suspiria
Διάσημο μέλος

Πάω να τρελαθώ. Έχω ένα piercing στο χείλι κ έχει πρόβλημα κ αυτή τη στιγμή δεν βρίσκω κανέναν να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει η βοήθεια του θα ήταν τεράστια για 'μενα.
Χτες ήταν όλη τη μέρα πρησμένο το χείλι μου σε εκείνο το σημείο χωρίς να φαίνεται όμως , απλά μόνο εγώ ένιωθα τη βελόνα να είναι ίσα ίσα ενώ κανονικά περισσεύει λίγο, και από μέσα ο πάτος τραβιόταν μέσα στο δέρμα. Βέβαια χτες οι φίλοι μου έλεγαν οτι δεν φαινεται καν κ οτι θα ξεπρηστεί και να το αφήσω ήσυχο και τα σχετικά και εγώ το άφησα μιας κ δεν θελω να κλεισει η τρυπα κ ξύπνησα σήμερα και.. πρώτον είχε πρηστεί κι άλλο, δεύτερον ο πάτος από μέσα είχε μπει σχεδόν ολόκληρος μέσα στο χείλι μου και πονούσα πολύ. Μετά από προσπάθεια κατάφερα να βγάλω το σκουλαρίκι και τώρα είναι πρησμένο ΠΟΛΥ το χείλι μου σε εκείνο το σημείο και η τρύπα είναι από μέσα ΧΑΛΙΑ.
Τι πρέπει να κάνω; Help???
Αν γίνεται κι όλας να μην κλείσει η τρύπα, δλδ να βάλω τώρα σκουλαρίκι; Αν βάλω ένα της γλώσσας που είναι μεγάλη η βελόνα, για όσο θα είμαι σπίτι, θα περάσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Επειδή φοβάμαι ότι φταίει η βελόνα που είχα πριν άλλαξα και έβαλα την αρχική που είναι από χειρουργικό ατσάλι και είναι κ πιο μεγάλη σε μήκος. Έχω βάλει κ πάγο μήπως ξεπρηστεί αλλά είναι ακόμα έτσι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

suspiria
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

(Θεσσαλονικη δεν εισαι?!

Αληθεια το πρωτο σκουλαρικι το εβγαλες πριν απο το χρονικο διαστημα που σου ειχαν πει?
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω στη μύτη έβαζα κάποια αντιβιωτική αλοιφή, αλλά τώρα μέσα στο στόμα...δεν θα το συνιστούσα.
suspiria
Διάσημο μέλος

είμαι Αθήνα αλλά (πιστεύω) δεν είναι τόσο επείγον για να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο. Θα είναι και ο πατέρας μου στο νοσοκομείο που θα πάω και θα τον ρωτήσω αν είναι να το δείξουμε σε καμία νοσοκόμα αρχικά.
Καταρχάς την τρύπα την έχω αρκετό καιρό, περίπου δύο μήνες, και δεν έχει ξανακάνει πρόβλημα. Το πρώτο σκουλαρίκι το είχα κρατήσει περισσότερο καιρό απʼ ότι μου είχε πει απλά έκανα τη μέγιστη μαΛ8ΚΙα να βάλω φτηνές βελόνες μετά. Τώρα που έβαλα την πρώτη βελόνα που μου έβαλε όταν έκανε την τρύπα η οποία είναι χειρουργικό ατσάλι και έβαλα και πάγο φτιάχνει κάπως, δηλαδή και το χείλι έχει ξεπρηστεί –όχι τελείως- και δεν πονάει. Βέβαια η πληγή που δημιούργησε το προηγούμενο σκουλαρίκι εσωτερικά παραμένει.
Yuki,
ναι το φοράω πάρα πολύ καιρό και δεν είχε πάθει τίποτα αλλά αυτό δε μου φαίνεται πρωτότυπο. Το έχω ξανακούσει να συμβαίνει. Επίσης όσον αφορά την αντιβιωοτική αλοιφή, μου το είπε και η μητέρα μου, αλλά φοβάμαι κάπως. Δηλαδή αυτή η αντιβιοτική που μου έλεγε η μητέρα μου είναι για να επουλώνει πληγές αλλά εγώ δε θέλω να κλείσω την τρύπα και επίσης εσωτερικά που είναι η πληγή γύρω από την τρύπα δε μπορώ να βάλω αντιβιοτική αλοιφή.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενας τυπος που εκανε πιρσινγκ μου ειχε πει οτι παντα θα πρεπει να παιρνεις καλο υλικο (μου ειχε πει 2 υλικα αλλα δεν τα θυμαμαι) γιατι αλλιως παιζει ο κινδυνος μολυνσης..
Απο την αλλη παντα υπαρχει και η περιπτωση ενας οργανισμος να μην δεχτει το πιρσινγκ και να στο πεταξει εξω..
Burp
Δραστήριο μέλος

απτην πρώτη μέρα που κανα τν τρύπα το κούμπωμα έμπενε όλο μέσα λόγω του ότι έχω αρκετά χοντρό το κάτω χείλος και η βελόνα ήταν πολύ μικρή και πρήστηκε πάρα πολύ δημιουργώντας πληγή
δν πιστεύω να είναι κάτι πολύ σοβαρό εγώ θυμάμαι είχα βάλει νερό με αλάτι στν πληγή και έκανα πλύσεις με στοματικό διάλυμα το επόμενο πρωί που το χείλος μου είχε γίνει τεράστιο και πονούσε φρικτά
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Υπαρχει πιθανοτητα να σου κλεισει η τρυπα αλλα να μη σε νοιαζει αυτο μπροστα στις μολυνσεις.
Την ξανανοιγεις μετα απο καιρο. Μαλλον το σκουλαρικι φταιει νομιζω το πε κ ο τζει, αν ειναι και το πρωτο σου, να αγοραζεις απο μαγαζια ασημενια κι οχι faux. Κι αυτο ισχυει για οτιδηποτε ακουμπα το δερμα.
Υπαρχει επισης πιθανοτητα να χεις αλλεργια στα φο, αν το παθαινεις και σε αλλα σημεια, πχ αυτια, λαιμο, χερια.
Κανε γαργαρες και γυρνα προς τα μεσα τα χειλη σου να παει πανω με καποιο αντιβακτηριακο διαλυμα στοματικο, βγαλε το σκουλαρικι και ρωτα εναν γιατρο κι αυτον που σου κανε την τρυπα. οχι οινοπνευμα και αλοιφες αν δε σου πουν οι ιδιοι.
Guest 990498
Επισκέπτης

suspiria
Διάσημο μέλος

Το Συγγρός απέναντι από το caravel είναι μονίμως ανοιχτό για δερματολογικά στην Αθήνα, και εγώ θα πάω σε λίγο για το πρόσωπο μου.
Θες να πάμε παρέα για τα δερματολογικά μας;

Μου θυμίζει κάτι γέρους που μαζεύονται όλοι μαζί και πάνε για εξετάσεις

Τέλος πάντων, τελικά έφταιγε η βελόνα όντως γιατί από το πρωί που έβαλα την "καλή" βελόνα έχει ξεπρηστεί και απλά έχει μείνει εσωτερικά η πληγή που έκανε το προηγούμενο σκουλαρίκι αλλά ο πατέρας μου μου έλεγε οτι θα επουλωθεί πολύ γρήγορα κι από μόνη της.
Τα υλικά που είναι τα πιο κατάλληλα για βελόνες είναι τιτάνιο και χειρουργικό ατσάλι. Για ασήμι δεν γνωρίζω, σε αυτά τα σημεία τουλάχιστον. Εγώ γενικά είμαι σε φάση πολύ ό,τι να 'ναι και δε δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα γιατί συνήθως θεωρώ ότι έχω ανοσία στα πάντα και οκ, είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω

epistaths
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joannaore
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιατί δεν μιλάς με αυτόν που σου έκανε την τρύπα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

'Ασχετο. Πόσο χαίρομαι αυτούς που κάνουν piercing.
α οκέυ άκυρο, δεν το λέτε στην σουσπίρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.