Πρόβλημα με το Instagram

Nikoleta_Giann2003

Νεοφερμένο μέλος

Η Nikoleta_Giann2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Παιδιά ο λογαριασμός μου στο Instagram απενεργοποιήθηκε από το Instagram μέχρι 2021-07-09.Αυτο είναι 9 Ιουλίου έτσι?έχει πάει 10 Ιουλίου και δεν έχει διορθωθεί ακόμα .Έχουν απενεργοποιηθεί όλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα .Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς?πως διορθωθηκε?

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Μπορε ί να είναι 7 Σεπτέμβρη ...

Συμφωνώ.Στην Αμερική έχουν μια τάση να βάζουν πρώτα το μήνα και μετά την ημέρα.
Θα ήταν αν η ημερομηνία ήταν γραμμένη 09/07/2021. Εφόσον είναι γραμμένο το έτος πρώτα τότε είναι 9 Ιουλίου.

Παιδιά ο λογαριασμός μου στο Instagram απενεργοποιήθηκε από το Instagram μέχρι 2021-07-09.Αυτο είναι 9 Ιουλίου έτσι?έχει πάει 10 Ιουλίου και δεν έχει διορθωθεί ακόμα .Έχουν απενεργοποιηθεί όλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα .Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς?πως διορθωθηκε?
Αν δεν το έχεις λύσει ακομα επικοινώνησε με το instagram. Μόνος του απενεργοποιήθηκε ή εσύ ζήτησες να απενεργοποιηθεί;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου στο ινστα (δεν έχω ιδέα πως και γιατί) και πάλι καλά πρόλαβα να το απενεργοποιήσω πριν αλλάξω κωδικό και email. Ξέρετε για πόσες μέρες μπορώ να το έχω σε προσωρινή απενεργοποίηση; Προς το παρόν έφτιαξα έναν άλλον λογαριασμό

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.
κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου στο ινστα (δεν έχω ιδέα πως και γιατί) και πάλι καλά πρόλαβα να το απενεργοποιήσω πριν αλλάξω κωδικό και email. Ξέρετε για πόσες μέρες μπορώ να το έχω σε προσωρινή απενεργοποίηση; Προς το παρόν έφτιαξα έναν άλλον λογαριασμό
Γιατί υπάρχει προθεσμία;
Α μη μου λες τέτοια, γιατί εδώ και πολύ καιρό το έχω κλειστό και ενημερώνομαι από άλλους.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Γιατί υπάρχει προθεσμία;
Α μη μου λες τέτοια, γιατί εδώ και πολύ καιρό το έχω κλειστό και ενημερώνομαι από άλλους.
Α δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω 😅 μπορώ να το κρατήσω απενεργοποιημένο και για μήνες δηλαδή;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.
Α δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω 😅 μπορώ να το κρατήσω απενεργοποιημένο και για μήνες δηλαδή;
Λογικά. Οταν τον απενεργοποίησα δε διάβασα πουθενά να έχει όριο. Τώρα αν δεν το πήρε το μάτι μου τι να πω...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Τι είναι αυτό που μου βγάζει από κάτω και δεν μπορώ να απαντήσω στην συνομιλία ενώ ο συνομιλητής μπορεί να μου μιλήσει; δεν του βγάζει κάτι για να με αποδεχτεί
IMG_20231201_215450.jpg

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Τι είναι αυτό που μου βγάζει από κάτω και δεν μπορώ να απαντήσω στην συνομιλία ενώ ο συνομιλητής μπορεί να μου μιλήσει; δεν του βγάζει κάτι για να με αποδεχτεί
View attachment 126468
Εσύ πρέπει να τον/την αποδεχτείς εαν εκείνος ή εκείνη σου έστειλε.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πως γίνεται να μην λαμβάνουμε μηνύματα κάποιου στο ινστα χωρίς να τον κάνουμε μπλοκ? Κάνω σιγαση σβήνω τη συνομιλία κ όταν στέλνει πάλι έρχεται το μνμ κανονικά

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Πως γίνεται να μην λαμβάνουμε μηνύματα κάποιου στο ινστα χωρίς να τον κάνουμε μπλοκ? Κάνω σιγαση σβήνω τη συνομιλία κ όταν στέλνει πάλι έρχεται το μνμ κανονικά
Έκανες σίγαση ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ και ακόμα μπορεί να σου στέλνει;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.084 μηνύματα.
Μήπως φταίει ότι επειδή σβήνεις τη συνομιλία, η σίγαση "φεύγει" μαζί με αυτή;
Δοκίμασε να κάνεις σίγαση και να αφήσεις τη συνομιλία δοκιμαστικά.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μήπως φταίει ότι επειδή σβήνεις τη συνομιλία, η σίγαση "φεύγει" μαζί με αυτή;
Δοκίμασε να κάνεις σίγαση και να αφήσεις τη συνομιλία δοκιμαστικά.
Μα τότε έρχονται κανονικά τα μηνύματα με τη διαφορά ότι δεν ακούς την ειδοποίηση

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.084 μηνύματα.
Μα τότε έρχονται κανονικά τα μηνύματα με τη διαφορά ότι δεν ακούς την ειδοποίηση
Πάντως στον Messenger, σίγαση αυτό σημαίνει.
Έρχονται τα μηνύματα αλλά δεν σε ενοχλεί το τηλέφωνο.

Πολύ φοβάμαι ότι αυτό που ψάχνεις τελικά είναι το block.

Pak

Επιφανές μέλος

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Να τον κάνεις περιορισμό

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Βαλτον restrict, θα τομ βαλει σε μια ειδικη κατηγορια που πρεπει να πατησεις μπλε γραμματα για να βγει, δε θα λαμβανεις ειδοποιηεεις, δε θα βλεπει τα στορι σου, αλλα δε θα τον βγαλεις ειτε απο ακολουθο ειτε θα ενημερωθει

Μαρια43

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα.
Παιδιά στα posts στο προφίλ μου έχω ανεβάσει 53 φωτογραφίες αλλά αναφέρει ότι έχω 56 posts. Πώς γίνεται αυτό;