργοποίηση; Προς το παρόν έφτιαξα έναν άλλον λογαριασμό
Α μη μου λες τέτοια, γιατί εδώ και πολύ καιρό το έχω κλειστό και ενημερώνομαι από άλλους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

18-07-22

01:49
Α δεν ξέρω, για αυτό ρωτάωΓιατί υπάρχει προθεσμία;
Α μη μου λες τέτοια, γιατί εδώ και πολύ καιρό το έχω κλειστό και ενημερώνομαι από άλλους.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

18-07-22

01:50
Λογικά. Οταν τον απενεργοποίησα δε διάβασα πουθενά να έχει όριο. Τώρα αν δεν το πήρε το μάτι μου τι να πω...Α δεν ξέρω, για αυτό ρωτάωμπορώ να το κρατήσω απενεργοποιημένο και για μήνες δηλαδή;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-12-23

21:55
Τι είναι αυτό που μου βγάζει από κάτω και δεν μπορώ να απαντήσω στην συνομιλία ενώ ο συνομιλητής μπορεί να μου μιλήσει; δεν του βγάζει κάτι για να με αποδεχτεί
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

01-12-23

22:51
Εσύ πρέπει να τον/την αποδεχτείς εαν εκείνος ή εκείνη σου έστειλε.Τι είναι αυτό που μου βγάζει από κάτω και δεν μπορώ να απαντήσω στην συνομιλία ενώ ο συνομιλητής μπορεί να μου μιλήσει; δεν του βγάζει κάτι για να με αποδεχτεί
View attachment 126468
Guest 881237
Επισκέπτης

17-06-24

11:03
Πως γίνεται να μην λαμβάνουμε μηνύματα κάποιου στο ινστα χωρίς να τον κάνουμε μπλοκ? Κάνω σιγαση σβήνω τη συνομιλία κ όταν στέλνει πάλι έρχεται το μνμ κανονικά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

17-06-24

11:58
Έκανες σίγαση ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ και ακόμα μπορεί να σου στέλνει;Πως γίνεται να μην λαμβάνουμε μηνύματα κάποιου στο ινστα χωρίς να τον κάνουμε μπλοκ? Κάνω σιγαση σβήνω τη συνομιλία κ όταν στέλνει πάλι έρχεται το μνμ κανονικά
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.079 μηνύματα.

17-06-24

13:30
Μήπως φταίει ότι επειδή σβήνεις τη συνομιλία, η σίγαση "φεύγει" μαζί με αυτή;Πως γίνεται να μην λαμβάνουμε μηνύματα κάποιου στο ινστα χωρίς να τον κάνουμε μπλοκ? Κάνω σιγαση σβήνω τη συνομιλία κ όταν στέλνει πάλι έρχεται το μνμ κανονικά
Δοκίμασε να κάνεις σίγαση και να αφήσεις τη συνομιλία δοκιμαστικά.
Guest 881237
Επισκέπτης

17-06-24

20:54
Μα τότε έρχονται κανονικά τα μηνύματα με τη διαφορά ότι δεν ακούς την ειδοποίησηΜήπως φταίει ότι επειδή σβήνεις τη συνομιλία, η σίγαση "φεύγει" μαζί με αυτή;
Δοκίμασε να κάνεις σίγαση και να αφήσεις τη συνομιλία δοκιμαστικά.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.079 μηνύματα.

17-06-24

20:58
Πάντως στον Messenger, σίγαση αυτό σημαίνει.Μα τότε έρχονται κανονικά τα μηνύματα με τη διαφορά ότι δεν ακούς την ειδοποίηση
Έρχονται τα μηνύματα αλλά δεν σε ενοχλεί το τηλέφωνο.
Πολύ φοβάμαι ότι αυτό που ψάχνεις τελικά είναι το block.
Pak
Επιφανές μέλος

17-06-24

21:01
Αυτό ακριβώς κάνει η σίγαση.Μα τότε έρχονται κανονικά τα μηνύματα με τη διαφορά ότι δεν ακούς την ειδοποίηση
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

17-06-24

21:01
Να τον κάνεις περιορισμό
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-06-24

21:32
Βαλτον restrict, θα τομ βαλει σε μια ειδικη κατηγορια που πρεπει να πατησεις μπλε γραμματα για να βγει, δε θα λαμβανεις ειδοποιηεεις, δε θα βλεπει τα στορι σου, αλλα δε θα τον βγαλεις ειτε απο ακολουθο ειτε θα ενημερωθειΠως γίνεται να μην λαμβάνουμε μηνύματα κάποιου στο ινστα χωρίς να τον κάνουμε μπλοκ? Κάνω σιγαση σβήνω τη συνομιλία κ όταν στέλνει πάλι έρχεται το μνμ κανονικά
Guest 881237
Επισκέπτης

17-06-24

22:30
Τέλεια ευχαριστώ πολύ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Unboxholics
- AggelikiGr
- Kate1914
- iew
- charmander
- Joji
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Scandal
- Μαρια43
- chester20080
- Memetchi
- rafaela11
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- Paladin
- fourkaki
- A350
- Fernando_A
- bibliofagos
- Arianara S3
- camil
- Paragontas7000
- phleidhs
- Γατέχων
- Ωρορα
- User2350
- ggl
- giannhs2001
- SlimShady
- Johnny15
- Idontknoww
- Unseen skygge
- CiNeFiL
- louminis
- nucomer
- Cookie_Monster
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.