~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

και κάνεις reconnect
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

192.168.1.1 στον IE/Firefox
και κάνεις reconnect
Το αναλυεις λιγο ακομα;
Δηλαδη θα γραψω αυτο τον κωδικο(ip ειναι

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά.. Το 192.168.1.1 είναι το default gateway για τα περισσότερα routers. Αν δεν κάνει τίποτα, πας start - run γράφεις cmd και μετά ipconfig /all . Σκρολάρεις μέχρι να βρεις την κάρτα δικτύου π χρησιμοποιείς και στην συνέχεια βλέπεις τι λέει στο πεδίο "προεπιλεγμένη πύλη".
Το αυτό που λέει στον browser σου και θα σ ζητήσει username και κωδικό. Δοκιμάζεις admin admin εκτός κι αν τα έχεις αλλάξει. Ή αν έχει άλλα defaults. Αν δεν παίξει το admin admin δες το manual.
Από εκεί και πέρα, καρτέλα λογικά status και connect.
2) Πόσες τηλεφωνικές συσκευές έχετε? Αν είναι παλιές παίζει να δημιουργούν αυτές το βραχυκύκλωμα.
3) Φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές υπάρχουν?
Γενικά βοηθάει να τηλεφωνήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του παρόχου σου. Θα σ κάνουν το line test και θα δουν τι παίζει. Άντε στην χειρότερη να σ αλλάξουν προφίλ, να σε βάλουν σε κανα ποιο σταθερό. Ή να σ βάλουν modulation π.χ g.dmt. Ανάλογα. Ξέρουν εκείνοι τι να κάνουν
Βασικά πάρε τηλέφωνο και πες του ότι τρως disconnects.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μοντεμ βρησκεται στο δωματιο μου και περναει το σαλονι ωσπου φτανει στην τραπεζαρια. Εκει χωνεται στον τοιχο

Εχουμε 3 συσκευες τηλεφωνου με τον ιδιο αριθμο. Το ενα ασυρματο ειναι κλειστο, δεν το χρησιμοποιουμε.
Φιλτρα; Αυτα τα ασπρα κουτακια λες πανω στα καλωδια;

Την επομενη φορα θα παρω τηλεφωνο τελικα.
Μονη μου να το ψαξω δεν γινεται!
Ευχαριστω πολυ djohn και Μιχαλη!

drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Απο κει και περα το προβλημα φαινετε να οφειλετε, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, σε κακα στατιστικα της γραμμης. Κανε την διαδικασια που περιγραφει παραπανω ο djohn και γραψε τα στατιστικα εδω για να δουμε ακριβως τι παιζει.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

είναι κι αυτός ένας τρόπος να κάνεις τον άλλο να πληρώσει static ip

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

amarelia
Περιβόητο μέλος

Στο ίδιο δίκτυο του σπιτιού μου δεν συνδεεται καμία συσκευή πέρα απο το κινητό μου.
Δηλαδή δεν εχω ιντερνετ στο ipad και στην τηλεόραση.
Εχω δοκιμάσει restart/reset μεχρι και ολα τα βασικα βηματα troubleshooting στις επι μέρους συσκευές αλλά τίποτα.
Μου κάνει τεράστια εντύπωση που το κινητό μου παραμένει κανονικά συνδεδεμένο χωρίς πρόβλημα.
Μήπως το έλουσε ο Πιερρακάκης με τους παρόχους και τον νέο νόμο;

Δώστε μια βοήθεια όποιος ξέρει κάτι.
Ευχαριστώ
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

Προχθες,το wifi λειτουργουσε κανονικα (ολα τα λαμπακια που λενε και οι μπουμερς ανοιχτα)Λοιπόν απο το πρωί παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο.
Στο ίδιο δίκτυο του σπιτιού μου δεν συνδεεται καμία συσκευή πέρα απο το κινητό μου.
Εχω δοκιμάσει restart/reset μεχρι και ολα τα βασικα βηματα troubleshooting στις επι μέρους συσκευές αλλά τίποτα.
Μου κάνει τεράστια εντύπωση που το κινητό μου παραμένει κανονικά συνδεδεμένο χωρίς πρόβλημα.
Ευχαριστώ
Στον Υπολογιστη δεν υπηρχε συνδεση στο διαδικτυο
Στο κινητο λειτουργουσε κανονικα
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
rafaela11
Περιβόητο μέλος

amarelia
Περιβόητο μέλος

Παρατήρησε κανείς άλλος τίποτα τέτοιο;
Μου φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο
Skiyo
Διάσημο μέλος

Έχω κοσμοτε 100αρα
amarelia
Περιβόητο μέλος

Κι εγώ ρε γαμώτο, δεν ξέρω τι φάσηΈχω κοσμοτε 100αρα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το κινητό μπορει να δειχνει παροδικά τα ημικύκλια του wifi πανω δεξια στην οθόνη, αλλα να παίρνει απο το 5G στα δεδομένα, ενω παραμένει συνδεδεμένο "στο ρελαντί" στο σπιτικό δικτυο.Λοιπόν απο το πρωί παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο.
Ευχαριστώ
Τσέκαρε το υπολοιπο των δεδομενων του κινητου πως αλλάζει και δες αν καις απο κει.
Αν ΔΕΝ καις απο κει, και μπαινεις οντως απο το σπιτι στο κινητό, αλλα εχουν φαει φρικη οι αλλες δυο συσκευες, μπορει να έχει χάσει τις εσωτερικές ΙΡ το ρουτερ για τις αλλες 2 συσκευές.
Πχ βγαινεις στον εξω κοσμο με την ΙΡ 47.89.ΧΧ.ΧΧΧ αλλά το ρουτερ εχει ΙΡ 1.1.Υ.Υ και η καθε συσκευη ειναι ως εξής:
1.1.1.2 (για το ipad)
1.1.1.3 (για το πισι) και ουτω καθ εξής
και για καποιο λογο ίσως εχουν πέσει οι άλλες και έχει μεινει μονο το κινητό.
Μου το κανει καμια φορά με τα smart lights στο σπίτι αυτό.
Ισως να θελει 30 δευτερολεπτα εκτος μπριζας το ρουτερ και ξανα συνδεση, αλλα φανταζομαι εχεις ήδη κανει hard reset.
Μπες στο λογισμικο του ρουτερ (δες το manual, ναι εχει λογισμικο το καθε ρουτερ) από τον browser, πληκτρολογώντας την εσωτερική ΙΡ του ρουτερ και τους κωδικους αντμιν που θα θέλει και δες αν βλέπει συσκευες, τι και πως, και παιξε μεσα απο τα μενου.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Ναι, δεν παίρνει απο τα δεδομένα, μονο απο το wifi οπότε θα χρειαστεί να δοκιμάσω το δεύτερο σκέλος και βλέπουμε.Το κινητό μπορει να δειχνει παροδικά τα ημικύκλια του wifi πανω δεξια στην οθόνη, αλλα να παίρνει απο το 5G στα δεδομένα, ενω παραμένει συνδεδεμένο "στο ρελαντί" στο σπιτικό δικτυο.
Τσέκαρε το υπολοιπο των δεδομενων του κινητου πως αλλάζει και δες αν καις απο κει.
Αν ΔΕΝ καις απο κει, και μπαινεις οντως απο το σπιτι στο κινητό, αλλα εχουν φαει φρικη οι αλλες δυο συσκευες, μπορει να έχει χάσει τις εσωτερικές ΙΡ το ρουτερ για τις αλλες 2 συσκευές.
Πχ βγαινεις στον εξω κοσμο με την ΙΡ 47.89.ΧΧ.ΧΧΧ αλλά το ρουτερ εχει ΙΡ 1.1.Υ.Υ και η καθε συσκευη ειναι ως εξής:
1.1.1.2 (για το ipad)
1.1.1.3 (για το πισι) και ουτω καθ εξής
και για καποιο λογο ίσως εχουν πέσει οι άλλες και έχει μεινει μονο το κινητό.
Μου το κανει καμια φορά με τα smart lights στο σπίτι αυτό.
Ισως να θελει 30 δευτερολεπτα εκτος μπριζας το ρουτερ και ξανα συνδεση, αλλα φανταζομαι εχεις ήδη κανει hard reset.
Μπες στο λογισμικο του ρουτερ (δες το manual, ναι εχει λογισμικο το καθε ρουτερ) από τον browser, πληκτρολογώντας την εσωτερική ΙΡ του ρουτερ και τους κωδικους αντμιν που θα θέλει και δες αν βλέπει συσκευες, τι και πως, και παιξε μεσα απο τα μενου.
Ευχαριστώ!
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Α τι απορείς τότεΚι εγώ ρε γαμώτο, δεν ξέρω τι φάση![]()
Ήμουν σε COSMOTE και πήγα σε ιναλαν 300αρα
κοσμοτε κάθε εβδομάδα μου έπεφτε το ίντερνετ
Skiyo
Διάσημο μέλος

Η κοσμοτε έχει αναλάβει τη περιοχή μου στη ανάπτυξη δικτύου στη Αθήνα, έχω 4 χρόνια κοσμοτε δε θυμάμαι να έχει πέσει ποτέ το ίντερνετ. Άντε 2 φορές να έπεσε αλλά λογω γενικής βλάβης.Α τι απορείς τότε
Ήμουν σε COSMOTE και πήγα σε ιναλαν 300αρα
κοσμοτε κάθε εβδομάδα μου έπεφτε το ίντερνετ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.