Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Ειναι NOKIA

περα απο την πλακα, δεν το πας σε κανα service να στο δουνε; σιγουρα ειναι bug του software
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Απο εκει και περα αλλες λυσεις ειναι "hard reset την συσκευη"(χανεις οτι εχεις στην μνημη του κινητου.ΟΛΑ!)Εαν ψαξεις στο google καπου θα γραφει πως γινεται...δεν θυμαμαι τωρα.
Format την καρτα μνημης...
Guest 990498
Επισκέπτης

*#7370* είναι ο τρόπος για symbian.
ScoobyDoo
Νεοφερμένο μέλος

και παντα τρεχω στη ΝΟΚΙΑ στη Ανω Γλυφαδα...
εμενα αρχικα ειχε τα εξης <<προβληματακια..>>
1_ οταν ηθελα να μπω στις αναφορες,παντα εσβηνε!!!
2_ εσβηνε παλι μονο του χωρις λογο και ζητουσε κωδικο ασφαλειας σε ανυποπτες στιγμες(πολλες φορες κ χωρις καν να το χρησιμοποιω)
3_μικροφωνιζε σε εκνευριστικο βαθμο
εμενα(απ'οτι μου ειπαν δηλαδη,γιατι δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,γιατι το ειπαν και σε αλλους πελατες)το εστειλαν για επισκευη στο εξωτερικο και το πηρα μετα απο 20μερες..βεβαια σε ρωτουν αν θες να το στειλουν και αφου εχει 2χρονια εγγυηση,δεν εχεις οικονομικη επιβαρυνση!
αλλα ξαναχαλασε και 2η φορα...παντως μου ειπαν τη τριτη φορα που θα παω,θα μου κανουν αντικατασταση,γιατι αν χαλαει συχνα,σημαινει πως ειναι ελαττωματικο
αλλα σαν συσκευη,ειναι κορυφη!!!
Guest 990498
Επισκέπτης

δεν θελω να σε στενοχωρησω,αλλα εχω την ιδια συσκευη και πολλα προβληματα...
και παντα τρεχω στη ΝΟΚΙΑ στη Ανω Γλυφαδα...
εμενα αρχικα ειχε τα εξης <<προβληματακια..>>
1_ οταν ηθελα να μπω στις αναφορες,παντα εσβηνε!!!
2_ εσβηνε παλι μονο του χωρις λογο και ζητουσε κωδικο ασφαλειας σε ανυποπτες στιγμες(πολλες φορες κ χωρις καν να το χρησιμοποιω)
3_μικροφωνιζε σε εκνευριστικο βαθμο
εμενα(απ'οτι μου ειπαν δηλαδη,γιατι δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,γιατι το ειπαν και σε αλλους πελατες)το εστειλαν για επισκευη στο εξωτερικο και το πηρα μετα απο 20μερες..βεβαια σε ρωτουν αν θες να το στειλουν και αφου εχει 2χρονια εγγυηση,δεν εχεις οικονομικη επιβαρυνση!
αλλα ξαναχαλασε και 2η φορα...παντως μου ειπαν τη τριτη φορα που θα παω,θα μου κανουν αντικατασταση,γιατι αν χαλαει συχνα,σημαινει πως ειναι ελαττωματικο
αλλα σαν συσκευη,ειναι κορυφη!!!

Kαλό...

ScoobyDoo
Νεοφερμένο μέλος

επειδη η δικη μας παρουσιασε προβλημα?
οσοι γνωστοι μου το εχουν,ειναι αρκετα ευχαριστημενοι
και ριχνουν την ευθυνη σε εμενα οτι οποιο κινητο ππιασω στο χερι μου το διαλυω...
Guest 990498
Επισκέπτης

Ναι βρε δε λέω κάτι άλλο, απλά είχε πλάκα ο τρόπος που το είπες...ψεματα να πω?
επειδη η δικη μας παρουσιασε προβλημα?
οσοι γνωστοι μου το εχουν,ειναι αρκετα ευχαριστημενοι
και ριχνουν την ευθυνη σε εμενα οτι οποιο κινητο ππιασω στο χερι μου το διαλυω...

ScoobyDoo
Νεοφερμένο μέλος

Ναι βρε δε λέω κάτι άλλο, απλά είχε πλάκα ο τρόπος που το είπες...![]()
ευχαριστω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.