Πρόβλημα με το User Account Control (UAC) και drivers

iJohnnyCash

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17,173 μηνύματα.
Έχω το εξής πρόβλημα σε Win7.
Κάθε φορά που εκκινούν τα Windows7 κάποιοι drivers όπως αυτοί της Synaptics ζητάνε επιβεβαίωση εκτέλεσης μέσω του UAC. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω τους drivers και να εγκαταστήσω νεότερους αλλά δεν λύθηκε. Έψαξα και στο Google για κανένα παρόμοιο πρόβλημα αλλά μάταια.

Καμία ιδέα;
Να απενεργοποιήσω το UAC δεν παίζει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

New member

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,691 μηνύματα.
Βαλε Linux!!!

Σοβαρα τωρα:Κοιταξε μηπως ειναι καποιο προγραμμα που φορτωνει μαζι με τα Windows και μπορεσεις να το απενεργοποιησεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17,173 μηνύματα.
Ναι, είναι drivers. Όπως ανέφερα π.χ. της Synaptics. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να απενεργοποιήσω drivers
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top